reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszki i mamusie 1 kwartał 2009r po 40 tygodniach

hej kochane siostrzyczki jestem jestem, wczoraj zrobilam sobie wolne i wreszcie odebralam dyplom z uczelni,potrzebny mi do skladania cv do pracy w szkole. widze ze nie tylko ja mam zle dni, ja ostatnio mialam przetragiczne, czarne chmury zawitaly u nas w domu, nie potrafilismy sie z A dogadac - a wszystko wina tego ze brakuje nam czasu dla siebie, ciagle zabiegani obowiazki- ale juz lepiej:) za to moj eks daje czadu- mowi ze strace dziecko ze chce mi je odebrac-poczeka az mlody urosnie i powie mu o mnie wszystko,ze dziecko sie ode mnie odwroci- nie zdaje sobie sprawy ze ma to ogromny wplyw na psychike dziecka takie zniechecanie dziecka do drugiego rodzica...ehhh szkoda gadac:/ przepraszam ze nie odp ale mam malo czasu bo znowu pisze z roboty. dziekuje za foteczki:*:* buziaki

reklama
Mikusia, ale DEBIl, no palant normalnie, chce sie odgrywać za swoje glupie zachowanie na dziecku???
Normalnie brak mi słów.On nie zdaje sobie sprawy z tego, że każdy sąd go zjedzie...

U mnie koszmar, Alicja złapala jakiegos wirusa i haftowała co 15 minut od 19 wieczorem do 5 rano...nie wspomnę, że przy tym wyła dodatkowo, a nam sie pościel czysta skończyła, bo zasyfiła wszytskie prześcieradła w domu, więc ja po dwóch nieprzespanych nocach jestem jak zombi.

A co Wy z tymi kłotniami i cichymi dniami? pewnie przez ta pogodę, człowiekowi sie nic nie chce...

Zajrzę potem, bo sama w domku z dzieciarnią jestem..

łoooo biedna ALICJA:-:)-:)-(u nas tez był dzisiaj pawik:szok::szok:czkam,co dalej....
wracam do domu,julo siedzi na łózku koło babki,kreci sie i spada:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a ta wstrętna baba mówi:przecież nic sie nie stało!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!buuuuuuuuuuuuuuuuuu:wściekła/y::wściekła/y: a potem i mówi:tu soczka kaszke wazyła,tu cos tam i potem :a temu łep ukręciła:szok:mam dosć:-:)-:)-(

DORKA pieknie sie zrobiłas!!! Mam nadzieje, ze juz lepiej z Tobą! Zdrówka zyczymy... Chyba mnie ominęły fotki... Proszę, podeślij mi je jeszcze raz:tak:
MONIA szok, szok, szok co ten Twój ex wyrabia... Szkoda słów:no:
ANIA o co chodzi z Alicja??!!:szok: Współczuje... i choróbska, i wielkiego prania, i nieprzespanych nocek...

Dziewczyny o co chodzi z tymi cichymi dniami?? NO! NO!

Moje dziewczyny dzisiaj jadły na obiad fasolkę po bretońsku:) Ale wcinały:szok: Jestesmy na etapie kupowania fotelików i wybraliśmy takie, za 350zł z przesyłka, za sztukę oczywiście CHICCO KEY 1 X-PLUS, 9-18 KG 2010, ASTRAL OKAZJA! (957552341) - Aukcje internetowe Allegro

Hej jestem i ja :-)
Dziś miałam akcje pokój dzieci zrobiłam tam taki przemiał że głowa mała:tak: 2 worki do domu dziecka maskotek i zabawek którymi się nie bawią, 1 wór śmieci, worek dla młodszej kuzynki co jeszcze w brzuszku u siostry siedzi,i worek do piwnicy. o matko co tam było zachomikowane:szok:
Jak to posegregowałam to sama nie wiem gdzie to się mieściło. Teraz muszę wsiąść się za swoja szafę bo pęka w szwach a ja nie mam w czym chodzić:confused: Znacie to skądś?:-D
Ponadto dzisiaj rano wylądowałam znów na fotelu dentystycznym - wczoraj dopadł mnie taki ból zęba że myślałam że zwariuje, a dzisiaj na fotelu okazało się że ślicznie wyglądający ząb z zewnątrz jest do zatrucia dziura od dziąsła że szok Ciąża i karmienie dla moich zębów to wyrok:szok: Mam nadzieję że teraz jak wyleczę tego zęba to będzie trochę spokoju:baffled:
A widzę że tu się znów dzieje
Moniczka to palant już nie raz to ci mówiłam dziękować że się od niego uwolniłaś, to on nie wie że chłopcy są mamusini;-) Postrasz go że jak będzie coś kombinował to mu ograniczysz widzenia do paru godzin i to pod twoim okiem masz takie prawo:tak: A i rozmawiałam z moim księgowym on nie miał prawa rozliczyć się z małym popełnił przestępstwo skarbowe, a Ty możesz się jak najbardziej rozliczyć z młodym
Dorotka moja Ty biedna, ta pogoda teraz najbardziej zdradliwa. Foteczki super Tosia jest cudna. Widoczek z balkonu zajebisty, zabawka Twojego M fajna ale ja bym chciała zobaczyć twoja zabaweczkę;-)
Justyś widzę że pora wymiany fotelików i tak długo Ci wyjeździły w nosidełkach, a foteliczek bardzo fajny.
Marzenka teściowa niech lepiej uważa żebyś Ty jej czegoś nie ukręciła:-D
Ania o matko to żeś miała noc! Mam nadzieje że już lepiej a Ty teraz odsypiasz:tak:
Zmykam bo padam po tej rewolucji w domu

hej kochane Haniu wiem ze popelnil przestepstwo i moge zlozyc skarge do urzedu skarbowego aby go sprawdzili:/ ja nie mam sie za bardzo z czego rozliczac bo nie pracowalam wczoraj napisal ze mam czas do piatku do poludnia na zastanowienie sie co z widzeniami bo chce zeby bral go w tyg jak nie mam dla niego czasu a w weekendy zeby maly byl ze mna czesciej bo prawie go nie widze a on ze sklada sprawe do sadu o widzenia w poniedzialek,ja sie przejsc moge przynajmiej bede miala wszystko na papierze!!! Biedna Alicja- Aniu ty nigdy nie masz spokojnego miesiaca- ciagle cos :/ trzymajcie sie dziewczynki szefu goni do roboty caluski kochane:)

wkrotce pierwszy roczek .... wiem ze ten temat byl poruszany ale nie wiem juz co kupic Bubie:( myslalam o takim rowerku spacerowym ale czy warto skoro on tak szybko rosnie i wkrotce kupi sie mu zwykly na 4 kółka?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Moniczka nie daj mu się niech widuje się z dzieckiem wtedy kiedy Tobie pasuje, tatuś od siedmiu boleści:wściekła/y: Skoro sie rozliczył z małym to jak taki dobry to powinien ten zwrot przeznaczyć na Mateuszka.
Co do rowerka to jest dobry pomysł zanim przesiądzie się na cztery kółka to jeszcze kupa czasu. My mamy taki:
http://lh3.ggpht.com/_kRzQIGJwiZQ/SsxJPyL3EWI/AAAAAAAAAog/0vBWwPbyKlw/s512/rower2.jpg
http://lh5.ggpht.com/_kRzQIGJwiZQ/SsxJNioa4tI/AAAAAAAAAoc/0QDnVp6HBmg/s512/rower1.jpg
Dostosowuje się go do wieku i umiejętności dziecka, na allegro jest ich sporo i w fajnej cenie

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry