reklama
marza29
Fanka BB :)
no wlasnieDotinka co ty na to?
marza29
Fanka BB :)
poznalysmy sie jak mialysmy swoje maluszki jeszcze w brzuszkachna 40 tygodni
kasiullla
Zaangażowana w BB
zgadzam sie z dziewczynami! dotinka juz tak zapadlo w pamiec ze ciezko sie przyzwyczaic do dotmar :0) mysle ze dotinka nie bedzie miala nic przeciwko, a jak bedzie to jakos sobie poradzimy i z dotmar :0)
mojej malej cos sie poprzestawialo i od niedzieli zasypia mi dopiero 23-24! to straszne, my padamy ze zmeczenia a ona oczy jak 5 zl i zero checi do spania! nie wiem co to sie porobilo, moze to wina bialych nocy ktore sie tu wlasnie zaczynaja i dopiero ok 24 zaczyna sie robic troszke ciemniej...ale nie jestem pewna czy taki maluch odroznia juz dzien od nocy? ciekawe co bedzie jak niedlugo cala noc bedzie widno...
mojej malej cos sie poprzestawialo i od niedzieli zasypia mi dopiero 23-24! to straszne, my padamy ze zmeczenia a ona oczy jak 5 zl i zero checi do spania! nie wiem co to sie porobilo, moze to wina bialych nocy ktore sie tu wlasnie zaczynaja i dopiero ok 24 zaczyna sie robic troszke ciemniej...ale nie jestem pewna czy taki maluch odroznia juz dzien od nocy? ciekawe co bedzie jak niedlugo cala noc bedzie widno...
Oj Kasiulka odróznia. Jak mi sie czasem obudzi młoda o 5.00 i jest jasno, to ma oczy jak guziki i tzreba się namęczyć, żeby poszla znowu spać, a dziś się obudziła o 4.00, zjada i kimono dalej..
Hehe..dotinki nie ma, ale juz za nią zdecydowałyśmy - się zdziwi
Hehe..dotinki nie ma, ale juz za nią zdecydowałyśmy - się zdziwi
kasiullla
Zaangażowana w BB
tak wlasnie myslalam ze to przez to widno...dobrze ze niedlugo lecimy na urlopik do PL...tymczsem musze zainwestowac w jakies ciemne zaslony bo bedzie kiepsko :0)
reklama
Podziel się: