reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszki i mamusie 1 kwartał 2009r po 40 tygodniach

witajcie mamusie

faktycznie cisza na tym forum:) ale zawsze tak jest po weekendach:) zwłaszcza ze pogoda była piękna:)
ja wczoraj spedziłam dzien na graniu w badmintona...karmiłam malego usypialam i dalej grałam:)troche ruchu i czlowiek sie lepiej czuje

Matus probuje juz przewrocic sie z pleckow na brzuszek ale przeszkadza mu jedna reka nie wie jak ja spod siebie wyciagnac ...ale to pewnie kwestia paru dni i bedzie przewracał sie jak szalony.

Ja uswiadomilam sobie dzisiaj ze we wrzesniu powinnam sie obronic...ale pewnie tego nie zrobie bo musze napisac 2 rozdzialy i to nie w domciu tylko o miejscu ktorym pisze i bede bazowała na archiwach...wiec mnie nie bedzie...i ktos bedzie musial sie malym zajac...ojjj cos czuje ze obrone przesune.Zreszta z reka na sercu musze przyznac ze mam takiego lenia ze mi sie nie chce...ale musze to zrobic bo bez mgr nic nie zrobie a chcialabym pracowac w zawodzie-nauczycielka:)

dzisiaj jak pogoda sie poprawi to idziemy z Matusiem na basenik...za dom:)trzeba wytestowac ten co kupilismy w Biedronce:)

buziole mamusie !!!!

reklama
Hej, no cicho że hej. Ja wczoraj caly dzionek w lesie spędzilam, było bardzo fajnie, tym bardziej, ze upał jak sto pięćdziesiąt..
A dziś pojechaliśmy z moim M na końcówki kolekcji i zakupilam sobie spodenki Lee za pół ceny, aha i rozmiar 26, hehe...a Alicji kupiłam skorzane kozaczki z Wójcika za 39 zł..superowe...przecenione ze 130..

Bedzie Ci bez dzieci lepiej troszke Dorotka, ja Alicji też się "pozbyłam "na tydzień, jest w domku w lesie z dziadkami. ale luz! Jak Emilcia?

Justyś, ja ciuszzki opylam na Allegro, tak jest najlepiej :) :tak::tak:

Hej dziewczyny.
Dawno nic tu nie skrobalam ( brak weny jakos tak :dry: )
ale czytuje was namietnie :-D
Fajnie macie, ze u was tak cieplo, tutaj albo pada albo sloneczko tylko delikatnie zza chmur wyglada i temp. powyzej 20 nie skacze :no: Teskno mi do takiego upalu, zeby to moc w baseniku poplywac i poopalac sie troszeczke :-(

Nasz Maks troszke zmartwien nam przyspozyl ale juz jest oki. Nie chcial jesc za bardzo, lykal tylko po 60-80ml :-( i musielismy isc do doktora :nerd:
Dostal gaviscon dla niemowlakow, poprutal jak prawdziwy facet :tak: i teraz juz wszystko jest oki :-D Teraz lyka nawet po 210ml :szok:

Justys, wchodzisz w ustawienia a tam po lewej stronie masz opcje edytuj sygnature. Jak juz tam wejdziesz to w okno ktore sie Tobie pojawi musisz wkleic adres tych napisow ktore masz :tak: i na koncu wdusic zapisz sygnature.
Mnie tez zajelo troche rozwiklanie tej zagadki :happy2:

Pozdrawiam was serdecznie :blink:

Justys, tylko wklejaj ten adres co się zaczyna od [url... i w calości i potem musisz na dole wcisnąc zatwierdź sygnature czy cos takiego....no dawaj

Aniu zakupy rzeczywiście udane!Super!Po tej paczce z Nestle to Hipp jakoś biednie wygląda;-),dostałam aż próbkę herbatki:szok:
Mikusia!!Broń i jeszcze raz broń!Mgr musisz mieć,dasz radę!:-)Potrzebujemy dobrych nauczycieli,a ty taka będziesz:tak:.Więc do dzieła.Rób to już we wrześniu bo jak będziesz odsuwać na potem to będzie trudniej zasiąść do pracy.Sama bym poszła gdzieś ,ale z trójką w domu i dojazdy mnie jakoś zniechęcają i zatrzymują w domu:sorry2:.Korzystaj ,że masz tylko Mateuszka;-).
JUSTYŚ a może masz kilka do wklejenia i dlatego nie chce wejść.Wpiszą się tylko 4,niestety;-).Spróbuj jeszcze raz:w duże okno wklej adres [url... i zatwierdź.Powinno się udać.A sprawdź też w ustawieniach czy masz zaznaczone pokazuj swoją sygnaturę.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny oj dawno mnie nie było, ale czasu za bardzo nie ma.Trochę na wakacjach byliśmy, a jak ciepło to nad wodą.:-D

Moja Oleńka bardzo ładnie się rozwija i rośnie fika już z plecków na brzuszek i przewraca się tak pare razy, no i siedzenie bardzo jej się spodobało, uwielbia jeść marcheweczke
i jabłko :-).
Trochę marudna jest przez pogodę i do tego jeszcze dziąsełka swędzą :-( chyba ząbki będa szły.

MONICZKO- nie poddawaj się dasz radę trzymam kciuki ;-)
ANIU- wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :-)

Uciekam, miłej nocy.
Pozdrowienia

O rany, ale tu puchy...pewnie przez wakacje...:no::-(

U nas wszystko po staremu. Była dzis u siebie w pracy załatwić urlop, szef podbił, mała zachowywala sie wzorcowo a ja sobie podjadłam, bo akurat trafiłam na urodzinki..;-)

Najgorsze, że jeszcze nie zapisałam sie na nasze opóźnione szczepienia, bo mój dr wraca z urlopu 6 sierpnia i jeszcze nie zapisują w reestracji, bo nie dał im grafiku. No więc czekam, ale pewnie przyszly tydzień pod koniec, jak znam życie. No ale co poradzić.

Mąż pichci z Nastką obiad w kuchni a ja sie lenię :-)

reklama
Witam was mamusie-mam dziś fatalny dzień,nie dość że nie potrafie dojść do siebie po 5 nocce to maly strasznie marudzi-nic mu nie pasi tylko by na rękach chciał siedzieć lub optoczony zabawkami a mi nie bardzo wolno go tak samego sadzać(choć musze sie pochwalićże mimo zakazu przepięknie siedzi:-))!Cały czas mi sie chce spać a tu ani dziś na dwór bo co chwila pada-ale jeden plus jest chłodniej(my w te upały w domu mamy saune)nawet nie mamy jak zrobić przeciągu w takie dni-mała nieustawna klitka-ale chociaż swoja!

musze uciekać bo mały wstał i nie bardzo chce sam poleżeć
pozdrowienia i całuski dla wszystkich

Załączniki

• P1000795.jpg
    P1000795.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 46
Do góry