reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Nata- super pomysł z doborem rozmiaru :-) juz tu z Elvie pisałyśmy, że większość babek ma źle dobrany rozmiar biustonosza :-) a to naprawdę robi różnicę :-)

aniez - różnice to mało powiedziane - odkąd mam nowe staniki nie poprawiam sie co 5 minut - nigdzie nic mi nie wyłazi, - są gdzie mają być na swoim miejscu - wyglądają super :)
tylko portfel boli - a i u mnie na wiosce z rozmiarami jest kiepsko - ale dam rade
mam juz trzy za tydzien beda mieli dostawe to kupie cos nowego.

nata - jak znasz już właściwy rozmiar to kupuj przez Allegro. Ja chodzę mierzyć i oglądać staniki Panache do sklepu, koszt 250-350zł, a na Allegro później i za 89zł kupię:-)

Dokładnie- przy dobrze dobranym biustonoszu nic nie ma prawa wychodzić :tak: też majątek wydaję, ale wolę mieć 3-4 naprawdę porządne (niestety mam niewyleczalną na razie słabość do Feliny) niż 10 źle dobranych.

nata - jak znasz już właściwy rozmiar to kupuj przez Allegro. Ja chodzę mierzyć i oglądać staniki Panache do sklepu, koszt 250-350zł, a na Allegro później i za 89zł kupię:-)

A ja z kolei jestem z tych, co to ani stanika ani butow bez mierzenia nie kupia. w zaleznosci od fasonu, nosze inny rozmiar. Raz miseczka C jest dobra, innym razem musi byc D... Z butami jeszcze gorzej bo od 39 po 41 nosze...

elvie, pewnie ze tak, tyle ze jak dla mnie za duzo zachodu. No i czasoch;lonne to bardzo. Jesli potrzebuje buty, albo bielizne na specjalna okazje, to wole isc do sklepu i kupic - miec od zaraz wszystko w odpowiednim rozmiarze. Na wysylke z allegro trzeba czekac nawet do kilku dni... Mysle sobie, ze trzeba byc fanem zakupow przez internet, a ja nie jestem :rofl2: Gdyby nie zalezalo mi na czasie, to moze zachcialoby mi sie tak bawic, ale nie sadze.

reklama
Przez neta stanika bym nie kupiła, zwłaszcza przy dużym biuście(po poradzie brafiterki z D wskoczyłam w F:szok:), nawet jeżeli zachowana jest rozmiarówka to nie w każdym fasonie biust dobrze leży, no chyba że konkretny model przymierzę w sklepie i potem w necie wyszukam.
Też na staniki mało nie wydaję, wierna Triumfowi jestem

Do góry