reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszki i mamusie 1 kwartał 2009r po 40 tygodniach

reklama
a to Wy dziewczyny z jakiegos innego portalu się znacie? Fajnie, ja dopiero teraz załapałam, że mozna tak pogadać :)

Zaraz mnie szlak trafi i mi mleko zaniknie!!!!!!!! Napisałam taaaaki esej do Was i mi wszystko zniknęło!! I jeszcze i sie napisało, że nie jestem zalogowana!! co za debilizm!!!!!!!Wrrrr

zgadzam sie z dziewczynami! dotinka juz tak zapadlo w pamiec ze ciezko sie przyzwyczaic do dotmar :0) mysle ze dotinka nie bedzie miala nic przeciwko, a jak bedzie to jakos sobie poradzimy i z dotmar :0)
mojej malej cos sie poprzestawialo i od niedzieli zasypia mi dopiero 23-24! to straszne, my padamy ze zmeczenia a ona oczy jak 5 zl i zero checi do spania! nie wiem co to sie porobilo, moze to wina bialych nocy ktore sie tu wlasnie zaczynaja i dopiero ok 24 zaczyna sie robic troszke ciemniej...ale nie jestem pewna czy taki maluch odroznia juz dzien od nocy? ciekawe co bedzie jak niedlugo cala noc bedzie widno...

Mi tez sie czasem tak zrobi, akurat wtedy, jak sie wywnętrzam, a czasem sobie jakis przycisk na klawiaturze rypne niechcący i to samo...spokój..tylko spokój nas może uratować ;-)

Oj Kasiulka odróznia. Jak mi sie czasem obudzi młoda o 5.00 i jest jasno, to ma oczy jak guziki i tzreba się namęczyć, żeby poszla znowu spać, a dziś się obudziła o 4.00, zjada i kimono dalej..
Hehe..dotinki nie ma, ale juz za nią zdecydowałyśmy - się zdziwi :tak::tak:

tak wlasnie myslalam ze to przez to widno...dobrze ze niedlugo lecimy na urlopik do PL...tymczsem musze zainwestowac w jakies ciemne zaslony bo bedzie kiepsko :0)

reklama
ja też nad tym myslę, chyba rolety byłyby najlepsze, bo nie przepuszczają światła, muszę mojego M zmolestować, żeby kupił i założył.
w PL Kasiulka równie widno niestety..

Do góry