reklama
dotmar3
szczęśliwa Dotinka
Mikusia,z tego co piszesz to twój M się nawrócił:-),dobrze:-).Oby mu nie minęło,tego ci życzę z całego serca.Od razu widać ,że jesteś radośniejsza:-).
A ja wróciłam z przychodni,Nikodem -początek anginy,wymioty-no i antybiotyk trzeba podać.Sara na razie dostała tylko receptę na amotax gdyby zaczęła gorączkować mam jej podać.
Myszorku,ciacho piękne,brawo.
Ciekawe co u Wioli,już bardzo długo jej tu nie słychać:-(,mam nadzieję,że wszystko u nich w porządku.
Lecę lepić pierogi z truskawkami dopóki Emilka śpi,a Niki na razie przestał haftować;-).Pozdrowionka i miłego dzionka.
A Mikusia,ja dzisiaj ubrałam Emilkę w body z długim rękawkiem-cienkie i spodenki bawełniane długie.Na dworze co prawda jest 21 st,ale wiatr jest chłodny.A wczoraj jak było 30st to była w samym body na krótki rękawek i bez czapeczki.
A ja wróciłam z przychodni,Nikodem -początek anginy,wymioty-no i antybiotyk trzeba podać.Sara na razie dostała tylko receptę na amotax gdyby zaczęła gorączkować mam jej podać.
Myszorku,ciacho piękne,brawo.
Ciekawe co u Wioli,już bardzo długo jej tu nie słychać:-(,mam nadzieję,że wszystko u nich w porządku.
Lecę lepić pierogi z truskawkami dopóki Emilka śpi,a Niki na razie przestał haftować;-).Pozdrowionka i miłego dzionka.
A Mikusia,ja dzisiaj ubrałam Emilkę w body z długim rękawkiem-cienkie i spodenki bawełniane długie.Na dworze co prawda jest 21 st,ale wiatr jest chłodny.A wczoraj jak było 30st to była w samym body na krótki rękawek i bez czapeczki.
jolka25101
Zaangażowana w BB
hej dziewczyny, pogoda dzisiaj dopisuje wiec trzeba bedzie wybrac sie na mały spacerek.
Moja Oleńka dzisiaj bardzo ładnie spała wstała tylko raz na cyca i spałyśmy do 9-30 :-))) oby tak dalej.
Ja też się własnie zastanawiałam jak tu ubierać małą, bo naprawde cieszko zdecydować, dzięki za rade.:-)
Mikusia ciesze się twoim szczęściem dobrze że się dogadaliście teraz się przekonasz czy było warto, powodzenia wam życze oby się naprawde poukładało. Wracaj na forum czekamy bo bez ciebie jakoś tak pusto trochę.
Pozdrowienia dla wszystkich mamusiek.
Uciekam do małej.
Moja Oleńka dzisiaj bardzo ładnie spała wstała tylko raz na cyca i spałyśmy do 9-30 :-))) oby tak dalej.
Ja też się własnie zastanawiałam jak tu ubierać małą, bo naprawde cieszko zdecydować, dzięki za rade.:-)
Mikusia ciesze się twoim szczęściem dobrze że się dogadaliście teraz się przekonasz czy było warto, powodzenia wam życze oby się naprawde poukładało. Wracaj na forum czekamy bo bez ciebie jakoś tak pusto trochę.
Pozdrowienia dla wszystkich mamusiek.
Uciekam do małej.
M
mikusia
Gość
dotmar3 u mnie dzisiaj 29 stopni i lekki wiaterek,kiedys spacerowalam przy podobnej pogodzie i maly mial kapturek na glowie to złapała mnie jakas obca kobieta i zaczela mi kazanie prawic ze on powinien miec czapke nie wazne jaka pogoda dzieci do 3 roku zycia maja miec uszka zasloniete bo łatwo moga zachorowac na zapalenie ucha...no to teraz mu zakladam nawet w taki upal co dla mnie jest troche glupie bo mozna sie ugotowac...no ale coz...mojemu synkowi nie odpowiada taka pogoda do spania woli spac w chlodniejszym pokoju :-)
wczoraj odnotowalam kolejny postep mojego syna- przewrocil sie sam z plecow na bok
Jolu-ja juz mam usuniete konto z tamtego forum- redakcja to zrobila na moja prosbe - a przyczyne znasztutaj tez jest super-a do Was i tak zagladam pozdrow kolezanki
wczoraj odnotowalam kolejny postep mojego syna- przewrocil sie sam z plecow na bok
Jolu-ja juz mam usuniete konto z tamtego forum- redakcja to zrobila na moja prosbe - a przyczyne znasztutaj tez jest super-a do Was i tak zagladam pozdrow kolezanki
Hej laseczki, ja tez ubieram małą w bodziaka, skarpetki i spodenki a i tak przykrywam jej nóżki lekkim kocykiem, bo bardzo lubi.
Moje namiary na NK Anna Korkosz / siemianowice śląskie...
Mikusia, to super, moja młoda pierwszy obrót z brzuch an plecy zaliczył miesiąc temu - ale była w szoku, zapomniała nawet płakać...
Moje namiary na NK Anna Korkosz / siemianowice śląskie...
Mikusia, to super, moja młoda pierwszy obrót z brzuch an plecy zaliczył miesiąc temu - ale była w szoku, zapomniała nawet płakać...
O rany! Siedziałam 20 minut i nadrabiałam...uff, ale się dzieje, ciastka (Myszor - jak na pierwszy raz, wygląd pierwsza klasa, gratulacje!)
Mikusia, nie wiem, czym zawinił facet, ale grunt, że się nawrócił, a bielizna ekstra rzecz, no ja się jeszcze nie doczekałam takiego prezentu.
Mój Miki ładnie śpi ostatnio w nocy, a w dzień daje czadu.
Co do ubranek - to też ubieram bodziaka i spodnie, zakładalam też sweterek, ale chyba mu za ciepło i się denerwuje.
Mikusia, nie wiem, czym zawinił facet, ale grunt, że się nawrócił, a bielizna ekstra rzecz, no ja się jeszcze nie doczekałam takiego prezentu.
Mój Miki ładnie śpi ostatnio w nocy, a w dzień daje czadu.
Co do ubranek - to też ubieram bodziaka i spodnie, zakładalam też sweterek, ale chyba mu za ciepło i się denerwuje.
hanna31
Fanka BB :)
Hello, my niedawno dopiero z pracy wróciliśmy początek sezonu jest straszny, także dziś cały dzień poza domem.
Ania ciasto super może się też przekonam i spróbuje.
Dziewczyny jakiś wirus wisi w powietrzu w zeszłym tygodniu moja Ewcia miała temp, wymioty ból gardła kaszel, ale obyło się na samym paracetamolu i ambrosolu. Za to teraz my z Jaśkiem walczymy z katarem.
Moniczka cieszę się że się układa z najważniejsze żebyś Ty była szczęśliwa, a doszłaś kto ci taki wstrętny numer wyciął?
Co do ubioru to jak taki upał to body krótki rękaw i gatki 3/4 Zasada jedna warstwa więcej nie ma zastosowania podczas upałów bo wtedy my musiałabyśmy chodzić nago heheheh
Dotinka posyłasz Sarę od września do szkoły?
Jasiek zaczyna się juz obracać wokól własnej osi jak leży na kocyku potrai zmienić pozycje o 90 stopni no i śmieje sie w głos najbardziej do siostry.
Justynka fajne te Twoje bliźniaczki ile mają?
Zmykam bo po cało dniowej nieobecnosci bajzel w domu że szok, czy u Was też rano dom wygląda jak poligoin po ćwiczeniach
Ania ciasto super może się też przekonam i spróbuje.
Dziewczyny jakiś wirus wisi w powietrzu w zeszłym tygodniu moja Ewcia miała temp, wymioty ból gardła kaszel, ale obyło się na samym paracetamolu i ambrosolu. Za to teraz my z Jaśkiem walczymy z katarem.
Moniczka cieszę się że się układa z najważniejsze żebyś Ty była szczęśliwa, a doszłaś kto ci taki wstrętny numer wyciął?
Co do ubioru to jak taki upał to body krótki rękaw i gatki 3/4 Zasada jedna warstwa więcej nie ma zastosowania podczas upałów bo wtedy my musiałabyśmy chodzić nago heheheh
Dotinka posyłasz Sarę od września do szkoły?
Jasiek zaczyna się juz obracać wokól własnej osi jak leży na kocyku potrai zmienić pozycje o 90 stopni no i śmieje sie w głos najbardziej do siostry.
Justynka fajne te Twoje bliźniaczki ile mają?
Zmykam bo po cało dniowej nieobecnosci bajzel w domu że szok, czy u Was też rano dom wygląda jak poligoin po ćwiczeniach
Dominika81
Jasiek dziś poszedł na spacer w samymy bodziaku, bo było bardzo ciepło (prawie 30st) :-)
grzał sobie gołe nóżki i zażywał witaminy D
jak jest bardzo ciepło, to czapeczki mu nie zakładam, słyszałam, że dziecko może dostać udaru mózgu, jak będzie miało za ciepło w głowę, ale nie wiem czy to prawda
grzał sobie gołe nóżki i zażywał witaminy D
jak jest bardzo ciepło, to czapeczki mu nie zakładam, słyszałam, że dziecko może dostać udaru mózgu, jak będzie miało za ciepło w głowę, ale nie wiem czy to prawda
marza29
witajcie!!u mnie od rana swiecilo sloneczko,wyprasowalam Julci piekna sukienusie a tu widze chmurki:-(oby nie padalo,idziemy do kosciola.potem jedziemy do kuzynki ona ma starsza o 4 tygodnie Izabelke.bedzie o czym gadac:-).jutro juz moj maz wraca!!!!!!!!!juz sie nie moge doczekac!!!po ciazy zostalo mi jeszcze 10 kg(przytylam 21)a ciuchy z zeszlego lata za male:-(.kupilam kilka tunik,spodnie ,spodniczke,szkoda mi kasy na wiecej ciuchow,waze tyle co mama i moge pozyczyc jakies spodnie na lato;-).moja Julcia jakby spokojniejsza,nie wiem co jest powodem:moja dieta(brzuszek ja juz nie boli)czy to ze od 2 dni dostaje smoczka:-).usypianie bez lulania uffffffff ale fajowo!!!!!!!!!!!!!!zycze milego dnia i duzo sloneczka!!!:-)
reklama
jolka25101
Zaangażowana w BB
Podziel się: