reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

elvie nie wiesz do kiedy promocja na pampersy?
teściowa była w niedzielę i nie zauważyła promocji na pampersy (w Tesco na paprotnej:wściekła/y:) Active baby kupiła po 57zł

reklama
elvie nie wiesz do kiedy promocja na pampersy?
teściowa była w niedzielę i nie zauważyła promocji na pampersy (w Tesco na paprotnej:wściekła/y:) Active baby kupiła po 57zł

Niestety promocja tylko do dzisiaj i trzeba było mieć wydrukowany kupon z netu lub wycięty z gazetki aby jeszcze o 5zł taniej było.

Mam sprawę niecierpiącą zwłoki. Dziś wpadłam na szybko do ciuszkolanda i znalazłam sukienkę na urodziny za 12 zł. Jest śliczna, nie zniszczona, welurowa. I teraz się zastanawiam czy ją wziąć. Czy lepiej coś w żywszych kolorach? Za 2 tygodnie może być już gorąco i dziecko zagotuję w tej kiecce? Babka ze sklepu dała mi czas do jutra.
DSC03639.jpgDSC03642.jpgDSC03643.jpgDSC03644.jpg

Maonka a mi się podoba , a to jak będzie wyglądała zależy od dodatków :tak:

Ja dziś pojechałam do pani od której biorę rzeczy dla Oli przytachałam dwie wielkie torby , sukienek i całej reszty . Do tego trzy kurtki , parę nowych butów . wszystko z nexta mayroyal , kurtki reimy i buty geoxa . w sumie za śmieszną kasę a rzeczy piękne .
A no i piekny czerwony płaszcz w białe grochy:-D

Smoczków takich nie widziałam, ale lizaki i owszem.Kacperek miał przyjemność smakować bo dostał od wujka, ale jako smoczka takiego bym nie kupiła.

Maonka- sukienka ładna, ale nie wiem czy nie zaciemna na okazje ur.

reklama
Maonka- mi tez sie podoba... z pogoda to faktycznie nie wiadomo. A nie masz jej komu "opchnac", jakby co... Elvie cos ostatnio pisala, ze rzeczy przerabia, albo odsprzedaje, moze Ty tez :happy2:? Bo cena tez niezla, jak ja patrze na ceny nowych ciuszkow, to wlosy mi deba na glowie staja... No i faktycznie, efekt koncowy bedzie tkwil w dodatkach, ale mega elegentke mozesz zrobic :-)

Do góry