reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Aniam ostatnio były na poczatku maja, z fajnymi aplikacjami, Ola sobie wybrała oczywiście z barbie, po powrocie do domu zakopała głęboko w szufladzie bo to już do szkoły:eek:

reklama
Bambino to dobra firma z tradycjami :) swiecowki do kolorowania sa bezkonkurencyjne.
Co do rysowania powinno sie jak najszybciej dawac kredki i olowki normalnej grubosci. Dzieki temu ksztaltuje sie poprawny chwyt narzedzia. To tak niejako oboczna informacja :)

Do 3 sierpnia jest promocja na zdjęcia w rossmanie przez internet
100 zdjęć w formacie 10x15 za 25 gr/szt.

Wstyd się przyznać, ale ostatnie zdjęcia Alicji mam wywołane w święta bożego narodzenia z 2010 r. Kupiłam sobie już dawno grupon również na zdjęcia ale za 29gr. Czas przebrać zdjęcia

Maonka ja w tamtym roku kupiłam z grupona kupon , wywołałam jakieś 700 zdjęć . Tylko żeby je jeszcze mi ktoś w albumy powkładał :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do 3 sierpnia jest promocja na zdjęcia w rossmanie przez internet
100 zdjęć w formacie 10x15 za 25 gr/szt.

Wstyd się przyznać, ale ostatnie zdjęcia Alicji mam wywołane w święta bożego narodzenia z 2010 r. Kupiłam sobie już dawno grupon również na zdjęcia ale za 29gr. Czas przebrać zdjęcia

Maonka a możesz podesłać linka, gdzie na stronie Rossmana można to zamówić?
Wsty to mi się przyznać, jeszcze nie wywoływałam zdjęć małego. poza czterem w formacie A4 do antyramy!

reklama
Do góry