reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszki i mamusie 1 kwartał 2009r po 40 tygodniach

Aha, Dotinka, powodzenia w gotowaniu. Ja dzis zdobylam sie na szczyt mozliwości kulinarnych i robie potrawkę z kurczaka z pieczarkami mniam...

reklama
Znalazłam poradnik żywienia, który dołączyli z tej bobovity: I tam jest nr telefonu: 0801165555 lub 077 4564576...

Jak sie da, to obie zamówcie, bo paczka super: Kaszki by~ły itd.

witajcie!
CO KUPIC NA KOMARY DLA MAŁEJ?MACIE COŚ SPRAWDZONEGO?
moja Julcia nie zrobiła 2 dzien kupki:(puszcza tylko bączki,widzać,ze sie meczy.dzis mialam wielkie plany na wieczór:zafarbowac włosy,obciąć dłłługa grzywe i końcówki,opalić sie (tzn.wypróbować balsam brazujacy,chrzciny tuz tuz a nogi jak u młynarza)i z tego wszystkiego wykapałam sie tylko i opaliłam ,bo julcia niespokojnie spi przez te gazy i juz nie chce jej juz draznic smierdzaca farba,moze jutro mi sie uda:)ale byl upal a potem burza brrrrracha kupilam dzis sukienusie do chrztu ,rozm68 na styk:)milego wieczorku:)

Witam gorąco!!!!!!!!

Ja też dostałam już obie paczki i byłam zdziwiona bo przy Ali to wysłałam esemesa do NUTRICIA to producent bebiko i bobovita i dopiero cokolwiek dostałam.

Dziś rocznica ślubu ale nic nie będę organizować.Jestem ciekawa czy będzie pamiętał że to dziś.Pewnie nie.Uwielbiam rano patrzeć jak moje dziewczyny śpiąUciekam bo się budzą..Pozdrawiam gorąco

U mnie też pogoda do bani... Leje i jest zimno. Moje myszki śpią słodziutko:tak: Ake noc była ciężka:-( Rodzice w nocy pojechali na wczasy, a dzisiaj moje Kochanie przyjeżdża do nas i po nas:laugh2: Jutro już będę w domciu.:tak::happy: Nie ma to jak swoje śmieci:)
Miłego weekendu:)

P.S. Ania, fotki wkleję jak wrócę do domu bo zabrali aparat:sorry:

Wiecie co? ALE SZOK!!! NATALKA WŁAŚNIE PRZED CHWILĄ PRZEWRÓCIŁA SIĘ Z PLECÓW NA BRZUSZEK!! SAMA -ekstra wylądowała na podpartych łapkach. Zrobiła to na macie...

JUTRO KOŃCZY 4 MIESIĄCE! Moja kochana myszka :)

Aha, dziś wypiła trzy razy mleko z flaszki. Miałyśmy dobry dzień :-)

ANIA, widziałam opis na gg:tak: Gratulacje! Super, że Nati tak się pięknie rozwija:laugh2:
A moje smerfetki gaworzą od kilku dni i taaak pięknie się uśmiechają:tak: Tatus jest w szoku jakie jego dzieci zrobiły postępy w ciągu 10 dni:szok:

Oj...dostałam jeszcze paczkę z Bebilonu....same "potrzebne "rzeczy, czyli: klips do smoczka, którego Niunia nie uzywa, mleko, którego nie pije i kaszkę, której nie je hehe...

reklama
witam :)
długo mnie nie było.
prawie 3 tyg nie miałam internetu. nawet nie nadrobię co naskrobbałyście...
myszkorku - gratulacje dla córeczki! ucałują ją ode mnie :tak:

ja też wypełniałam ankiety w szpitalu i przyszło mi kilka paczek. one przychodza jak dziecko kończy 4 m-ce, bo zazwyczaj są tam słoiczki od 4 m-ca.
Jasiek jeszcze na mleku, także na razie te słoiczki stoją. ale jak skończy 5 m-cy to już spróbuję mu coś dawać. jakąś marchewkę :-)

Do góry