reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Nie wiem za bardzo na jaki watek to wrzucic... wiec na razie bedzie tu :-)
Szukalam prezentu dla Kuby na urodziny (mozaiki i PUSow) i przypadkiem znalazlam domino... wiadomo domino, jak domino, ale ze sama nie wpadlabym na tyle sposobow gry to Wam wrzucam (stronke od razu polecam przyszlym przedszkolakom :) )
Domino Edukacyjne (Epideixis) - www.pus.pl

I jeszcze polecam gre pory roku Granny, Kuba mial problem z pania jesien ;-) i ta gra go rozwiazala. W ogole dla 3-4-5 latka wsrod gier Granny mozna znalezc fajnych i ksztalcacych gier :-)

PORY ROKU GRANNA - zabawki edukacyjne - Bystrzaki.pl - sklep internetowy z zabawkami edukacyjnymi dla dzieci

reklama
Aniez też PUSy mogę polecić, mozaika super sprawa i powiem ci że jest w nich książeczka ze wzorami i im bliżej końca to nawet ja miałam trudności z ułożeniem:-D
Pory Roku też mamy i najfajniejsza zabawa jak maski zakłada się na oczy ;-)

elvie no to będziesz teraz mieć pomoc:-D, na dwa żelazka w mig bedziesz mieć wszystko poprasowane i do tego muzyczka, a tak na poważnie przechodziłam to Olą, kota już dostawałam od tej melodyjki, ale na całe szczęście udało mi się jej wytłumaczyć że melodia nie jest niezbędna do prasowania

wczoraj w H&M była promocja za wydane 100 dawali bon na 20 zł, niestety Pani nie potrafiła mi powiedzieć czy jutro akcja nadal będzie aktualna
A dzisiaj w tesco na rzeczy dziecięce -20%
obkupiłam dzieciaki, że hoho

reklama
Do góry