reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszki i mamusie 1 kwartał 2009r po 40 tygodniach

witajcie mamuśki:)

dzięki myszorku za namiociki ;)))))) mam 2 (przeważnie jeden ciągle w praniu) a na zakupy tak ciężko się wybrać z małym, mąż prawie ciągle w pracy, a i bez auta ciężko się wydostać z mojej mieścinki
gratuluje udanego ciacha ;-) ja się zbieram juz z tydzień żeby coś upiec, ale Jaśko ciągle mi nie pozwala :-( nie chce ani spać ani sam się sobą zająć... :baffled:
ech.. a takie czekoladowe ciasto mi się marzy....

kasiulla, ale ta Jagódka rośnie!!!!!:rofl2:

Hej Gosiu!!!! Twoja Marysia 2 dni młodsza od mojego Jasia :-)

reklama
Hmmm... ciasto czekoladowe, zjadlo by sie ;0)
Ja na razie zostaje przy moim serniku na zimno ( tez z paczki ;0) ) przynajmniej piec nie trzeba ;0)
My do lekarza na kontrole wybieramy sie w czwartek. Tylko jakos tak dziwnie bo na list o terminie szczepien ciagle czekam. Nie mielismy jeszcze ani jednego. Ale tu to norma, moja znajoma dostala list gdy mala miala juz okolo 5 miesiecy :0(

Hej kobiety, strasznie Was tu dużo i mam problem na razie z połapaniem która jest która i jak ma na imię;-) ale dajcie mi trochę czasu a będę śmigać.
Ania wycieczka do lasu super, my bawiliśmy się na festynie fajnie mieć dziecko w wieku przedszkolnym można bezkarnie pojeździć na karuzelach i choć na chwilę poczuć się jak dziecko. U nas na szczęście bez kolek, karmimy się na razie tylko cycolkiem jem prawie wszytsko prawie bo ostatni zjadłam truskawek no i kupka była niefajna, odczekam parę dni tym bardziej że w tym tyg czeka nas szczepienie 4 w 1 i rota także nie bede eksperymentować i tk mamy już przełożone szczepienie ze wzgledu na przeźiebienie starszej księżniczki
Co do pieczenia Aniu to ja mam dwie lewe ręce pewnie nawet z torebki wyszedłby mi zakalec:-D.
Dominika mój też Jasio
Jola Gosia witajcie fajne że też dołączyłyście.
Zmykam bo dzis cały dzień poza domem ganiania po urzędach a w domu "himalaje" rosna muszę je trochę sprasować hehe Spokojnej nocki

kasiullla ale JAGODKA rosnie!!super:)witam nastepne nowe Mamusie!!Myszorku mniammmm ale robisz smaczka tymi ciastami:)moja Julcia juz lepiej:)ale juz musze uwazac co jem:(dzis bylysmy na dworze 4 godz,Julcia spala,nakarmilam ja na lawce,opatulilam cycka i nic nie bylo widac:)myslalam,ze jak bede u rodzicow to bede miala duzo czasu,nic z tego:)bylam w tesco spotkalam tylu znajomych,co w mojej miejscowosci przez pol roku.czasem zaluje,ze sie wyprowadzilam.jurto jade do mezulka:)dobrej nocki!!!

Marza:szczęśliwej podróży,ucałowania dla morza:-)

Moje maluchy już śpią,myślałam że dam radę jeszcze tu po klikać,ale oczy moje mówią mi spać,więc znikam.Spokojnej nocki dla wszystkich.

Kochana Dotinko ja nie jade nad morze......niestety:(moj maz jest niedaleko ma dyzur w gorniczym pogotowiu ratowniczym.jest tam 7 dni/24 h .cos pewnie zle nabazgralam i zle mnie zrozumialas,bo ja tak szybko bazgram,siostra daje mi limit czasowy siedzenia na kompie:(o gg moge zapomniec:(buziaki .spokojnej nocki:)

reklama
Hanna...moje himalaje z Twoimi pewnie by wygrały, juz mi się nie mieszczą na fotelu, a tu sobie kolejne pranie schnie...ech..męża zmolestuję wieczorem, to cos poprasuje..;-)
A tu w nocy moja Alicja sie znowu pochorowała - 40 stopni gorączki dla jasności sytuacji..:-(Ja już po prostu odpadam, mam dość tych jej chorób, chodziła AŻ tydzień do przedszkola po poprzednim razie, zaliczyła chociaż wycieczkę, koncert i swoje urodziny - dobre i tyle..Mam czasem wrażenie, że Nastaki w ogóle nie ma w domu a Ala robi takie numery. Źle się dzien zaczął..:no:

Do góry