Chłopcy nie są marudni zyczę Ci takiego dziecka jakim był Szymek .. jadła spał , jadł spał nie płakał wogóle
Ja na to liczę. Moja córcia raczej do "łatwych" nie należala, więc mam nadzieje,że synek mi zrekompensuje...heheheh
W temacie zakupow_ byliśmy z mrożonkiem w sylwestra ogladc wózki (przynajmniej ludzi nie było) i tak jak miałam już 3 typy: x-lander, musty lub casualplay, tak po odwiedzeniu sklepu moje typy poległy. Sprzedwaca pokazała mi wózek firmy delti (ten sam producent co x-lander) i chyba się na niego zdecyduje. posiada wszystko czego mi potrzeba czyli:
- jest lekki (mieszkam na 4 pietrze)
- spacerowka rozkłada się na płasko
- ma możliwośc ustawienia zarówno przodem jak i tylem do kierunku jazdy
no i reszta potrzebnych rzeczy też jest
Cena też niezła bo z fotelikiem jakies 1700zl Niewiem tylko jak w praktyce bo malo opinii na jego temat gdyż to nowośc, aniam może Twoje koleżanki wiedzą coś na jego temat???
tutaj linkWózek dziecięcy EMU � Spacerowe Wózki Dziecięce | Leżaczki dla dzieci i niemowląt Delti Na żywo wygląda lepeij niż na zdjęciach[/QUOTE]
Tu na forum mamy taki watek wózkowy teraz już jako grupa społecznościowa więc już nie poczytasz bo zamknieta i jedna laska ma ten wózek i mówi że w życiu już by go nie kupiła . jakość wózka do kitu . Zreszta skoro go robi Xlander to odpowiedz sobie sama dlaczego tak wiele ludzi ma Xlandery i chwali a tych jest tak mało . To o czymść świadczy . A w sumie xlander jest niewiele droższym wózkiem Kilka lat temu miała go tez przyjaciółki brata żona i tea nie była zachwycona ale to było ok 4 lat temu więc to stara opinia
I nie patrz na sprzedawców tylko sama oceniaj bo sprzedawca chce wypchnąc to co nie schodzi , to z czego ma lepsza prowizję i to co mu zalega. Jakoś nie wyobrażam sobie żeby ten wózek mógłby być lepszy od x-landera a tym bardziej od mutsy który jest już wózkiem z górnej półki i sama go posiadam. Pomyśl czego oczekujesz od wózka i czy dany wózek go posiada . No i opinia o firmie skoro x-lander jest dobry i setki ludzi go chwali to po co pakować się w coś nie znanego i potem żałować .Tym bardziej za podobna cene
Ostatnia edycja: