reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszki i mamusie 1 kwartał 2009r po 40 tygodniach

reklama
gratulacje HANIU dla siostry:-)napisz cos więcej:-)uwielbiam takie maluszki:-)dziś byliśmy na działce pod drzewkami-było tylko 32 st:-)jutro juz po 6 rano wyjezdzamy nad jeziorko:-)droga powrotna często zakorkowana więc wolimy wcześniej jechać i wcześniej wrócić:-)odebrałam moje wyniki,większość ok:-)ob trochę podwyzszone ,muszę się udać do lekarza:tak:dzis noc też była bez cyca,za to w dzień nadrobiła:-(taki upał ,mało jadła,4 górna się przebija i wisiała na mnie;/;/ANIU co do maluszka to ja chcę:-)u WAS fajna róznica wieku:-)ale zobaczymy;-)moja koleżanka po 19 mcach zaszła ponownie w ciążę-tzn przez lekarza jeszcze nie potwierdzone,ale chyba tak,oni szybko,nie tak jak my 2,5 roku wielkich starań;-);-)

no niby tak Marza, ale ja wolalabym mniejszą różnicę i żałuję, że tak się nie udało. juz widać, że między dziewczynami nie ma takiego dobrego kontaktu. mam tez przyjaciółkę, która ma 6latke i 10latkę, czyli identyczna róznica i małe w ogóle sie ze soba nie bawią, bo mają swoje sprawy...no więc polecam mniejszą różnicę.

a tak w ogole witam juz z domku. było fajnie przez weekend i tyle dobrego.

HAniu, gratulacje dla siory!!!!

Melduje się, że juz jestem.

Ja przez najbliższe 2 lata chyba sie nie zdecyduje na dzidzie... Mój Benek mówi, że on jeszcze nie odespał tych dzieci:)))

w sumie ANIU ja też mam siorkę 4 lata starszą i dopiero teraz jak mamy dzieciaczki to kontakt większy:-)wcześniej odmienne zainteresowania itp:-)a z tą różnićą to fajnie ,bo większe dziecko juz samodzielne,moja siostra ma różnicę 2 lat-nie chciałbym bo ciężko,ale zobaczymy ......:-):-)wekend udany,jeziorko czysciutkie,zabunkrowaliśmy się pod drzewami,dzieciaki nie wychodziły z wody:-):-)padłam wczoraj szybciej niż jula:-)u nas 3 noc bez cycka-dopiero po 5 rano ja karmie,wtedy zasypia twardo:-)ale jak narazie w dzień nadrabia,cały dzień ze mną przez wekend,pójdę do pracy to nie będzie mnie widzaiła i będzie ok:-)

Matko! Tu sie nic nie dzieje!!! O co kaman??

Ja w pt ide na wieczór panieński i właśnie dokonałam zakpu:) Kupiłam mojej psiapiółce KAMASUTRE 3D - 2 FILMY:) Ciekawe czy to bedzie fajne... :D hihi!
A 24. lipca idziemy do nich na wesele:) Dzieci już "sprzedane" dziadkom :D
Musze skoczyc na szybkie zakupy bo NIE MAM SIE W CO UBRAĆ!!!! Masakra.

Dzisiaj popadał u nas deszcz, była burza i jest bosko :D Dzieci spędzają całe dnie u babci bo tam jest nieco chłodniej...

Buziaki dla moich e-siostrzyczek i ich rodzin:*

łoooo JUSTYŚ to zaszalejecie:-):-):-)
odebraliśmy dziś wózek-dali nowy stelaż:-D:-Dsuper sie jeżdzi:-)ciekawe jak długo.....?mam nadzieję,że będzie ok.:-Dw pracy nuuuuuuuuuuuuda:-(w ogóle mam spięcia z moim m-on twierdzi,że powinnam siedzieć w domu z mała...u nas dziś już 15 mcy-kiedy to zleciało???????jula ciągle i co chwilę -a kuki je?????????tzn a co to jest????mówię do niej : a nie prościej zapytać co to??????a ona: co to???????hahha,dużo juz gada:-)dalej czyta książeczki,jak widzi kota lub psa na ulicy to jest dziki wrzask ze szczęścia:-)dziś zaliczyłam ostatnią wizytę u stomatologa:-):-):-)ufff bo to nic taniego.

Ostatnia edycja:
Hi! To moje czwarte podejscie w tym tyg i jak mi znowu sie ten zlom zawiesi to go wyrzucam!
U nas szalenstwa zakupowe przed wyjazdem - masakra z tymi prezentami! Szczegolnie jak z kasa krucho...
Do tego Filip daje po garach, ida zeby i spi z nami (o ile to mozna nazwac spaniem - wierci sie i zrywa i raczkuje...), u mojej mamy nie bedzie lozeczka wiec sie poddalam z uczeniem zasypiania w lozeczku. Ok zobacze czy tym razem pojdzie.
Buziaki dla wszystkich!

Dziewczyny, czas tak szybko leci: moze wrzucimy teraz PIERWSZE fotki naszych bandziorków?? Tak, żeby powspominać...;-)

ZACZYNAM;-)
U mnie po roku zdecydowanie widać która to która... Wikusia kluseczka a Gabrysia niteczka... A to tylko (albo aż:szok:) 400g róznicy...

Załączniki

• DSC04335.jpg
    DSC04335.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 34
  • DSC04334.jpg
    DSC04334.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 33
reklama
łoo..widzę, że wakacje w pelni, albo upał tak wszystkie wyjarał, że nie dajecie rady zajrzec..
co do mnie, to wole upał od deszczu i niech taki sobie będzie:-D
no Justys wzieło na wspominki..no to wrzucam: to moja zasiniaczona zółta po zaklinowaniu Niuńka, między lampami.

a lato w pełni a ja młodej kupiłam przepiękną kurtkę..zimową z Nexta, ale się trafiło, więc co mi szkodzi.no i Alicje powoli wyposażam do przedszkola..tfu tfu, to znaczy do zerówki( to nic że w przedszkolu, ale"juz nie z maluchami tylko w osobnym pomieszczeniu") - dorosła się znalazła.

wczoraj zaliczyłam urodziny szwagierki, to znaczy siedzialam w osobnym pokoju z Natalią, bo ona się boi starszych ludzi a tam same ciotki, no i siedziałyśmy w osobnym pokoju - mega ekstra urodziny...

no to zmykam

fajnie Marza, że stelaż masz w porządku..ja jestem super zadowolona, że mam tylko spacerówkę, duuużo miejsca mi sie zrobiło:)))

Do góry