reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Byłam na zakupach w Tesco i znów mi wleciało 3 bluzki dla małego i koszulka , a wszystko za 55zł. :0
2 były w dwupaku za 22zł. Sa one z nowej kolekcji. Całkiem fajne. Były tez fajne jeansyi spodenki ale mały spał wiec nie mogłam mu ich przymierzyc.
Tak wiec info dla lubiacych F&F,nowa dostawa=przystepne ceny.;-):-)

Małemu tez kupiłam nowe flamastry, bo stare gdzies zagubił , w domu dałam kartke, nagreźdał wszystkimi kolorami...pytam :"co tu Kacperku narysowałeś"...a on : " mamo to koko, a tu jaja":-D

aniam - to zależy jakie lato będzie. Poza tym Lena swoją pościel do wózka długo miała, werandowaliśmy ją jeszcze do stycznia w gondoli, bo ona lubiła w wózku na tarasie spać. Zawsze jakiś kocyk cienki mogę powlec w tą pościel. My mamy wózek elegancki bardzo, w sensie retro z szybkami, firankami itp. w dodatku w drobną kratkę, więc nie wyobrażam sobie jakiegoś koca kolorowego tam, bo by mi to na wioskę wyglądało;-)

wronka - świetny myk z tymi dwoma łóżkami. Nawet nie wiedziałam, że takie robią. Super!

zapomniałam że wy ten wózek macie .

Dziewczyny, szukam dobrych materacy do łóżka dzieciaków. Możecie coś polecic??? Wiem,ze niektóre z Was ostatnio kupowały jak zmienialy łozia swoim szkrabom:-). Poproszę o linki:-)

reklama
Do góry