reklama
nie nie bylam, ale sie zainteresuje, dzieki za typ, moze kiedys po drodze do polski wpadniemy;-)
Daj cynka czy warto w sumie jak mam autostradkę pod domem to nie jest to aż tak daleko .
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Temat zimowych ciuszkow sie zaczal...
qrka.pl ma reimy w rozsadnych cenach mi sie ten dla Wredzki podoba Qrka.pl - Sklep Reima/Ewers - Markowe ubrania dla Twojego dziecka - Komplet Kurtka+Spodnie Shinsetsu rozmiar : 110
qrka.pl ma reimy w rozsadnych cenach mi sie ten dla Wredzki podoba Qrka.pl - Sklep Reima/Ewers - Markowe ubrania dla Twojego dziecka - Komplet Kurtka+Spodnie Shinsetsu rozmiar : 110
zielona maupa
Komplet OBSIDIAN 513032A/133 - Sklep Hoka niestety na Wredzke za male, bo najwiekszy dostepny rozmiar to 98. Cena zacheca. generalnie jest na tej stronie pare fajnych rzeczy
A ja kupię tylko kurtkę, bo w zeszłym roku odkupiłam kombinezon od Wronki i młoda tylko z kurtki skorzystała. nawet w Zakopanem jak byliśmy to było tak ciepło, że jej spodni nie zakładałam. We Wrocku takiej zimy jak w Rio nie ma:-)
Ja spodnie muszę mieć , bo dzieciaki w przedszkolu wyłażą codziennie . a że przedszkole wiejskie to tam zawsze sporo śniegu jest , nawet jak gdzie indziej nie leży . Ale na szczęście kombinezonów Ci u mnie dostatek . Olka ma jeden reimy , drugi Szymka za mały . SZymek ma dwie pary spodnie i dwie kurtki więc luzik ;-)
zielona maupa
Aniam, dobrze wiedziec. Niby z tabeli rozmiarow podanych na ich stronie wynika, ze 104 powinna nosic - biorac pod uwage gore, bo spodnie bylyby za dlugie troche. Musze ja pomierzyc dobrze.
no i pomierzylam na tyle, na ile sie dalo i rzeczywiscie 98 da rade, jesli mloda nie postanowi kilku centymetrow do zimy podrosnac. hehehe
Aniam, moglabys zabrac ze soba ten olkowy komplet jak bedziesz do nas jechac? Przymierzylabym i wszystkobyloby jasne;-)
no i pomierzylam na tyle, na ile sie dalo i rzeczywiscie 98 da rade, jesli mloda nie postanowi kilku centymetrow do zimy podrosnac. hehehe
Aniam, moglabys zabrac ze soba ten olkowy komplet jak bedziesz do nas jechac? Przymierzylabym i wszystkobyloby jasne;-)
Ostatnia edycja:
reklama
Aniam, dobrze wiedziec. Niby z tabeli rozmiarow podanych na ich stronie wynika, ze 104 powinna nosic - biorac pod uwage gore, bo spodnie bylyby za dlugie troche. Musze ja pomierzyc dobrze.
O tym samym dziś pomyślałam
Podziel się: