Leze w lozku i przegladam allegro w poszukiwaniu jakiegos plaszczyka dla Mai.
Natknelam sie na ubranka po dziewczynce, ktorej mama nie robi chyba nic poza zakupami i cykaniem fotek corki,ale ubranka ma cuuudne. Zestawienia tez rewelacyjne. Chcialabym kilka komplecikow dla Mai, ale te ceny...
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Licytuje jedna kurtke
GAP perłowa puchowa super stan BOSKA 3T 98 cm (2558113755) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i plaszczyk
NEXT piękny biały płaszczyk stan bdb cudny 3-4 104 (2558113672) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
moze cos mi sie uda za rozsadna cene wylicytowac
Piękne to ale białe Olka by miała na minutę
jakos trudno mi uwierzyc, ze to wszystko po jednym dziecku, ile trzeba zarabiac, zeby tyle kurtek i plaszczykow i nakryc glowy kupic na jeden sezon, a to przeciez na pewno nie wszystko, tylko z jednego tygodnia aukcje
ale ubranka cudne przyznaje i polecam, jezeli ktos lubi serie w panterke next, na razie mamy tylko legginsy, slicznie w nich daria wyglada i zgrabnie jak w zadnych innych, bedziemy kupowac wiecej do kompletu
ps. ale pewnie nie mam racji, moze to tak dziala, ze mama kupuje ubranka, potem udaje jej sie sprzedac czesto za wyzsza cene niz zaplacila i w rezultacie wcale nie wydaje na ubranka, bo kupuje i sprzedaje i znow kupuje
pewnie tak to jest , a że w UK mieszka to pewnie wiele na promocjach kupuje
Elvie czarny zlew możesz robić ale granitowy np To na bank będzie trwały . Jest tylko jedno ale : cena . Bywa kosmiczna .