reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Wronia ja kupowałam dla chłopców Visby. J. ma Lulea,ale to bylo 3 lata temu i jego już nie produkują a dla M. mamy Visby Vasteras oba w wymiarze 90x200. Są ok i fajnie sie na nich śpi :tak:

reklama
aniam - Ty mnie już tak uszczęśliwiłaś przesyłką, że nie mam co szaleć, bo się w szafach nie pomieszczę, chociaż już zaplanowałam dokupienie jeszcze jednej do kompletu:-)

Kupiłam albumy dla Leny i Maćka: OKAZJA...album DZIECIĘCY 10X15 szyty z opisem !!! (2189285523) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

i książkę dla siebie:-) Zrobię to dzisiaj! Popiel -Motywacja Czas +Gratisy (2190893331) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
do książki fajne gratisy dodali, a że moje postanowienie noworoczne to zakup książki z każdej wypłaty to się tego trzymam i kupuję;-) Ostatnio w Warszawie w empiku trafiłam na wyprzedaż do -70% to kupiłam trzy i dwie w kolejce do czytania leżą:zawstydzona/y:

Zrobiłam tez ostatnie zakupy Maćkowe w stylu niedrapki, pampersy, myjki, podkłady do przewijania...

Lenie ostatnie dwa smoczki i zabezpieczenia do szafek i lodówki - to się ucieszy:-D

Sobie romantycznie :baffled: podkłady poporodowe, majty siateczkowe poporodowe i bepanthen duży na brodawki.

W aptece zapas emolium do kąpieli, oliwkę emolium i na próbę takie coś jeszcze, bo nigdy nie miałam a opis do oilatum i emolium ma podobny: OILLAN EMULSJA DO KĄPIELI 500ml NATŁUSZCZAJĄCA (2184287032) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

No i saldo konta o prawie 600zł niższe:szok::no:

Na majówkach laski z zakupami szaleją tak jak ja przy Lenie i przy okazji takie coś wynalazły:
HIT ! ŚMIESZNY,ZABAWNY,ODJAZDOWY SMOCZEK ZOBACZ!!! (2171438275) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
:szok::no::szok:

Pokazałam M. a on na to, że może Lence kupimy? W sensie, że się wystraszy i sama ze smoka zrezygnuje:-D

marta - a masz porównanie w stosunku do Oilatum? My naprzemiennie emolium i oilatum używamy i uważam, że oilatum skuteczniejsze. Nie muszę dodatkowo Leny niczym smarować, a po emolium jeszcze emulsją trzeba, bo inaczej po tygodniu skóra sucha i dzieć mi się drapie:-(

Ja uzywalam kiedyś Oilatum bo dostalam od kuzynki, cena dla mnie zbyt wysoka a na Oilan czesto sa promocje np w doz.pl. ja nie Zauwazylam roznicy miedzy jednym a drugim kosmetykiem. Bardzo lubie szampon Oilan, nie placze Olce wlosow.

po śwince Peppie mamy kolejny hit - J ze żłobka przyciagneła i nie chce oddać - a trzeba oddac bo to Kubusia
takie cudo
igglepiggle.jpg

Te smoczki doprowadzaja mnie do torsji. Jakos nie mieszcza sie w granicach mojego poczucia humoru. Kiedys juz widzialam dzieciaka z nimi i pierwsze co mi sie nasunelo na mysl, ze dzieciak jak ostatni kretyn wyglada i czemu rodzice sami sie takim korkiem nie przytkaja...

reklama
Byłam w tesco, pampersów po 43zł nakupiłam;-) i trafiłam na promocję F&F -50% więc Lenka i Maciuś ciuszkowo obkupieni a matka omal nie padła jak rachunek przy kasie zobaczyła:-D Tam jest teraz promocja polegająca na zbieraniu punktów, dzięki którym fajne gary Thomas można później nabyć -70%, już dwie wyklejanki mam i jeszcze 11 znaczków na trzecią, bo się kasjerka pomyliła i zamiast za każde 20zł znaczek mi dać to dała za każdą dychę:happy:

Do góry