reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Przez neta stanika bym nie kupiła, zwłaszcza przy dużym biuście(po poradzie brafiterki z D wskoczyłam w F:szok:), nawet jeżeli zachowana jest rozmiarówka to nie w każdym fasonie biust dobrze leży, no chyba że konkretny model przymierzę w sklepie i potem w necie wyszukam.
Też na staniki mało nie wydaję, wierna Triumfowi jestem

Ja mam sporo od nich , ale jakoś bez rewelacji . sama nie wiem czemu .
z normalnych cenowo bardzo lubię la senzę - w outlecie kupuję .

reklama
ja tez za triumfem nie przepadam
ale zakupiłam z alles i konrada - polskie firmy - a bielizna cudowna, duże rozmiary wyglądają kusząco a nie jak namioty

Kittek, przy okazji rozmowy o podkladce do samochodu, podalam link do tych plecako podkladek trunki. Mowilas, ze moze kupisz taki plecak Mai. No i kupilas? Ciagle zapominam sie zapytac.

A co do przepisow (sasiad komendant policji sprawdzil) to rzeczywiscie nasze dzieci juz moga na podkladkach jezdzic jesli maja wiecej niz 95 cm wzrostu. Tak tylko pisze, jakby kogos to interesowalo. I nie wszczynajmny juz dyskusji na temat tego jakie mamy zdanie od bezpieczenstwie :tak:;-)

Dziewczyny, czy możecie mi polecić DOBRĄ gofrownicę? kupiłam rok temu jakieś goowno, które właśnie się popsuło i szukam teraz czegoś fajnego - głównie chodzi mi o to, żeby szybko gofry się robiły (na poprzedniej trwało to jakieś 20 min, żeby 2 gofry wyszły:angry:) no i najlepiej, jakbym nie musiała 500zł na to wydać:no:. Będę wdzięczna za podpowiedzi, a mój gofrowy potwór jeszcze bardziej ;-):tak::-D

Dziewczyny jakie lakiery do pazurów polecacie ?
Kupiłam Loreala tego co Aniez polecała i rzeczywiście świetny jest ( 5 dni spokojnie mi się trzyma )
Maxfactora też nabyłam ale ten jest do kitu .
Może więc coś jeszcze jest takiego super , oprócz inglota którego serdecznie nie cierpię :-D:-D
No i hybrydy oczywiście , bo po to trzeba leźć do kosmetyczki

reklama
Do góry