A ja jestem zła sama na siebie.Wczoraj nie pisałam bo z nerwów to myślałam ze głowa mi pęknie,a dziś..Cóż myślałam że będę mogła się pochwalić:-(.Przede wszystkim to dzięki za kciuki,wiem,że szczerze wam zależało bym zdała:-).Ale niestety,zawaliłam sprawę przy parkowaniu
.Równoległe to moja pięta Achillesa i czułam że właśnie te będę miała.Zamiast zmusić wczoraj instruktora by ze mną przećwiczył je,to sobie zwiedzałam miasto w okół ośrodka egzamin.
.Jest strasznie dużo wstrętnych skrzyżowań na których oblewają.Na egzaminie wszystko inne poszło mi dobrze.Powtórka już 9 lipca,ale przećwiczę sobie tym razem wszystko.
Dzwoniłam do Ośrodka Rehabilitacyjnego i dowiedziałam się ,że 24lipca mamy wstawić się z Emilką na pierwszą wizytę do zbadania.
Myszorku super,że udało się nakarmić Natalkę z butli.
Taki widać jest świat,że sięgamy dla dziecka po droższe rzeczy,które okazują się nie zawsze dobre.Kto by pomyślał,że zwykły canpol jej podpasuje
.
Ach te himalaje:-),nie cierpię prasować,więc zawsze jak już widzę ze grozi lawiną
, to biorę się w garść.Żeby było wreszcie lato to tych ciuchów do prania było by mniej.Strój kąpielowy i jazda na podwórko,woda w basenie by się od rana grzała to dzieciaki kilka razy dziennie by się tam kąpały:-).I tak by były brudne;-)bo nie popuszczą sobie,tyle tylko by łatwiej było,że mniej szmat by mieli na sobie.Wczoraj Niki wrócił do domu z wielką piaskownicą na głowie
,dno w brodziku było zakryte piachem po umyciu mu włosów,a przecież wytrzepałam mu ten łepek na podwórku jeszcze
.
Emilka chyba rośnie intensywnie,bo wczoraj jak przygotowywałam jej porcję mleka taką odpowiednią dla jej wieku,to po wypiciu za każdym razem płakała.Dzisiaj też tak rano płakała i mimo że wyjęłam jej już pustą butlę to nadal ssała.Więc zrobiłam jej o 30ml więcej i wytrąbiła wszystko
,całe 150ml.Po 4 godzinach znowu 150ml.Kupiłam jej skarpetki -grzechotki w Rossmannie.Bardzo jej się spodobały,kopie nóżkami i wie że to dzięki temu grzechocze:-),a jak przy tym gada az dziw bierze ile taki brzdąc ma do powiedzenia
.
Witaj Agataz