reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Leze w lozku i przegladam allegro w poszukiwaniu jakiegos plaszczyka dla Mai.
Natknelam sie na ubranka po dziewczynce, ktorej mama nie robi chyba nic poza zakupami i cykaniem fotek corki,ale ubranka ma cuuudne. Zestawienia tez rewelacyjne. Chcialabym kilka komplecikow dla Mai, ale te ceny...
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Licytuje jedna kurtke
GAP perłowa puchowa super stan BOSKA 3T 98 cm (2558113755) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

i plaszczyk
NEXT piękny biały płaszczyk stan bdb cudny 3-4 104 (2558113672) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
moze cos mi sie uda za rozsadna cene wylicytowac

Piękne to ale białe Olka by miała na minutę :-D

jakos trudno mi uwierzyc, ze to wszystko po jednym dziecku, ile trzeba zarabiac, zeby tyle kurtek i plaszczykow i nakryc glowy kupic na jeden sezon, a to przeciez na pewno nie wszystko, tylko z jednego tygodnia aukcje:szok:

ale ubranka cudne przyznaje i polecam, jezeli ktos lubi serie w panterke next, na razie mamy tylko legginsy, slicznie w nich daria wyglada i zgrabnie jak w zadnych innych, bedziemy kupowac wiecej do kompletu:tak:

ps. ale pewnie nie mam racji, moze to tak dziala, ze mama kupuje ubranka, potem udaje jej sie sprzedac czesto za wyzsza cene niz zaplacila i w rezultacie wcale nie wydaje na ubranka, bo kupuje i sprzedaje i znow kupuje

pewnie tak to jest , a że w UK mieszka to pewnie wiele na promocjach kupuje

Elvie czarny zlew możesz robić ale granitowy np :tak: To na bank będzie trwały . Jest tylko jedno ale : cena . Bywa kosmiczna .

reklama
aniam - te, które wstępnie wybrałam to są właśnie granitowe:
Zlewozmywak granitowy ALVEUS ROCK70 - 519ZŁ CZARNY (2590756840) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ZLEWOZMYWAK FRANKE SID 651+BATERIA BOQ+DOZOWNIK (2559832303) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. (mój faworyt, ale opcję bez baterii bym wzięła, bo baterię już mam - chciałam taką, by tą sprężynę miała wysuwaną, bo to bardzo się czasem do opłukania większych rzeczy przydaje)

Problem w tym, że one są wykonane z granitu w beżowym kolorze i tylko ta wierzchnia warstwa jest czarna. Jak się mocno zarysuje to widać beż, a na beżowym się to gubi. Z drugiej strony ja tam garów zmywać nie będę, bo kupujemy zmywarkę, więc sama nie wiem..

Franke - ten mi sie bardziej podoba:tak:

ja myje recznie noze kuchenne (te robocze, nie sztucce) i tarki. w przypadku tarek boje sie o rdze, juz mi jedna, ktora najbardziej lubilam i nigdzie nie moge podobnej znalezc (przywiozlam ze Stanow) zardzewiala po zmywarce.
ale slyszalam, ze rdzawe zacieki sie nie pojawia, jezeli noze wyjmie sie ze zmywarki natychmiast po umyciu

Ostatnia edycja:
Elvie ja bym chyba czarnego zlewu nie wybrala ze wzgledu na to,ze kazdy zaciek bedzie widac,ale jesli rzadko planujesz go uzywac to moze rzeczywiscie nie bedzie problem.

MariD z nozami jest rzeczywiscie tak,ze powinno sie je od razu po zakonczeniu zmywania wyjmowac ze zmywarki.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, czy ktoras z was miala trampki converse dla dziecka? nie widzialam ich na zywo i fajnie byloby wiedziec, czy maja gietka podeszwe i sa lekkie, bo o takie mi chodzi.

A moze polecicie mi jakies sprawdzone trampeczki innych firm, takie do smigania na plac zabaw dla dziecka i na rower biegowy? zeby mialy twarde czuby, bo te co mamy zdarte doszczetnie;-)

Marid, moja nosi takie trampy z ccc z myszka mickey, czy minnie... uwielbia je. szukalam na stronie ccc, ale juz nie ma. chodzi o to, ze sa one do kostki, zapinane na rzepy. noski maja gumowane i generalnie wygladaja jak conversy... polecam :tak:
mloda je uwielbia i moglaby w nich spac. tak wygladaja od przodu. z boku maja lebek myszki Minnie i napis munnie mouse. sa tez w kolorze szarym w polaczeniu z jakims innym.
025nn.jpg

Ostatnia edycja:
Zielona, wlasnie o cos w tym stylu mi chodzi:tak: a ze juz ich nie maja to zrozumiale, bo sie sezon na takie buty konczy, choc nie do konca, bo szkola za chwile sie zaczyna, ale z drugiej strony nasze dzieci nie szkolne. u nas cieplo do konca pazdziernika co najmniej, wiec jeszcze takich butow potrzebujemy:tak:

reklama
Do góry