yagodau
Fanka BB :)
Co racja to racja: w domu najlepiej! W Polsce dzien w dzien cos zalatwialismy! Najpierw cherzest, potem wszyscy lekarze. Neurolog stwierdzil oslabione napiecie po jednej stronie, ale troche rechabilitacji i odrazu widac efekty! :-):-):-)Teraz pozostaje nam juz tylko podloga (lozeczko jest za ciasne na akrobacje!), Filip przewraca sie co chwila przez lewa raczke na brzuszek, nad druga strona jeszcze popracujemy, pieknie podnosi glowke. i podciaga sie juz prawie do siadania! Czeka nas jeszcze duzo pracy, szkoda, ze sluchalam angielskich konowalow - co ma byc to bedzie - dobre co?
Maly wcina pol sloiczka owocow i pol sloiczka warzywek dziennie, czasami odrobine kaszki i nauczyl sie troche pic. Nie wiem tylko co mu dawac na rozrzedzenie kupki, bo od kiedy zaczal tak jesc to mu takie bobki wyskakuja?
Moja dentystka wyjela mi z 'angielskiego' zeba kawalek zaropialej waty i zaraz poszla kolezankom pokazac, dobre co?
Moje malenstwo nauczylo sie piszczec, czasami az w uszach wierci!
Od piatku jeszcze sie do konca nie rozpakowalam wiec pedze!
I serdecznie pozdrawiamm dziewczyny!
Maly wcina pol sloiczka owocow i pol sloiczka warzywek dziennie, czasami odrobine kaszki i nauczyl sie troche pic. Nie wiem tylko co mu dawac na rozrzedzenie kupki, bo od kiedy zaczal tak jesc to mu takie bobki wyskakuja?
Moja dentystka wyjela mi z 'angielskiego' zeba kawalek zaropialej waty i zaraz poszla kolezankom pokazac, dobre co?
Moje malenstwo nauczylo sie piszczec, czasami az w uszach wierci!
Od piatku jeszcze sie do konca nie rozpakowalam wiec pedze!
I serdecznie pozdrawiamm dziewczyny!