reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

acha, dziewczyny co do smyka to ciuszki sa tam fajne, ale jesli chodzi o butelki, smoczki itp (mowie tylko na przykladzie TT) to sa wiele drozsze niz na allegro, prawie polowe drozsze, wiem bo na allegro zamowialam dla mojej dzidzi
swbarbara - rzeczywiscie slodkie te komplety, na jeden mozna sie skusic...:-)

reklama

wronka tak sie sklada ze moja kuzynka go ma, na poczatku myslalam ze jakis do dupy wozek kupili ale sie zdziwilam jak go zobaczylam, moim zdaniem bardzo fajny, lekki i taki zwinny, wyglada na porzadnie zrobiony, moja kuzynka jest bardzo zadowolona z niego

hehe spoko

No to super:tak::-D. Ja właśnie spędziłam 3 godz, wertując po necie i szukając opini nt tego wózka i jak na razie same pozytywne:tak::tak::tak:

aniam ale ten wózek wszedł do sprzedaży w sierpniu 2009r, to jest nowośc.

Wronka - teraz sama doczytałam jaką głupote napisałam .. mając na mysli ten wózek miałam na myśli tą firme a nie konkretnie ten model .. Sorki za zamieszanie . Tak to jest jak się pisze a jednym okiem pilnuje Szymka:-D:-D

Ja tez butelki i smoczki zamawiałam na allegro , bo było sporo taniej

W TT mnie wkurza jedno że zawsze kupując butelkę mamy ten smoczek 0 w niej . I jak dziecie jest starsze i pije z większych smoczków to trzeba kupić butelkę i do tego osobno smoczki . A tych smoczków 0 to mam ze 4 szt zupełnie nowych własnie od butelek . Avent np. pomyslał i można kupić z różnymi smoczkami nawet z tym trójprzepływowym .

W TT mnie wkurza jedno że zawsze kupując butelkę mamy ten smoczek 0 w niej . I jak dziecie jest starsze i pije z większych smoczków to trzeba kupić butelkę i do tego osobno smoczki . A tych smoczków 0 to mam ze 4 szt zupełnie nowych własnie od butelek . Avent np. pomyslał i można kupić z różnymi smoczkami nawet z tym trójprzepływowym .

Ja zostawiałam te zerówki i jak Nadia podrosła to nacinałam je skalpelem na krzyż i były świetne do kaszki:tak:

Ja zostawiałam te zerówki i jak Nadia podrosła to nacinałam je skalpelem na krzyż i były świetne do kaszki:tak:

u mnie było podobnie choć z innej firmy miałam wtedy smoczki , młody pił butle rano i wieczorem do ....5-tego roku życia i wtedy poszerzałam dziurkę i było ok. a on od 1.5 roku pił kasze mannę na mleku po Bebilonie Pepti tak pokochał tamten smak ,że niczym nie dało się go od tego odciągnąć ale cóż , która karmiła BP i próbowała tego choc raz, wie jaki to ma smak :baffled:

także aniam zostaw nowe nieużywane a zobaczysz ,że przydadzą się Szymkowi :-):-)

u mnie było podobnie choć z innej firmy miałam wtedy smoczki , młody pił butle rano i wieczorem do ....5-tego roku życia i wtedy poszerzałam dziurkę i było ok. a on od 1.5 roku pił kasze mannę na mleku po Bebilonie Pepti tak pokochał tamten smak ,że niczym nie dało się go od tego odciągnąć ale cóż , która karmiła BP i próbowała tego choc raz, wie jaki to ma smak :baffled:

także aniam zostaw nowe nieużywane a zobaczysz ,że przydadzą się Szymkowi :-):-)

U mnie raczej się nie przydadza bo moje dziecie już jakiś ładny czas prawie nie pije z butli jakoś nie wyobrażam sobie tego :-D Mleczko rano tylko wypija z butli a tak ma normalne kubeczki i pije sobie ze słomeczki:tak: mam kolezankę stomatologa która mi wyjaśniło że własnie picie ze słomki nawet nie z niekapka jest najzdrowsze dla dzieci i że jak się szybko nauczy to nie będzie miało sentymentu do butli i tak tez jest . Butla może nie istniec . Wieczorem je kaszkę łyżeczką:tak:
Powiedziała madra mama której dziecko zasypia nadal ze smokiem i nie umiem się tego smoka pozbyć :wściekła/y::wściekła/y: Macie jakies sposoby na niunia ?:-D

reklama
No właśnie też mi wpadł w oko ten śpiworek ze smyka.
A smoczki to jakie? Kauczukowe czy sylikonowe?
.

Koleżanka kupiła-bo to prezent od niej:)-
TT-
SMOCZEK LATEKSOWY TOMMEE TIPPEE 6-18 m Kwiaty (865951882) - Aukcje internetowe Allegro
(tylko od 0m)
avent- Avent smoczki 0-3 m. sensitive (868786598) - Aukcje internetowe Allegro
ja osobiście chce jeszcze kupić tez TT:
TOMMEE TIPPEE AIR Smoczek Uspokajający 0-3m 2szt (865112536) - Aukcje internetowe Allegro
lub
Uspokajający Smoczek Tommee Tippee Soft 0-3m 2szt (864662068) - Aukcje internetowe Allegro

Jeżeli chodzi o ceny to faktycznie w smyku jest dużo drożej jeżeli chodzi o smoczki, butelki itp więc całą resztę sama planuje kupić na allegro.

Do góry