reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Mi się tylko ta K podoba :tak:

Elvie a u mnie same spodnie ciążowe wiszą :-D:-D jakbyś potrzebowała jeszcze he he

Ja mam zostawione ubranka dzieciaków w których wychodziły ze szpitala

mamusia - jak dla mnie to te opaski mocno przesadzone, ja takich nie lubię. Wybrałabym ostatecznie model K. One mi się kojarzą z takimi do sesji zdjęciowych, a nie do biegania na co dzień.

Zdecydowanie model K, delikatna, skromna w porównaniu do reszty, uniwersalna i na codzienny spacer i do sukieneczki na jakąś okazję

ja powiem tak żadna mi sie jakoś specjalnie nie podoba...jak już to któraś z tymi malutkimi kwiatkami ale te duże i dużo ich to przegięcie...

reklama
Natalka jest baaardzooo fotogeniczna i bankowo slicznie jej bedzie w opasce nawet z wielkim kwiatem. Mi podobaja sie EJM ale M to bardziej na jesien.

Kupilismy biegacz, mlody ponoc tuptal sobie po domu chetnie, probuje siadac i jechac, takze jest nadzieja, ze zalapie, a ze broni pojazdu przed Kuba, to jest nawet szansa, ze nastapi to szybko

Do góry