reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Kupilismy małej nowe łózeczko - o takie
P1120505.jpgP1120508.jpg
mała ładnie spi

reklama
Może komuś się przyda:

W Superpharmie są pieluszki Pampers Economy za 29,90 zeta (z ich kartą Lifestyle, ale to można od ręki wyrobić). Na jedną kartę 3 paczki.
Niektóre inne produkty też mają fajną cenę np. kremy Loreal Kod Młodości za okolo 38 zeta.

Na pewno promo jest jeszcze dziś, potem chyba nie.

u nas też jest zabezpieczenie - i mała nie spada - bardzo ładnie śpi. nie ucieka z łózeczka w prawdzie droczy się z nami wieczorem, że będzie spała z nami - ale w efekcie zasypia u sibie.

Leze w lozku i przegladam allegro w poszukiwaniu jakiegos plaszczyka dla Mai.
Natknelam sie na ubranka po dziewczynce, ktorej mama nie robi chyba nic poza zakupami i cykaniem fotek corki,ale ubranka ma cuuudne. Zestawienia tez rewelacyjne. Chcialabym kilka komplecikow dla Mai, ale te ceny...
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Licytuje jedna kurtke
GAP perłowa puchowa super stan BOSKA 3T 98 cm (2558113755) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

i plaszczyk
NEXT piękny biały płaszczyk stan bdb cudny 3-4 104 (2558113672) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
moze cos mi sie uda za rozsadna cene wylicytowac

jakos trudno mi uwierzyc, ze to wszystko po jednym dziecku, ile trzeba zarabiac, zeby tyle kurtek i plaszczykow i nakryc glowy kupic na jeden sezon, a to przeciez na pewno nie wszystko, tylko z jednego tygodnia aukcje:szok:

ale ubranka cudne przyznaje i polecam, jezeli ktos lubi serie w panterke next, na razie mamy tylko legginsy, slicznie w nich daria wyglada i zgrabnie jak w zadnych innych, bedziemy kupowac wiecej do kompletu:tak:

ps. ale pewnie nie mam racji, moze to tak dziala, ze mama kupuje ubranka, potem udaje jej sie sprzedac czesto za wyzsza cene niz zaplacila i w rezultacie wcale nie wydaje na ubranka, bo kupuje i sprzedaje i znow kupuje

Ostatnia edycja:
reklama
kittek - szalona ta matka, ale ciuszki piękne:tak:

A mi kochane Wasza pomoc pilnie potrzebna.
Urządzamy kuchnię i się zdecydować na zlew oraz płytki lub inne cudo między meblami nie mogę.
Kuchnię mamy taką (tzn. układ zupełnie inny bo nasza większa i w literę L będzie i na dole zabudowana takim aluminiowo-silikonowym przesuwanym czymś czego nazwać nie umiem:-D, ale taki model):

Blat w kolorze aluminium.
Płytki podłogowe jasne popielate (wrzucałam na fotkowy).
Baterię taką:
VILBACH Bateria kuchenna STYLE 510 (2490158407) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Lodówkę planujemy czarną lub srebrną.
Płytę gazową kupimy czarną.
Okap czarny lub srebrny.

Chciałam czarny zlewozmywak, ale nam koleś w sklepie beżowy doradza, bo niby na beżu zarysowań nie widać, a na czarnym bardzo. Macie jakieś doświadczenia w tej kwestii? W sumie meble grafit i beż to beżowy również byłby ok, ale chyba wolę czarny jednak.

Między szafkami chciałam coś szklanego, ale drogie to potwornie i na tą chwilę nas nie stać. Kombinuję zatem i podoba mi się aluminiowy laminat taki jak tu na fotce:
http://waszewnetrza.leroymerlin.pl/nasza-pierwsza-kuchnia-przed-i-po,1,3333,200025.html
Tylko gdzie tego szukać??

Jeśli płytki to gresy, położone bez fugi, takie 60x60. Białe matowe będą wyglądać ok?

Meble mają delikatny wzór, takie jakby paseczki.

Macie jakieś propozycje?:)

Ostatnia edycja:
Do góry