reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

sonia - chcę takiego psa.
Nawet nie wiedzialam, że takie cuda są :)

Gosienka - Julka tez ma zywego kota - ale ten żywy nie zrobi wszystkiego co mała sobie życzy.

Zobaczymy -choć mam poczucie, że jest już na tyle duża, że bedzie rozczrowana jak Mikołaj nie spełni jej prośby

reklama
Ja mam takiego kota i w sumie kasa wywalona w błoto . zabawka na 5 min . Na szczęście mam tańszą wersję co mnie robi . Koleżanka ma tego drogiego i Olka też ma go w nosie .
W sumie nie znam dziecka co by się tym dłużej bawiło .
Wyprać też się tego nie da , bo ma te mechanizmy w środku .
Takie w sumie zbieracz kurzu za kupę kasy :-D
W smyku widziałam konika - za jedyne 599 zł :-D:-D

Natalka dostanie lego duplo jest w promocji w Carrefour 69,99 http://carrefourpl.s3.amazonaws.com...gi/hiper_20121106_zabawki/katalog_hiper_1.pdf
i takie karaoke zakupione w promocji w selgrosie za 122zł SPRAWDŹ OVERMAX Karaoke mikrofon FASOLKI USB MP3 (2751500292) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Babcie zadowolone bo już mają prezenty z głowy
ale za to ja mam zmartwienie bo chcę kupić krzesełko do karmienia dla chrześnicy w rozsądnej cenie może wy mi doradzicie? jakie macie krzesełka i z których jesteście zadowolone?

Mamusiu ja Ci powiem tak co do tych krzeselek my doatalismy od chrzestnej wlasnie takie wybajerzone z milionem funkcji i sie totalnlnie nie sprawdzilo. Teraz z perspektywy czasu i doswiadczenia poprosilabum o to z ikea bo o niebo lepsze a i kwota duzo mniejsza.

Co do prezentow na gwiazde do Tosia doatanie od moich rodzicow na mikolaja zestaw konstrukcyjny taki ogromny a na boze narodzenie zestaw klockow hello kity willa (zarazona przez Hellenke kitty :-):-)) my chyba juz nic nie bedziemy kupowac bo ma tyle zabawek ze sie niedlugo do pokoju nie zmiesci a ma 25 m pokoj :-) Ten zestaw z kitty pasuje do lego duplo wiec juz nie bedziemy jej kupowac nastepnego bo o a ma teraz 100 sztuk i ju sie pieknje bawi a z tego co pamietam yo tam kolo 160 jest.

Co do kotow i innyh gadaajacych zabawek Tosia sie ich najzwyczajniej boi o!

Dziewczyny jeszcze jest sprawa.
Chcialabym sprzedac chuste tkana polekont kolor czerwony. Moze ktoras brzuszkowa mama jest zainteresowana, albo wiecie ze ktos chcialby kupic.

Toska uzyla jej moze z 2 razy doslownie. Nie chciala w niej byc.

Muszę się zebrać i powystawiać rzeczy po chłpakach na allegro, bo na kolejną ciążę się nie zanosi :p eh... jak mi się nie chce...

Co do zwierzaków interaktywnych jakoś nie mam do tego pomysłu przekonania. Kuba za to marzy o PAPUDZE, króliczku i KANARKU... no... mój kot z psem bardzo szybko "załatwiłyby" temat :-)

Na fali prezentowej jest sterowany dźwig i laweta, zamek i statek piracki, lego (w ilości hurtowej) i aparaty fotograficzne... i ja mam nie pójść z torbami????

Oczywiście nie dostaną tego wszystkiego, na głowę nie upadłam, ale im bliżej świąt tym lista życzeń się wydłuża... hm...

Na Mikołaja będą słodycze i może po książeczce i tyle. Pod choinką słodyczy będzie mniej (bo na stole więcej) i jakiś większy prezent... ale zabawki dla starszaków są mega drogie.

A muszę Wam napisać, że ulubioną zabawką Kubusia jest Mozaika... godzinami nad nią siedzi i mam spokój :-) układa nawet najtrudniejsze obrazki. Dla starszych dzieci polecam, ale młodsze też mogą się z tym oswajać:

www.edukacyjna.pl/ksiazka.php?id=4251

Ostatnia edycja:
Aniez fajna ta mozaika :tak:

Ja już na szczęście mam pomysły przynajmniej częściowo...
J. dostanie atlas grzybów, puzzle i jaką zabawkę typu autko pod choinkę a na mikołaja tylko owoce i słodycze. Od dziadków kolejkę na baterie lub elektryczną, a od babci cymbałki (taki mial list do mikołaja...cymbałki i pociag...)
M. dostanie garaż dla samochodów (maonka dzięki z pomysł :-)), atlas ptaków polskich bo lubi oglądać ptaki i nie wiem co jeszcze od dziadków i babci bo nie mam pomysłu...na mikołaja owoce i słodycze.

reklama
Widze, że zaczyna się akcja prezentowa.
Ja póki co mam dla małej książeczkę i memory. Poza tym to nie wiem co jej kupić...?

A z innej beczki czeka nas duży wydatek i się zaczynam rozglądac...dlatego prosze o Pomoc- Proszę podeślijcie mi linki do łóżeczek dla większych pociech jakie im pokupowałyście-???
yes2.gif

Będę bardzo wdzięczna. Juliś śpi ciągle w tym dla maluszków a za miesiąc chciałabym ją zacząć przyzwyczajac do czegoś nowego gdzie będzie spała po porodzie maleństwa.

Do góry