dotmar3
szczęśliwa Dotinka
Aniu miałaś rację:-) winny katar.Wspaniała ta twoja Natalka,akrobatka jak się patrzy.Nasze maluchy też niedługo będą pokazywać co potrafią.Wiesz moja Emi też pije z Nuka szerokiego i nie ma problemu z odpowietrzaniem.Ma jedną małą i drugą dużą ze smoczkami silikonowymi.Do picia herbatki tylko woli Nuk wąski z kauczukowym smoczkiem,też się sprawdza.
Mała dzisiaj cały dzień bez gorączki,nawet momentami miałam wrażenie że jest zbyt chłodna.Trudno powiedzieć,bo temp ma 36'9,a wydaje się zmarznięta,a wokół ust lekko jakby sine.Boję się czy to od serduszka(tyle maluszków widziałam z wadą serca w szpit jak byłam z Sarą:--()Boże uchowaj!
Teraz już cisza:-),dzieci śpią,a ja mam trochę wolnego.Mam nadzieję,że noc będzie spokojna.
Kolorowych snów dziewczynki;-),a co do staruszek nam daleko.
Mała dzisiaj cały dzień bez gorączki,nawet momentami miałam wrażenie że jest zbyt chłodna.Trudno powiedzieć,bo temp ma 36'9,a wydaje się zmarznięta,a wokół ust lekko jakby sine.Boję się czy to od serduszka(tyle maluszków widziałam z wadą serca w szpit jak byłam z Sarą:--()Boże uchowaj!
Teraz już cisza:-),dzieci śpią,a ja mam trochę wolnego.Mam nadzieję,że noc będzie spokojna.
Kolorowych snów dziewczynki;-),a co do staruszek nam daleko.