Ale się rozpisałyście pewnie przez ta pogodę masakryczną ponoć dziś miało już być ciepło i opady zanikać, znów im nie wyszło...
Dotinko to ile wzrostu i ile waży Sara ? Moja Ewa też straszny niejadek i chudzielec, ale energią ja rozpiera właśnie wróciła z przedszkola i ćwiczy stanie na głowie na kanapie
Justynka współczuje koncertu w nocy to chyba ta pogoda mój synek który zwykle śpi ładnie cała nockę o 4.00 rano jak pojadł cyca to się obudził i nie spał godzinę leżał i próbował mnie zaczepiać gadał rozdzielał uśmiechu a ja twardo udawałam że śpię w końcu mu się znudziło i zasnął ale pospał tylko do 7 gdzie zwykle śpi do 8. Za to teraz odsypia w wózku na balkonie. Popieram magdalenkelenke wyrwij się gdzieś by pobyć sama.
Monisia Jasiowi pękła blizna jakieś 3-4 tygodnie temu, więc i pewnie Mateuszkowi lada dzień pęknie. Cieszę się że Ci się układa oby tak dalej teraz ja z moim mam ciche dni o brak prac w domu ale już widzę efekt w sobotę zrobił sam od siebie sałatkę i chwycił się sprzątanie. Czasami trzeba tymi facetami po prostu potrząsnąć i wracają do normy
Aniu kurcze ja mam z Jaśkiem tak samo jak mnie nie ma 2 godz w domu to wrzask i muszę wracać na sygnale też uziemiona jestem na maksa. Też chcę spróbować czy będzie jadł z butli żebym mogła czasami gdzieś na dłużej wyskoczyć
Marza ja Jasia też kąpie w płynie Nivea plus smarowanie po mleczkiem intensywnie nawilżającym też Nivea. Pediatra mi mówiła że lepiej nie przyzwyczajać malucha do płynów typu Oilatum, jak suchość ustąpi przejść na zwykłe płyny do kąpieli. A tak szczerze mówiąc to suchość skóry małemu przeszła po kąpieli w krochmalu oilatum nie dawało zbytnio efektów
Małgosia lepie nie przyzwyczajaj małej do picia słodkiego sama woda jej wystarczy, jak napisała Ania szkoda ząbków Ewie jak miała rok dawałam wodę z sokiem i dziś ząbki masakra (cieszę się że w końcu zaczęły wypadać)dlatego Jaś dostaje tylko wodę boje się o jego kiełki hihi. Gratulacje z okazji znalezienia domku na który się zdecydowałaś na gotowca czy ten w st. surowym?
Dominika mój Jaś jutro ma imieniny a Twój?, też jutro obchodzicie?
Mamo Zosieńki zazdroszczę słoneczka tez chce !!
Marzenka 21 witaj! Zdrówka życzymy...Co do deprechy to chyba czasami każdą z nas nachodzą takie myśli czy aby jestem dobrą mamą? Szczególnie jak maluchy marudzą mamy przecież prawo czuc się zmęczone.
Ale sie rozpisałam pozdrawiam i zmykam