reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Aniam ja mogę polecić to w co moi chłopcy uwielbiają grać i pewnie Szymek też da radę:tak:

Z Trefla fajna gra " Rycerze i Piraci" dwustronna zwykła planszówka oczywiście potrzebny dorosły do czytania,ciekawe pionki bo w kształcie piratów albo rycerzy.

Z Grana " Pory roku" jest super , dziecko ma cztery plansze do wyboru z porami roku na które nakłada się odpowiednie zwierzęta , rośliny pasujące do danej pory dla utrudnienia zakłada się specjalną maskę i wtedy losuje.

Fajne są gry z MB ale trochę drogie :-( u nas hitem są " Spadające Małpki" i " Zgadnij kto to" i " Spagetti"

Alexander ma dużo gier ale jakościowo takie sobie.

reklama
Jeszcze teraz mi się przypomniała, super gierkę dostali chłopcy od cioteczki Elvie :-) To jest gra z Lego " Shave a sheep" na nasze to z klocków lego układasz cztery owce i jednego wilka, rzucasz specjalną kostką i dokładasz tym owcą klocki to jest niby ich runo , w zależności co wyrzucisz na kostce to owca może stracić runo które zabiera wilk, przeciwnik może zabrać ci owcę itp :tak:od kilku dni tylko w to gramy :-)

U Nas chińczyk, grzybobranie;-) są na tapecie.

Fajne są gry z MB ale trochę drogie :-( u nas hitem są " Spadające Małpki" i " Zgadnij kto to" i " Spagetti"
Małpek nie mamy, "Zgadnij kto to", tez jest u nas hitem, natomiast "Spagetti" leży i się kurzy...jakos ja sama tez nie lubie tej gry;-). Weronika jeszcze uwielbia "KICKY RICKY"

O! Zgadnij kto to chyba Kubie kupię, podoba mi się, bo trzeba pamiętać, co ktoś odpowiedział, wyciągać wnioski i zadawać pytania z sensem :-)

U nas rządzą: Jenga; Grzybobranie; Memory; Miś, pszczoły i miód tez czasem są na tapecie, ale rzadko, bo eksploatował je chyba rok. W sumie dla 4 latka to bym poleciła tę ostatnią, Grzybobranie, a potem Chińczyka ;-)

Gosieńka- nie ma za co, też go kupię, bo w parku, jak Kuba jedzie na rowerze, to jest problem, bo młody w wózku to raczej nie chce, a tak obaj na czymś by jechali, to mimo wszystko miałoby to większy sens ;-) Cieszę się, że Helenka ma radochę :-D

Gosienka co to za rower polecony przez Aniez bo nie moge znalezc a wlasnie sie zastanawiamy nad normalnym a tym biegowym wlasnie.

EDIT: Juz znalazlam, ale gosienka jak znalezc Twoj kolor, niechaj bedzie roz :-) ?? Nie umiem sie odnalezc na tej stronie decathlonu wogole :zawstydzona/y:, musimy sie z W przejechac do Lodzi po swietach i obejrzec i wsadzic Toske czy jej bedzie pasowal. A moze ktoras z Was kupila taki przez internet ??

Ostatnia edycja:
isabela ja przez neta kupiłam ale hudorę .

dzięki laski .

Gosieńka - małpki mozna kupić podróbkę i cena też niska bo ok 20 zł.
mamy jeszcze reks podaj taka z kolorami i literkami prostymi też fajna i fajnie droga była 100 zł chyba.

No dobra....to mamy rowerek:-), a raczej Boryś ma heheheh. Zgadnijcie jaki????? DECATHLON-owski heheheh.

Mysłalam, myslalam i wymyslilam. Mieliśmy dzis zamawiac ten PUCKY z neta, ale cos mnie jeszcze tknęlo i po ogladnieciu zdjęc Helenki, wszłam na stronę Decathlona, poczytala o tym rowerku, sparwdziłam dostępnośc i okazało ,że jest na stanie w Bydzi. Jakos w zeszlym tygodniu go nie widziałam. T przyjechał z pracy i zapakowalismy się do sklepu. Okazalo się,że go nie widzialam bo szukalam chlopiecego, a zlozony był tylko ten rożowy i na dodatek stal razem z normalnymi rowerkami. Dzisiaj go znalazłam, przymierzylismy Boryska od razu mu sie spodobało:-). Do tego stopnia ,że na siłę musieliśmy go sciagac z niego heheheh. Chłopięce stały zapakowane w kartonach na regałach. Tak wiec zakupiliśmy i jestem mega zadowolona. Po rozpakowaniu w domu okazalao sie ,że jest ładniejszy niż na obrazku, syncio zadowolony a ja mam 100 PLN w kieszeni;-)

ps. Dzięki gosienka:-)

ps2. aniez Tobie też dzięki, bo dzięki Tobie gosienka kupila heheheheh

reklama
Do góry