reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

acha, dziewczyny co do smyka to ciuszki sa tam fajne, ale jesli chodzi o butelki, smoczki itp (mowie tylko na przykladzie TT) to sa wiele drozsze niz na allegro, prawie polowe drozsze, wiem bo na allegro zamowialam dla mojej dzidzi
swbarbara - rzeczywiscie slodkie te komplety, na jeden mozna sie skusic...:-)

reklama

wronka tak sie sklada ze moja kuzynka go ma, na poczatku myslalam ze jakis do dupy wozek kupili ale sie zdziwilam jak go zobaczylam, moim zdaniem bardzo fajny, lekki i taki zwinny, wyglada na porzadnie zrobiony, moja kuzynka jest bardzo zadowolona z niego

hehe spoko

No to super:tak::-D. Ja właśnie spędziłam 3 godz, wertując po necie i szukając opini nt tego wózka i jak na razie same pozytywne:tak::tak::tak:

aniam ale ten wózek wszedł do sprzedaży w sierpniu 2009r, to jest nowośc.

Wronka - teraz sama doczytałam jaką głupote napisałam .. mając na mysli ten wózek miałam na myśli tą firme a nie konkretnie ten model .. Sorki za zamieszanie . Tak to jest jak się pisze a jednym okiem pilnuje Szymka:-D:-D

Ja tez butelki i smoczki zamawiałam na allegro , bo było sporo taniej

W TT mnie wkurza jedno że zawsze kupując butelkę mamy ten smoczek 0 w niej . I jak dziecie jest starsze i pije z większych smoczków to trzeba kupić butelkę i do tego osobno smoczki . A tych smoczków 0 to mam ze 4 szt zupełnie nowych własnie od butelek . Avent np. pomyslał i można kupić z różnymi smoczkami nawet z tym trójprzepływowym .

W TT mnie wkurza jedno że zawsze kupując butelkę mamy ten smoczek 0 w niej . I jak dziecie jest starsze i pije z większych smoczków to trzeba kupić butelkę i do tego osobno smoczki . A tych smoczków 0 to mam ze 4 szt zupełnie nowych własnie od butelek . Avent np. pomyslał i można kupić z różnymi smoczkami nawet z tym trójprzepływowym .

Ja zostawiałam te zerówki i jak Nadia podrosła to nacinałam je skalpelem na krzyż i były świetne do kaszki:tak:

Ja zostawiałam te zerówki i jak Nadia podrosła to nacinałam je skalpelem na krzyż i były świetne do kaszki:tak:

u mnie było podobnie choć z innej firmy miałam wtedy smoczki , młody pił butle rano i wieczorem do ....5-tego roku życia i wtedy poszerzałam dziurkę i było ok. a on od 1.5 roku pił kasze mannę na mleku po Bebilonie Pepti tak pokochał tamten smak ,że niczym nie dało się go od tego odciągnąć ale cóż , która karmiła BP i próbowała tego choc raz, wie jaki to ma smak :baffled:

także aniam zostaw nowe nieużywane a zobaczysz ,że przydadzą się Szymkowi :-):-)

u mnie było podobnie choć z innej firmy miałam wtedy smoczki , młody pił butle rano i wieczorem do ....5-tego roku życia i wtedy poszerzałam dziurkę i było ok. a on od 1.5 roku pił kasze mannę na mleku po Bebilonie Pepti tak pokochał tamten smak ,że niczym nie dało się go od tego odciągnąć ale cóż , która karmiła BP i próbowała tego choc raz, wie jaki to ma smak :baffled:

także aniam zostaw nowe nieużywane a zobaczysz ,że przydadzą się Szymkowi :-):-)

U mnie raczej się nie przydadza bo moje dziecie już jakiś ładny czas prawie nie pije z butli jakoś nie wyobrażam sobie tego :-D Mleczko rano tylko wypija z butli a tak ma normalne kubeczki i pije sobie ze słomeczki:tak: mam kolezankę stomatologa która mi wyjaśniło że własnie picie ze słomki nawet nie z niekapka jest najzdrowsze dla dzieci i że jak się szybko nauczy to nie będzie miało sentymentu do butli i tak tez jest . Butla może nie istniec . Wieczorem je kaszkę łyżeczką:tak:
Powiedziała madra mama której dziecko zasypia nadal ze smokiem i nie umiem się tego smoka pozbyć :wściekła/y::wściekła/y: Macie jakies sposoby na niunia ?:-D

reklama
No właśnie też mi wpadł w oko ten śpiworek ze smyka.
A smoczki to jakie? Kauczukowe czy sylikonowe?
.

Koleżanka kupiła-bo to prezent od niej:)-
TT-
SMOCZEK LATEKSOWY TOMMEE TIPPEE 6-18 m Kwiaty (865951882) - Aukcje internetowe Allegro
(tylko od 0m)
avent- Avent smoczki 0-3 m. sensitive (868786598) - Aukcje internetowe Allegro
ja osobiście chce jeszcze kupić tez TT:
TOMMEE TIPPEE AIR Smoczek Uspokajający 0-3m 2szt (865112536) - Aukcje internetowe Allegro
lub
Uspokajający Smoczek Tommee Tippee Soft 0-3m 2szt (864662068) - Aukcje internetowe Allegro

Jeżeli chodzi o ceny to faktycznie w smyku jest dużo drożej jeżeli chodzi o smoczki, butelki itp więc całą resztę sama planuje kupić na allegro.

Do góry