reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Właśnie siedze na allegro i kompletuje- narazie na kartce- wyprawkę, już powoli mam dosyć tyle tego jest....ale znalazłam jednego sprzedawcę i od niego większość będę kupować. Myślę, że do zamawiania wezmę już w przyszłym roku:-D Dobrze że mamy już łóżeczko i wózek bo to zajęło naprawdę sporo czasu- tzn który wybrać, teraz kolejnym dylematem jest monitor oddechu, może macie jakieś opinie i zdanie na ten temat...?
Mnie tez wczoraj naszlo. Redagowalam ta liste wyprawkowa, ktora tu kiedys Kochane doswiadczone juz dziewczyny zrobily. Na czerwono zakreslalam to, co juz mam... Kurde, malo tego wyszlo. Dlatego dzis szoruje do Ikea, i musze choc troche podciagnac ;-)
A po nowym roku rodzinka z Polski podesle mi w paczce to co pokupowane w Polsce mam, wiec juz tez troche mi odejdzie.
... aaaaa, no i w styczniu tez tesciowa wysyla poduche i patchworka :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Co do monitora oddechu - nie kupuje tego. Mam el nianie, i na tym poprzestane.

reklama
Katik - ładna cenka:tak:
Ja dziś byłam na zakupach liczyłam na przeceny z mothercare a tu dupa będą dopiero w styczniu .. No kurde co rok robią inaczej poprzednio były po świętach jeszcze w jednym roku w połowie grudnia już .. niech się kurka zdecydują .
Ale pojechałam z kolezanką do tesco i tam synka obkupiłam w rzeczy cherooka i jestem mega zadowolona bo promocje były naprawdę dobre . Bluzki po 10 zeta średnio , spodnie po 15 itp. ;-)

Kurcze, piszecie co macie już, że tak powiem na stanie i aż mi się smutno robi, bo ja nie mam nic :-:)-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y:. No może poza zamówieniem na kołyskę, bo chrzestny synka jest stolarzem

iza813 - hej, dzieki za odpowiedz, my tez pilnujemy by kliknac codziennie, bo i tak komp jest wlaczony, nie znam innych stronek gdzie sa podobne akcje jakies pomocy co ta stronka pajacyka, a o tej stronce to uslyszelismy... przez NK ;-)
Goraco pozdrawiam

Katik - taki sam laktator mam zamiar kupić

Widzę, że dziś kwietniówki zaatakowały tesco- ja też byłam :-D I też jak większość troszkę poszalałam :-)

reklama
Do góry