reklama
aniez
Fanka BB :)
Maonka- ja mam sprezynowy z Ikei, ale oni maja inna rozmiarowke :-(
Kittek- chlopaki dziekuja za komplement :-) I mam wrazenie, ze znowu zle odebralas mojego posta. To nie bylo do Ciebie, tylko do laski, ktora wstawia foty wystylizowanego dziecka :-) ja wiem, ze to dla potrzeb wsparcia sprzedazy, ale z obserwacji wiem, ze sa ludzie, co maja pogrzane i dziecko musi byc "ometkowane" i "wystylizowane"... mnie to smieszy, bo onegdaj ludzie sie ubierali i mieli styl... teraz sie stylizuja ale stylu czasem brak :-(
Maja jest slicznie ubrana
Co do skladu, to mozesz wierzyc lub nie, ale jest on dla mnie wazny, nie lece po ciuchy z organicznej bawelny, bo sa za drogie, ale "sztuczniakom" mowie nie... no poza kurtkami z ortalionu oczywiscie . No i chlopaki maja lacznie jedna markowa koszulke tzn. z markowym nadrukiem Spidermana, chyba tez dlatego, ze ja po promocjach sie szwendam i kupuje jak najtaniej sie da ;-)
Za to hopla mam na punkcie butow, bo kupuje "sztywne zapietki", skorzane buty i inne takie, ale tak, jak napisalas, moja brocha w czym dzieci chodza ubrane :-)
Kittek- chlopaki dziekuja za komplement :-) I mam wrazenie, ze znowu zle odebralas mojego posta. To nie bylo do Ciebie, tylko do laski, ktora wstawia foty wystylizowanego dziecka :-) ja wiem, ze to dla potrzeb wsparcia sprzedazy, ale z obserwacji wiem, ze sa ludzie, co maja pogrzane i dziecko musi byc "ometkowane" i "wystylizowane"... mnie to smieszy, bo onegdaj ludzie sie ubierali i mieli styl... teraz sie stylizuja ale stylu czasem brak :-(
Maja jest slicznie ubrana
Co do skladu, to mozesz wierzyc lub nie, ale jest on dla mnie wazny, nie lece po ciuchy z organicznej bawelny, bo sa za drogie, ale "sztuczniakom" mowie nie... no poza kurtkami z ortalionu oczywiscie . No i chlopaki maja lacznie jedna markowa koszulke tzn. z markowym nadrukiem Spidermana, chyba tez dlatego, ze ja po promocjach sie szwendam i kupuje jak najtaniej sie da ;-)
Za to hopla mam na punkcie butow, bo kupuje "sztywne zapietki", skorzane buty i inne takie, ale tak, jak napisalas, moja brocha w czym dzieci chodza ubrane :-)
Kittek- no to moje dzieci chodza ubrane... matko... jakos nie pomyslalam o ich ubieraniu, jak o "doborze garderoby"... moze dlatego, ze to chlopcy. Jak dla mnie ma byc wygodnie. No Kuba to juz sam sobie garderobe dobiera.
MiritD- ja polecam Coccodrillo. Te co pokazala Zielona wygladaja podobnie. Nie wiem kiedy jest "sezon", bo ja np. musze butki do zlobka i przedszkola miec caly rok
Elvie- zacieki moga byc problemem. Jak Ci pisalam mam bezowy, to na nim nic nie widac. A nawet jak sie nie zmywa za duzo, to czasem sie plucze, o myciu warzyw i owocow nie wspominajac. Jak mielismy zmywarke to i tak caly czas siedzialam z "lapami w zlewie"
Mam pytanie, moze Aniam mi pomoze- gdzie mozna dokupic stara wersje do kolejki Tomka? Kiedys mozna bylo, teraz nie znalazlam torwo i zima, bo B. w przeciwienstwie do brata kocha kolejke i chcialabym ja rozbudowac, a nie budowac od podstaw, bo to nie jest tania zabawka.
Aniez ale tu pytanie jaka to firma ? Bo ja mam np. tory i kolejki z fisher price . O taką Ci chodzi ?
Fisher też w sumie ma dwie bo jedna ta mała a druga jest dośc duża .
Daj jakiegoś linka to może coś pomogę .
A np. fosher te małe tory pasują jak ulał do torów ze stacyjkowa .
Kupiłam, a właściwie zamówiłam duże łóżko dla Alicji, bez materaca i mam pytanie jaki wybrać materac.
Czy kokos-gryka, kokos-pianka czy lepiej sprężynowy?
Sprężynowy
Co do ubrań .
Lubię jak jest dziecko fajnie ubrane , ale też wygodnie .
Dla dziewczynek dla mnie hitem są leginsy co wygladają jak jeansy rurki
ZARA NOWE SPODENKI LEGINSY JAK JEANSY 164 (2578216643) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
pierwszy z brzegu link bo i tak wiecie o co chodzi
Olka ma takie zawsze , bo do nich i na sportowo można ubrać , a i fajną bluzkę i balerinki też się założy .
Także dla mnie obowiążkowo choć jedne Ola ma zawsze .
Poza tym ogólnie bardzo lubię dla niej leginsy plus tunika . Ew do sukienek tez nosi
Szymek do przedszkola łazi w dresach , albo w jeansach co mają gumkę w pasie
Lubię jak wsio do siebie pasuje , ale bez przesady .
Dziewczynka na fotach fajnie ubrana choć aż do przesady czasem .
Ta kobieta to chyba co rano wstaje i zastanawia się godzinę w co ma dziecko ubrać .
I tak jak Aniez mam *******ca na punkcie butów .
Zgodze się tez z Kittek , że dziewczynka ma ich więcej Bo nie kazde do wszystkiego pasują . Zawsze więc przydają się jakies balerinki , czy sandałki bardziej do sukienek .
Ogólnie dziewczynki w szafach mają wiecej .
Tak samo jak w sklepach dla dziewczynek jest zawsze wiecej do wyboru .
I tak jak Aniezowa jestem łowcą promocji . Nie kupię w życiu dziecku spodni za 80-100 zł , jesli te same potem mogę kupić na promocji za 30 zł . Jak już takie dobre promo dorwę to kupuję hurtem , nawet większe rzeczy
maonka - looknij na allegro, my tez nietypowy zamawialiśmy, 160x80cm na zamówienie i kosztował 270zł + koszt transportu (kiedyś link wrzucałam, może na wątku poszukaj, bo ja już nazwy nie pamiętam)
nata - dzięki! Z nieba mi spadłaś. Kupię więc beżowy, o ile znajdę taki odcień beżu, który mi będzie pasił, bo póki to te kropkowane zupełnie do mnie nie przemawiają, wolałabym coś jednolitego.
Mam kolejne pytanko: jak macie zakończone gresy? Ile cm cokoły mają? Nam gość proponował 7,5cm ale kazałam mu zrobić na 5cm. Jutro ma zacząć po południu, więc mogę jeszcze decyzję zmienić;-) Z naszych płytek nie było w kolekcji oryginalnych cokolików, więc będą cięte z płytki i w związku z tym zakończymy je taką matową srebrną listwą. Jutro jadę do sklepu sprawdzać czy taka listwa nie wydłuża cokoła i zdecyduję, czy podoba mi się ta listwa półokrągła czy płaska. Kurcze, ależ ta budowa czasu i wyjazdów po sklepach nas kosztuje..
nata - dzięki! Z nieba mi spadłaś. Kupię więc beżowy, o ile znajdę taki odcień beżu, który mi będzie pasił, bo póki to te kropkowane zupełnie do mnie nie przemawiają, wolałabym coś jednolitego.
Mam kolejne pytanko: jak macie zakończone gresy? Ile cm cokoły mają? Nam gość proponował 7,5cm ale kazałam mu zrobić na 5cm. Jutro ma zacząć po południu, więc mogę jeszcze decyzję zmienić;-) Z naszych płytek nie było w kolekcji oryginalnych cokolików, więc będą cięte z płytki i w związku z tym zakończymy je taką matową srebrną listwą. Jutro jadę do sklepu sprawdzać czy taka listwa nie wydłuża cokoła i zdecyduję, czy podoba mi się ta listwa półokrągła czy płaska. Kurcze, ależ ta budowa czasu i wyjazdów po sklepach nas kosztuje..
aniez
Fanka BB :)
Aniam- np. taki zetsaw i inne z serii Take Along. Potem zmienił się producent właśnie na FP i teraz mam zagwozdkę, czy te tory są kompatybilne, czy nie... bo różnie piszą... chyba będę musiala po prostu poczłapać do sklepu z jedną sztuką torów i to sprawdzić (rozstaw i rodzaj zaczepów), bo na oko se ne da :-(
Myślalam, że może masz łączone zestawy i wiesz czy pasują.
Jakbym miała dziewczynkę też kochałabym leginsy :-)
Moje też do przedszkola biegają w dresach tylko K. ma wszystkie dresy z łatami, bo wszystkie przeciera po 3 dniach
Myślalam, że może masz łączone zestawy i wiesz czy pasują.
Jakbym miała dziewczynkę też kochałabym leginsy :-)
Moje też do przedszkola biegają w dresach tylko K. ma wszystkie dresy z łatami, bo wszystkie przeciera po 3 dniach
aniez - dresy w H&M ostatnio dzieciarni kupiłam 2 za 39,90zł. Może jeszcze jest ta promocja, sprawdź sobie. Lubię z H&M bo one oprócz ściągacza mają sznureczek do regulacji - w przypadku mojej starszej chudziny jest on niezbędny:-)
Cześć kobitki.
Przepraszam, że Wam się wtrącam w paradę ale pamiętałam , że miałyście ciekawy i "rozbudowany " wątek zakupowy
A ja właśnie muszę kupić odkurzacz i nie mam pojęcia jaki.Pomożecie ?
Mam teraz Miele taki :Odkurzacz Miele S 5780 i był rewelacyjny , przyciski włącznik, wyłącznik jak i regulacja ciągu w rączce co dla mnie było mega wygodne. Niestety padł.
Nie musi byc wodny czy tez bezworkowy, wazne aby byl praktyczny,poreczny no i z regulacja ciagu
Elvie ja wczoraj byłam w HM i nie było żadnych promocji, mam kilka par spodni dresowych od nich dla Laury własnie te ze ściągaczem i sznurkiem, ale nie jestem zadowolona, nie ładnie wiszą na pupie co zresztą dzieje się ze wszystkimi spodniami zakupionymi w HM.Ogólnie zawsze tam widze tylko ubranka dla chlopcow a dla dziewczynek jakoś ubogo...kupiłyśmy wczoraj tam tylko rajstopki i bidon z hello kotem ;/
Za to kupiłam jej 2 śliczne dresy w smyku spodnie 35 zl bluza 49,90
i skusiłam się jeszcze na dres adidasa 130zł ale przeliczając ze 65 zl spodnie 65 bluza wychodzi znośnie a posłuży na dłużej...
Przepraszam, że Wam się wtrącam w paradę ale pamiętałam , że miałyście ciekawy i "rozbudowany " wątek zakupowy
A ja właśnie muszę kupić odkurzacz i nie mam pojęcia jaki.Pomożecie ?
Mam teraz Miele taki :Odkurzacz Miele S 5780 i był rewelacyjny , przyciski włącznik, wyłącznik jak i regulacja ciągu w rączce co dla mnie było mega wygodne. Niestety padł.
Nie musi byc wodny czy tez bezworkowy, wazne aby byl praktyczny,poreczny no i z regulacja ciagu
Elvie ja wczoraj byłam w HM i nie było żadnych promocji, mam kilka par spodni dresowych od nich dla Laury własnie te ze ściągaczem i sznurkiem, ale nie jestem zadowolona, nie ładnie wiszą na pupie co zresztą dzieje się ze wszystkimi spodniami zakupionymi w HM.Ogólnie zawsze tam widze tylko ubranka dla chlopcow a dla dziewczynek jakoś ubogo...kupiłyśmy wczoraj tam tylko rajstopki i bidon z hello kotem ;/
Za to kupiłam jej 2 śliczne dresy w smyku spodnie 35 zl bluza 49,90
i skusiłam się jeszcze na dres adidasa 130zł ale przeliczając ze 65 zl spodnie 65 bluza wychodzi znośnie a posłuży na dłużej...
Ostatnia edycja:
reklama
Abiga nie pomoge poniewaz my kupilismy zwyklego Elfa z Zelmera, a to raczej kiepski model.
Elvie pytalas o zakiet ze zdjec weselnych. Kupilam go w mohito, na zywo jest bardziej pudrowy, a nie taki rozowy jak na zdjeciu.
http://idolo.pl/moda/jasnorozowy,zakiet,mohito,wiosna,lato,2012,g,6402,19.html
Bylo o firmowych ubraniach. Ja Mai sporo kupuje ubranek z pumy bo maja niezle wyprzedaze. Dresy kupilam za 75zl (cena wyjciowa 149zl) adidasy za 85zl i biega w nich od wiosny.
Mam tez fajnego lumpka, o ile mozna go tak wogole nazwac bo babeczka ma rzeczy nowe i uzywane,ale niemal bez sladow uzywania. Tak wiec kupilam Majce za grosze ubranka z zary, gapa czy nexta. Wlascicielka obiecala mi fajna kurteczke na zime wiec na razie wstrzymuje sie z zakupem
Sukienke na wesele tez tam kupilam z River Island. Nowa za 30zl, o taka (z tylu ma piekny zamek od gory do dolu w kolorze starego zlota)
Elvie pytalas o zakiet ze zdjec weselnych. Kupilam go w mohito, na zywo jest bardziej pudrowy, a nie taki rozowy jak na zdjeciu.
http://idolo.pl/moda/jasnorozowy,zakiet,mohito,wiosna,lato,2012,g,6402,19.html
Bylo o firmowych ubraniach. Ja Mai sporo kupuje ubranek z pumy bo maja niezle wyprzedaze. Dresy kupilam za 75zl (cena wyjciowa 149zl) adidasy za 85zl i biega w nich od wiosny.
Mam tez fajnego lumpka, o ile mozna go tak wogole nazwac bo babeczka ma rzeczy nowe i uzywane,ale niemal bez sladow uzywania. Tak wiec kupilam Majce za grosze ubranka z zary, gapa czy nexta. Wlascicielka obiecala mi fajna kurteczke na zime wiec na razie wstrzymuje sie z zakupem
Sukienke na wesele tez tam kupilam z River Island. Nowa za 30zl, o taka (z tylu ma piekny zamek od gory do dolu w kolorze starego zlota)
Ostatnia edycja:
Podziel się: