reklama
aniez - różnice to mało powiedziane - odkąd mam nowe staniki nie poprawiam sie co 5 minut - nigdzie nic mi nie wyłazi, - są gdzie mają być na swoim miejscu - wyglądają super
tylko portfel boli - a i u mnie na wiosce z rozmiarami jest kiepsko - ale dam rade
mam juz trzy za tydzien beda mieli dostawe to kupie cos nowego.
tylko portfel boli - a i u mnie na wiosce z rozmiarami jest kiepsko - ale dam rade
mam juz trzy za tydzien beda mieli dostawe to kupie cos nowego.
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
nata - jak znasz już właściwy rozmiar to kupuj przez Allegro. Ja chodzę mierzyć i oglądać staniki Panache do sklepu, koszt 250-350zł, a na Allegro później i za 89zł kupię:-)
A ja z kolei jestem z tych, co to ani stanika ani butow bez mierzenia nie kupia. w zaleznosci od fasonu, nosze inny rozmiar. Raz miseczka C jest dobra, innym razem musi byc D... Z butami jeszcze gorzej bo od 39 po 41 nosze...
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
elvie, pewnie ze tak, tyle ze jak dla mnie za duzo zachodu. No i czasoch;lonne to bardzo. Jesli potrzebuje buty, albo bielizne na specjalna okazje, to wole isc do sklepu i kupic - miec od zaraz wszystko w odpowiednim rozmiarze. Na wysylke z allegro trzeba czekac nawet do kilku dni... Mysle sobie, ze trzeba byc fanem zakupow przez internet, a ja nie jestem Gdyby nie zalezalo mi na czasie, to moze zachcialoby mi sie tak bawic, ale nie sadze.
reklama
magda1978
Fanka BB :)
Przez neta stanika bym nie kupiła, zwłaszcza przy dużym biuście(po poradzie brafiterki z D wskoczyłam w F), nawet jeżeli zachowana jest rozmiarówka to nie w każdym fasonie biust dobrze leży, no chyba że konkretny model przymierzę w sklepie i potem w necie wyszukam.
Też na staniki mało nie wydaję, wierna Triumfowi jestem
Też na staniki mało nie wydaję, wierna Triumfowi jestem
Podziel się: