reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
marid a co do ubranek next - jakbym mogła to tylko takie bym kupował - nie dość że sa śliczne to jak dla mnie niezniszczalne - Julka ma ich calkiem sporo - dobija je regularnie a one nadal całe, nie wyciągnięte, nie sprane - więc polecam

MariD Helenka ma dużo ubranek z Next ale ja kupuję używane ale i tak one są chyba niezniszczalne ;-) a Helenka to szogun i do czystych dzieci nie należy :-)Polecam.

Co do farb to bardzo wam dziękuję , kupiłam duluxa a na sufity zwykły biały dekoral :tak: Niestety u nas jest mega metraż i nie mogłam za bardzo szaleć a i tak kasy poszło tyle że :szok: Coś czuję że wakacje spędzimy na wsi :-(

reklama
a ja nabyłam trzy nowe staniki - okazuje się, że mam inny rozmiar niż myślałam i muszę wymienić wszystko co mam - bo w starych się źle czuje z mojego 75C zrobiło się po wizycie u brafiterki (czy jak to się pisze) noszę moje drogie 65F

Do góry