reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Maonka mi się sukienka podoba, możesz założyć jasną bluzeczkę i jasne rajstopki i będzie super :tak: Z pogodą nie wiadomo ale za te pieniądze to ja bym wzięła.

Aniam ale ci zazdroszczę , płaszczyk na pewno boski:tak:

reklama
Ja tam lubię czarne rzeczy :tak: i dokładnie białe rajstopki biała nawet zwykła bluzka pod na długi rękaw i już jest elegancko :tak:
No ale ja dziwak ubraniowy jestem :-D bo nie wiem czy pamiętacie ale Ola na chrzcinach miała szarą sukienkę , do tego body z koronkowym kołnierzykiem , białe rajstopki i szydełkową czapeczkę i butki . Ubranie było na tyle niepowtarzalne że sprzedało się na allegro w dwa dni .

kupiłam sobie śliczne szpileczki :-D kaskę dostałam w prezencie od męża za "prowadzenie mu firmowych spraw i pilnowanie wszystkich formalności"
O takie...
G001752.png

Mamusiu firanki nic specjalnego, ale mi sie podobaly, dotad takie najzwyklejsze mialam

Załączniki

• IMAG2753.jpg
    IMAG2753.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Moje ostanie zakupy ograniczyly si e do kremu na paszczeke (bardzo dobry L'oreal'a z kolagenem, moge polecic dla tych po 30 :-) ) i antybiotykow (nikomu nie polecam), kilku ksiazek dla mnie i ksiazeczek dla dzieciarni... ale niech no ja sie tylko lepiej poczuje!!!

Prezent na 2 latka Bartusia juz mamy wymyslony- tory kompatybilne z tymi co mamy i jakis gadzet do kolejki, bo Bartek lubi Tomka, nie bede kupiowac nowej 1001 zabawki, bo maja wszytsko. Od rodziny chce jakies "pomoce" naukowe (hehehe) typu plastelina, kolorowanki, karton... tego nigdy za wiele.
No chyba, ze maz przefrosuje bebny... Kuba mial kiedys takie fajne i... nimi rzucil w zlosci... no i klps, a Bartek je uwielbia... pomyslimy co z tym fantem zrobic. Stary jeszcze kombinuje, jak to naprawic, ale jest bliski poddania sie. fajne to bylo i dziecka nie mialam przez godzine :-) takie cos to jest Rhythm and Beat : children's musical instruments : Early Learning Centre UK Toy Shop

Do góry