reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Wronka- no to niech Borysek jeździ i jest szczęśliwy :-)
Gosienka- powiem im, jak podjade kupic nasz :-D a nastapi to chyba dzisiaj- tzn. w zasadzie maz podjedzie, bo ja kompletnie nie mam czasu, a w koncu sie pojawily, bo wczesniej chlopiecy byl jeden- ten na wzor.

I my ten decathlonowski kupujemy :-) Aniez pros o rabat jak nic :-)

EDIT: Noi mamy zwyciezce. Pojechalismy ogladac rowerek (byl troche inny bo drewniany) i mala nie chciala z niego zsiasc no to cuz 60 km przede mna do najblizszego decathlona i kupujemy. Swietnie sobie na nim radzila az bylam pod wrazeniem.

Ostatnia edycja:
AGnieszka - no niby termin mam na 8 maja, ale wolałabym już wtedy z brzuchem nie latać:-p

marta - ja też dobrze pamiętam w czym Lenka ze szpitala wychodziła:-)

O zakupach na głównym było, więc się chwalę nową kiecką, za 35zł udało mi się ją wyrwać:-)
ZARA BASIC oryginalna sukienka bawełna 40 (2181977198) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Po porodzie muszę szafę przewietrzyć i wyprzedaż tych ciążowych sukienek zrobić, bo jak wiecie ja mam fioła na punkcie kiecek:zawstydzona/y:

reklama
Mamuska, cudne te opaski! A nie podoba Ci sie J? szkoda, ze moja wredota natychmiast z glowy sobie sciaga. Ta K powalila mnie na kolana, przepiekna. Sposrod LHN wybralabym L, ale bardziej podoba mi sie P

Do góry