reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszki i mamusie 1 kwartał 2009r po 40 tygodniach

Czesc mamuski ja tez skladam wam zyczenia z okazji naszego swieta ;0)
Nasz Maksiu sie uspokoil na razie z tymi kolkami ( obym tylko nie zapeszyla )

reklama
my po szczepionce.zaszczepilam ja 6w1 i rotawirusy.troszk plakala:-(.teraz spi:-).waga 5260,62 cm,dzis ma 6 tygodni,od urodzenia przybrala 1,5 kg i urosla 5 cm:-).czekam jak sie obudzi nakarmie ja i idziemy pospacerowac:-)

Hej mamuski! ja tez wam wszystkim zycze wszystkiego najlepszego z okazji dnia mamy :0)
my tez dzis mialysmy wizyte, moja mala wazy 4500 i ma 58cm! czyli o 1200 i 9 cm wiecej od urodzenia :0) byla taka grzeczniutka jak ja pani doktor badala ze az dziwne! nawet nie kweknela i jeszcze rozdawala usmiechy na lewo i prawo :0) chyba z okazji dnia mamy taka grzeczniutka, bynajmniej do tej pory...teraz sobie slodko spi na tarasie :0)

Witajcie Mamuśki i wszystkiego najlepszego w tym dniu nam życzę:)
Upał okropny i Emilcia podniosła wrzask by zabrać ją do domu,więc od południa leży w łóżeczku,trochę w leżaczku i uśmiecha się radośnie:).Dzisiaj zadzwoniła do nas pani pielęgniarka z zaproszeniem na szczepienie,we wtorek jedziemy.Ciekawa jestem ile mój okruszek przybrał na wadze i ile urosła;).Już teraz widać i czuć że waga poszła do góry:)
Wasze maluszki pięknie rosną:)

ooo..Jagódka nas dogania, moja mloda ma 4900g.
Ja właśnie wróciłam od gina -założyłam tą mirenę, trwało 5 minut...no i mam luz na 5 lat.

Odważna dziewczynka;).Tak szczerze to jak myślisz bezpieczniejsza mirena jest od tabletek?Osobiście miałam wypróbowane już 4 rodzaje tabl. i zawsze rewelacyjnie tyłam<brr>.Też chciała bym mieć spokój na bardzo długo;),bo trzech brzdąców mi starczy:)

EE..w przeciwieństwie do tabletek, które mają makabryczne dawki hormonów, z tego wałeczka uwalniają się mikrodawki, także ponoć to jest nieodczuwalne. Poza tym mi tabletki zawsze slużyły, nic nie tyłam, cera ładna, a mam dość szczerze mówiąc pamiętać o tym codziennie, żeby brac tabletki, wykańcza mnie to. aha, i pytałam dr, czy to nie sprzyja zakażeniom, ale mi powiedział, żę wprost przeciwnie, bo najlepsza pożywką dla bakterii jest krew, a przy tej wkładce krwawnienia są mini mini. Więc mnie uspokoił :)

Dzięki:).Muszę coś wybrać dla siebie,by żyć spokojnie.tabletki u mnie prócz tycia to powodowały zatrzymanie krwawień i silne skórcze(nie mam pojęcia do jakich kobiet należę;),bo do łatwych napewno nie;)).

reklama
Hej, mogę się nieśmiało przyłaczyć? Mój Miki jest z 10 marca :)
Tez słyszałam o tej Mirenie, ale jeszcze chcę drugiego bobaska, ale potem na pewno się zdecyduję. Napisz Myszor, jak się to nosi, ok ( dzieki za poparcie na tym forum kolczykowym, ależ tam zacofanie..)?

Do góry