reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Dziewczyny - czy możecie mi fajny kocyk dla Maćka polecić? Mam jeden cieniutki z Milpolu, który kupiłam z pościelą 14-elementową dla Leny i wcale nie był używany. Lenka ma jeszcze dwa swoje, w tym jeden fajny z lidla, ale już nie do kupienia. Drugi dostała w prezencie, karton wywaliłam i nie pamiętam firmy a szkoda, bo jest super (akrylowy). Potrzebuję jakiś grubszy. Będę wdzięczna za polecenie.

Elvie w smyku hiszpańska firma nazywa się bephla czy jakoś tak , mają akrylowe .
Mój po 2 dzieciaków wygląda jak nowy
fajna jest też wersja z napami :tak: można nim spiąć dzieciaka . a było mówić miałam ze dwie szt i też jak nówki .
Baba ma nam przytargać maxi cosi oby tylko kolor nie był różowy :-D

No to sie chwale :-)
Tak więc wczoraj w godzine marszu po galerii , początki zmiany garderoby sa takie.:
p0603121626.jpg p0603121627.jpg p0603121628.jpg
A to dla małego:
p0603121625.jpg p0603121624.jpg
i takie adidaski mam zamiar kupic na wiosnę Mega HIT - Buty Nike Pico 4 rozm.23.5 (2168169797) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Dzięki, Zielona.
Umówiłam się do gina na przyszły tydzień - jak mi potwierdzi, że w brzuchu mieszka maciek to zamówię ten niebieski koc.
Kurcze, ciągle odnoszę wrażenie, że tam panienka mieszka.
Moje ciągoty do słodkiego, kształt brzucha.. - sugerują panienkę.

Filonka - fajowe zakupy, teraz pomarańcz będzie wyjątkowo modny.

reklama
Pytałyście, co kupiłam dla Maćka, więc:
Sliczne Rożki z falbanką i kokardą Poranek (2159112036) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. wzór 55 beżowo-brązowy
Komplet / pościel do wózka haft 4elem. Poranek (2161780538) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. wzór h66 biel-ecru z tygryskiem
Pościel dziecieca 120x90 2 elem. PROMOCJA (2162360649) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. wzory 89 i 92 (pierwszy Lenkowy)
Ochraniacz do łóżeczka 30x360 Poranek (2176766632) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. wzór 152, żeby do wszystkich pościeli pasował;-)

Rożki mam jeszcze dwa inne po Lenie, ale pamiętam, że bardzo z nich korzystałam, więc wolałam dokupić.
Do wózka też dwie inne zmiany pościeli mam, ale ta mi się spodobała:-)
Pościel 14-elementową i inną w żyrafki też po Lence mam, ale chciałam dokupić coś nowego;-)
Ochraniacz wzięłam 360cm, bo przy Lenie miałam te krótkie i dwa musieliśmy wiązać.

Kupiłam jeszcze wypełnienia antyalergiczne, prześcieradła i pokrowce dwa na przewijak, ale już usunęłam aukcje, więc linku nie wrzucam.
Kupiłam zestaw butelek AVENT i dla siebie pierdoły poporodowe.

Poluję na fajne ubranko wyprawkowe ze szpitala, kocyk do fotelika samochodowego, gruby kocyk akrylowy, koszulę nocną (przy Lenie miałam 4, ale tylko jedna fajna gatunkowo, muszę ją wynaleźć aby firmę sprawdzić) i biustonosz do karmienia.
Koniecznie muszę też nawiedzić aptekę.

Kurcze, to już tak blisko.. Ależ ten czas leci:szok:

Do góry