reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Maonka ja w tamtym roku kupiłam z grupona kupon , wywołałam jakieś 700 zdjęć . Tylko żeby je jeszcze mi ktoś w albumy powkładał :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ja też kupiłam...i.....nie wywowałałam:zawstydzona/y:, no i przepadło:-(. W ogóle chyba przoduje w rankingu bo aż wstyd ale ostatnie mam wywoałane Weroniki z września 2005 (urodziła się w czerwcu 2005), Boryska nie mam wywołanych żadnych:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:. Tylko co jakiś czas sobie obiecuje ,że wywowałam i na tym się kończy.

reklama
Dziewczyny zakupowe mam pytanie. Jako ze znalazlam inna milosc wysprzedaje torebki bo chce je zamienic na inna milosc. Wsrod moich zbiorow jest torebka PRADY dziewczyny ile moge zawolac za taka torebke bo nie mam zielonego pojecia i nie chce stracic, mam jeszcze kilka na sprzedaz ale takich normalnych jedna mam na allegro jakby ktoras chciala ta akurat jest jak nowa dwa razy uzyta naprawde dwa razy bo mi sie duze ksiazki nie miescily TOREBKA DAMSKA PIEKNA MODNA CARMEL BRĄZ (2516839516) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ja nie wywołuje zdjęć tylko je segreguję i wrzucam w odpowiedni plik... mocno już rozbudowany i sentymentalny. Szkoda lasów ;-)

A tak poważnie, to czasem robię w prezencie kalendarz, czy foto-książkę i korzystam z Superfoto.pl - fotoksiążki, odbitki, fotoksiążka, zdjęcia cyfrowe cen nie maja mocno zdołowanych, ale świetna jakość więc z czystym sumieniem polecam.

Było kiedyś o aparatach foto. Z czystym sumieniem mogę polecić DSC-HX20V (DSCHX20V, DSCHX20VB.CEE8) : Podstawowe informacje : Aparaty i kamery : Sony kupiłam i jestem bardzo zadowolona.
Oczywiście to dla takich "poganiaczy dzieci i innych okoliczności przyrody" jak ja ;-) lustro dla mnie za mało poręczne :baffled:

Na torebkach się nie znam i nie pomogę. Kupuję na oko, czyli co mi się nawinie, a miłością darzę szpilki ;-) no dobra... buty generanie :-p

Ja wywołuje, na dodatek w różnych formatach i wklejam do albumów. Uwielbiam to robić, to takie hobby, a potem uwielbiam oglądać, moje dzieciaki zresztą też. Czesto przy wklejaniu asystuje mi Igor, może podłapał bakcyla.

Obkupiłam wczorajk dzieciaki w SMYKU, wyprzedaż -50%, a dzisiaj jeszcze kilka t-shirt z ENDO im kupiłam, jeszcze nigdy nie miałam nic tej firmy. zobaczymy...

A ja mam pytanie odnoście sprzętów kuchennych (zmywarka, płyta, piekarnik, okap i lodówka). Co macie i polecacie? Na co poza zużyciem wody, gazu i energii zwracać uwagę? Póki co postawiliśmy na boscha, zależy mi by wszystko było jednej firmy, bo różne znaczki będą mnie zwyczajnie wkurzać - wiem, że to może się wydawać dziwne, ale ja tak mam:zawstydzona/y:

Zmywarkę chyba taką kupimy:
ZMYWARKA DO ZABUDOWY BOSCH SMV 50E90EU- ZABRZE (2498119110) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ja mam zmywarke beko i jest super plyte i piekarnik boscha i nie polecilabym nikomu plyty jest nie do doczyszczenia inne babki maja plyty szklane innych firm i jest supaer a moja grr...... lodowke tez mam beko tez myslalam ze mnie bedzie wkurzala roznorodnosc znaczkow ale nie tak nie jest.

Ja mam tak
plyta
Płyta gazowa Bosch POH616B10E w niskiej cenie! | Sklep OleOle.pl

piekarnik
Piekarnik Bosch HBN 239E1 L - Piekarniki do zabudowy - Sklep internetowy Agito.pl

A w piekarniku wazne zeby mial jeden choc poziom teleskopowy

lodowka
Lodówka wolnostojąca Beko CN 228220 X - Lodówki, chłodziarki wolnostojące - Sklep internetowy Agito.pl

okap
Akpo WK-4 CETIAS 90 (czarny) - Okap kominowy - CENA w Sklepie RTV EURO AGD

A my kupowalismy wszystko na stronie neo24.pl i bylo to pol roku temu byli najbardziej kokurencyjni szybka dostawa i swietne ceny.

A i zmywarka wlasnie na tej stronie
http://www.neo24.pl/?p=beko_din_5833

Fukcje ma te same i wiecej co bosch a nie placi sie za marke.

Ostatnia edycja:
isabela - właśnie taką płytę chciałam kurcze.. bo w zestawie ją mamy.. siemens jeszcze biorę pod uwagę, ale tu sięna moje oko poza znaczkiem nic nie różni, więc teraz już całkiem nie wiem co kupić.

Super, że poruszyłyście tematy o sprzęcie kuchennym, jesteśmy przed remontem, chętnie poczytam o opiniach.
Isabela bardzo podoba mi się Twój okap, możesz napisać czy jest cichy.

reklama
Elvie siedzielismy w tym temacie bardzo mocno i powiem Ci tak bosch i simens to jest to samo, tylko simens tanszy od boscha ale sa razem produkowane. Bosch jest produkowany w tegich chinach juz aktualnie, wiem bo na naszym piekarniku juz pisze made in china a kupilam go tylko dlatego ze byl najtanszy z prowadnica teleskopowa, byla jeszcze amica z termometrem do miesa wbudowany taka sonda ale mi sie wizualnie nie podobal a ten mi pasi

Maonka czy cichy jak na okapy cichy ale dla mnie i tak zaglosny nienawidze okapow

Do góry