M
mikusia
Gość
Aniu jestesmy z Toba!Biedna Alicja musi przez to wszystko przechodzic...:/ Angina to cholerstwo ktore nie odpuszcza łatwo!Musisz sie trzymac! Napewno nie jest łatwo a mamusia napewno Ci pomoze - ja przez 2 tyg jestem zdana na siebie bo moi wyjechali do Włoch a moj M wraca teraz pozniej z pracy :/ na szczescie mały zdrowy oby tak dalej.Teraz go nakarmilam wsadzilam do lezaczka pobawil sie swoimi paluszkami w buzce i zasnal podoba mi sie to!nie musze go usypiac
Dziewczyny mam wilczy apetyt i cos czuje ze znowu nabiore kg:/ nie wiem co sie ze mna dzieje:/ ciagle jestem głodna :/ ehhh
Dominiko moj maly juz niedlugo skonczy 3 miesiace wiec musi mu wystarczyc to co ma w modyfikowanym ktorym jest dokarmiany.za tydzien tez czeka nas szczepienie O GROZO! juz sie boje
!
Dziewczyny mam wilczy apetyt i cos czuje ze znowu nabiore kg:/ nie wiem co sie ze mna dzieje:/ ciagle jestem głodna :/ ehhh
Dominiko moj maly juz niedlugo skonczy 3 miesiace wiec musi mu wystarczyc to co ma w modyfikowanym ktorym jest dokarmiany.za tydzien tez czeka nas szczepienie O GROZO! juz sie boje
!