Hej jestem i ja :-)
Dziś miałam akcje pokój dzieci zrobiłam tam taki przemiał że głowa mała
2 worki do domu dziecka maskotek i zabawek którymi się nie bawią, 1 wór śmieci, worek dla młodszej kuzynki co jeszcze w brzuszku u siostry siedzi,i worek do piwnicy. o matko co tam było zachomikowane
Jak to posegregowałam to sama nie wiem gdzie to się mieściło. Teraz muszę wsiąść się za swoja szafę bo pęka w szwach a ja nie mam w czym chodzić
Znacie to skądś?
Ponadto dzisiaj rano wylądowałam znów na fotelu dentystycznym - wczoraj dopadł mnie taki ból zęba że myślałam że zwariuje, a dzisiaj na fotelu okazało się że ślicznie wyglądający ząb z zewnątrz jest do zatrucia dziura od dziąsła że szok Ciąża i karmienie dla moich zębów to wyrok
Mam nadzieję że teraz jak wyleczę tego zęba to będzie trochę spokoju
A widzę że tu się znów dzieje
Moniczka to palant już nie raz to ci mówiłam dziękować że się od niego uwolniłaś, to on nie wie że chłopcy są mamusini;-) Postrasz go że jak będzie coś kombinował to mu ograniczysz widzenia do paru godzin i to pod twoim okiem masz takie prawo
A i rozmawiałam z moim księgowym on nie miał prawa rozliczyć się z małym popełnił przestępstwo skarbowe, a Ty możesz się jak najbardziej rozliczyć z młodym
Dorotka moja Ty biedna, ta pogoda teraz najbardziej zdradliwa. Foteczki super Tosia jest cudna. Widoczek z balkonu zajebisty, zabawka Twojego M fajna ale ja bym chciała zobaczyć twoja zabaweczkę;-)
Justyś widzę że pora wymiany fotelików i tak długo Ci wyjeździły w nosidełkach, a foteliczek bardzo fajny.
Marzenka teściowa niech lepiej uważa żebyś Ty jej czegoś nie ukręciła
Ania o matko to żeś miała noc! Mam nadzieje że już lepiej a Ty teraz odsypiasz
Zmykam bo padam po tej rewolucji w domu