reklama
marid a co do ubranek next - jakbym mogła to tylko takie bym kupował - nie dość że sa śliczne to jak dla mnie niezniszczalne - Julka ma ich calkiem sporo - dobija je regularnie a one nadal całe, nie wyciągnięte, nie sprane - więc polecam
gosienkag76
Fanka BB :)
MariD Helenka ma dużo ubranek z Next ale ja kupuję używane ale i tak one są chyba niezniszczalne ;-) a Helenka to szogun i do czystych dzieci nie należy :-)Polecam.
Co do farb to bardzo wam dziękuję , kupiłam duluxa a na sufity zwykły biały dekoral Niestety u nas jest mega metraż i nie mogłam za bardzo szaleć a i tak kasy poszło tyle że Coś czuję że wakacje spędzimy na wsi :-(
Co do farb to bardzo wam dziękuję , kupiłam duluxa a na sufity zwykły biały dekoral Niestety u nas jest mega metraż i nie mogłam za bardzo szaleć a i tak kasy poszło tyle że Coś czuję że wakacje spędzimy na wsi :-(
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
co do nexta, to u nas wysylkowo tylko z helens, czy jeszcze gdzies sprzedaja ubranie tej firmy?
któraś mama szukała torby do wózka przepraszam ale nie wiem kto
ja polecam torby TORBY JU-JU-BE fakt ceny kosmos ale warte tych cen.
albo tańsza wersja a też sprawdzona Praktyczne torby dla mam
ja mam tą i ewentulanie mogę odsprzedac, b.mało używana,z przewijakiem itd
Torba dla mamy - zestaw Bobolider - Promocja!!! - Praktyczne torby dla mam
To ja szukam.
Fajna ta torba, a ty nie potrzebujesz teraz przy Leonku?
Czego to ludzie nie wymyślą
Cała Polska: SaleCity - trawiaste japonki | gruper.pl
Czego to ludzie nie wymyślą
I 6 osób już kupiło
reklama
a ja nabyłam trzy nowe staniki - okazuje się, że mam inny rozmiar niż myślałam i muszę wymienić wszystko co mam - bo w starych się źle czuje z mojego 75C zrobiło się po wizycie u brafiterki (czy jak to się pisze) noszę moje drogie 65F
Podziel się: