reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Filonka, fajne zakupy:-)

elvie...ło matko....tak sobie poogladalam i mi się ten cały szał przed porodowy przypomniał:-), faktycznie już niedługo i Maciek będzie z Wami:tak:

My zakupiliśmy w koncu łożko piętrowe. Wczoraj przyjechało i dzieciaki w niebo wziętę:-). Także Borysek tez już w duzym łożku spi. Jeszcze musimy materace kupic w weekend, bo na razie musieliśmy włożyc im dotychczasowe materace a luki upchac kocami hehehe, ale nie mieliśmy wyjścia bo by Nam dzieciaki (zwłaszcza Wercia) życ nie dały:-) Radosc dzieci z łóżka ...BEZCENNE...:-)

U Weroniki cale przedszkole wie ,że mają nowe łożko heheheh

aniez...link Naszego łóżka specjalnie dla Ciebie:-) Łóżka Łóżko piętrowe TAMI - NOWOŚĆ 33 wzory!!! (2114178439) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
Wronka - boskie to Wasze łóżko!! Nie dziwię się, że dzieciakom tak przypadło do gustu:-) Niech im się wygodnie lula;-)

U mnie szału nie ma, w Leną o tej porze to już miałam wszystko naszykowane, wyprasowane, a teraz dopiero się rozglądam. Pewnie dlatego, że większość rzeczy już mam, część u Aniam zamówiłam i mi kompletuje dobra kobieta, a w razie czego tesco 24h czynne;-)

Dzieki,
Wronia- super łózeczko! Piękne! I tak jak na obrazku,że córa na dole a syn na górze? bo od razu mi na myśl wpadło czy Borysek nie spadnie?Nie bedzie sie bał na górze?Bo sugerowała sie kolorami;-)

filonka, mu mamy inne naklejki niż na obrazku heehehe, i oczywiście ,ze Borysek na dole a Wercia u góry, w zyciu tego wariatuncia bym do gory nie dała, toc on za mały jest. Zaraz Wam pokaze wyglad Naszego lożka:-0

Wronia łóżko bomba
ja tez szukalam takiego czegos dla naszych
tylko caly czas sie wahamy czy Hanka nie jest za mala
ma 4 lata ale czesto jeszcze przychodzi do nas w nocy, albo do toalety i boje sie czy by nie wypadla
myslalam o tej wersji z wuswanym jak szuflada dolnym łózkiem, ale to troche taka prowizorka
moze jeszcze sie wstrzymamy poki Tymek jako tako sie miesci w swoim łozeczku a potem moze Hania bedzie troche wieksza i tez kupimy pietrowe
najlepiej byloby wstawic dwa pojedyncze łozka, ale metraz pokoju nam to uniemozliwia

kwiatek...ja miałam dwa pojedyncze ( w sensie z jednej stroby turystyczne B, a z drugiej łóżko W), ale wlasnie chciałam troche miejsca zaoszczedzic:-). Poza tym w tym łożku podoba mi się to ,ze jest rozbierane na dwa osobne, a że kupilam duże bo 86X190, to jak B pójdzie za pare lat do swojego pokoju to od razu z wyrkiem, a W tez bedzie miala i juz nie bede musiala kupowac heheh

aniam - te hiszpańskie o których piszesz to na Allegro ponad 220zł kosztują, więc sobie daruję.

Obserwuję taki:
ciepły hiszpański koc akrylowy kocyk 80x110 Dzieci (2154728091) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Pewnie Hiszpanii to on nie widział, ale cena ok i podoba mi się:tak:

Fotelik jak dostaniesz to daj znać;-)

Ja dałam za swój jakoś 80zł

Elvie, tu jest ta Belpla 80x110 za 80 *BELPLA* 80x110cm HISZPAŃSKI KOCYK 5 kolorow 536 (2166623829) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. te po ponad 200 to sa duze koce, a takiego chyba dla baka nie potrzebujesz :-)

O własnie :-D

Pytałyście, co kupiłam dla Maćka, więc:
Sliczne Rożki z falbanką i kokardą Poranek (2159112036) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. wzór 55 beżowo-brązowy
Komplet / pościel do wózka haft 4elem. Poranek (2161780538) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. wzór h66 biel-ecru z tygryskiem
Pościel dziecieca 120x90 2 elem. PROMOCJA (2162360649) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. wzory 89 i 92 (pierwszy Lenkowy)
Ochraniacz do łóżeczka 30x360 Poranek (2176766632) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. wzór 152, żeby do wszystkich pościeli pasował;-)

Rożki mam jeszcze dwa inne po Lenie, ale pamiętam, że bardzo z nich korzystałam, więc wolałam dokupić.
Do wózka też dwie inne zmiany pościeli mam, ale ta mi się spodobała:-)
Pościel 14-elementową i inną w żyrafki też po Lence mam, ale chciałam dokupić coś nowego;-)
Ochraniacz wzięłam 360cm, bo przy Lenie miałam te krótkie i dwa musieliśmy wiązać.

Kupiłam jeszcze wypełnienia antyalergiczne, prześcieradła i pokrowce dwa na przewijak, ale już usunęłam aukcje, więc linku nie wrzucam.
Kupiłam zestaw butelek AVENT i dla siebie pierdoły poporodowe.

Poluję na fajne ubranko wyprawkowe ze szpitala, kocyk do fotelika samochodowego, gruby kocyk akrylowy, koszulę nocną (przy Lenie miałam 4, ale tylko jedna fajna gatunkowo, muszę ją wynaleźć aby firmę sprawdzić) i biustonosz do karmienia.
Koniecznie muszę też nawiedzić aptekę.

Kurcze, to już tak blisko.. Ależ ten czas leci:szok:

Pościel do wózka ? Na lato to chyba nie za dobry pomysł .

Wronka wyrko jest śliczne i super te boki bo ma wysokie

aniam - to zależy jakie lato będzie. Poza tym Lena swoją pościel do wózka długo miała, werandowaliśmy ją jeszcze do stycznia w gondoli, bo ona lubiła w wózku na tarasie spać. Zawsze jakiś kocyk cienki mogę powlec w tą pościel. My mamy wózek elegancki bardzo, w sensie retro z szybkami, firankami itp. w dodatku w drobną kratkę, więc nie wyobrażam sobie jakiegoś koca kolorowego tam, bo by mi to na wioskę wyglądało;-)

wronka - świetny myk z tymi dwoma łóżkami. Nawet nie wiedziałam, że takie robią. Super!

reklama
No to Wronka, już wiemy, jakie łózko niedługo kupie chłopakom :-D :-D :-D też właśnie chciałam piętrówkę, z której można zrobić 2 osobne.

Do góry