reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszki i mamusie 1 kwartał 2009r po 40 tygodniach

Kasia, ale miałaś przygode, tez kiedyś przezyłam cos okropnego w Paryzu na lotnisku, jak leciałam z USA, ale o tym kiedys iinym razem opowiem...

AJ jak po ogień, bo przygotwania do imprezki mam, właśnie robię kurczaka na sałatke z kurczakiem..mniam...

I mam juz torcik, w załaczeniu na obrazku..

Aha, Nati zwymiotowała raz w nocy...i rano obudziął się jak nowa, mam nadzieje że to koniec przygody z wirusem..

Odezwę się w poniedziałek, po wszystkim...papa

reklama
jestem jestem strasznie zalatana więc piszę też w biegu:-D
Na początku najważniejsze bo widzę że wszyscy przeoczyli spóźnione ale serdeczne, ponownie
Filipku sto lat sto lat dużo zdrówka i uśmiechu. Witamy w gronie roczniaków!!
Aniu i Justynko współczuje z powodu znajomych, bardzo to przykre.
A u mnie nastała wiosna i na polku i w domku wczoraj zmogłam szafę w sypialni cała sterta rzeczy do pozbycia się Ponadto jeździłam wczoraj z siostrą za meblami chcemy zrobić prezent rodzicom i kupić im mebelki na spółkę do dużego pokoju Wywalimy segment a kupimy fajne nowoczesne mebelki ale będą mieć niespodziankę:tak: Bo wczoraj miałam wolny dzień tatuś pojechał z dziećmi do babci:-)
A dzisiaj zaliczyłam już otwarty dzień w szkole z Ewą, było świetnie w każdej klasie inne zajęcia. Bardzo się jej podobało, także trzymajcie za nas kciuki żeby udało nam się dostać bo szkoła nie jest rejonowa i decydują wyniki z zajęć przygotowawczych A że szkoła cieszy się bardzo dobra renomą to chętnych dużo
Doti dostałam paczuszkę BARDZO DZIĘKUJE wszystko świetne, a i prezencki bardzo fajne byłam mile zaskoczona;-) Zaraz robię przelw na konto. Fajnie że autko umyte ja też lubię sobie sama posprzątac swoją furkę;-)
kasiu wszytkiego najlepszego z okazji urodzin, STO LAT!! Przykro mi z powodu zamieszania jakie wynikło z rezerwacją. Pofdaj mi swój adres mail bo cos mi zaginał to wysle foteczki
Justys przytulam
Aniu torcik super trzymam kciuki za sprawna i udana imprezkę
Jagoda super że goście już raczyli sobie pojechać teraz odetchniesz;-)mam nadzieje że częsciej będziesz do nas zaglądaćbo ostatniio malutko cie tu było;-) Ale nie dziwie się jak w domu gwarno a bratowa to faktycznie dziwne podejście
Marzenka dasz radę ja trzymam kciuki a jak po entyscie ja już szew sciagniety i kanałówka rozpoczęta niestety
Dobra zmykam bo przez ta szkole do tyłu ze wszystkim jestem;-)

hej ja na chwilke przepraszam ze nie odpisze wszystkim, ale znowu jestem w tyle z czytaniem. Ola jakaś dzisiaj marudna może następne zębole idą.
FILIPKU STO LAT !!!!!
Aniu- torcik super ja juz też mam wybranego na końcu będzie link, dobrze że z NATKI wszystko ok :tak:
Kasiu- jeszcze raz Wszystkiego Najlepszego no to sobie poodpoczywałaś.
2010-03-06 [1 ROK ZUZANNY] - Garnek.pl

Cóż za produkcja:-) nie nadążam:szok::szok:
Wszystkim laureatom życzę WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:-):-)szczęścia,zdrowia,miłości,radości i spełnienia marzeń....
Kasiulka ależ przykro,że tak się stało:-(.Tak czasami się zdarza grupowa ślepota...;-)
Aniu to imprezka pełną parą się szykuje:-)Sto lat dla Natalki!!!!
Haniu cieszę się,że prezenciki się spodobały:-).Wiesz coś z nich czekalo na styczniowe spotkanko,które sie nie odbyło;-).Ale jak widać,co się odwlecze to nie uciecze...:-D
No to zadanie z siostrą wzięłyście wielkie.Prezent,którego do kieszeni nie schowacie:-),ale rodzice będą na pewno szczęśliwi.
Jola jak widać i ty już pełną parą szykujesz roczek:-).Ależ sie teraz imprezki posypią:-D:-D.
A moja Emi dziś chciała frunąć,bo chodzić nie potrafi sama,buty wszystkie za duze,no i żadnych szans chodzenia na dworze...a ptaszki i kwiatki taaakiee kuszące:-D:-D.
Tyle się tu naczytałam o nieszczęsnych ósemkach,że teraz sama cierpię:-D.Nie,bez żartów :tak:,na prawdę dolna ósemka chyba zaczyna znowu ruszać do góry i boli mnie cała szczęka:no:,a górna która jest do usunięcia również daje się we znaki,nie ma co trzeba dzwonić do stoma:shocked2:.Nie uśmiecha mi się,ale,jak ma przeszkadzać to lepiej niech wylatuje ta spaprana ósemeczka:szok:.

Ja od tego piątku jestem zakrecona, że szok...
NAJ NAJ NAJ DLA NASZEGO FILIPKA!:tak: I WIELKIE CAŁUSKI OD SMERFETEK;-);-)

KASIULKA ale sie porobiło... :szok: niezłe zamieszanie:tak:
JAGODA zregenerowałas sie juz po supergościach??
DOROTKO dziekujemy za przesyłkę, kasa juz wysłana:) I nastepne zamowienie szykujemy...
Współczuje z tymi zebami! czy wy sie zgadałyście?? Jaki rozmiar ma Emi, że wszystkie butki za duze??
JOLA fajny torcik bedzie miała Oleńka:) udanej imprezki!
ANIA jak po baletach? Nati zadowolona z prezentów?? Współczuje tej Twojej koleżance...

KURCZE ZA CHWILKE POSYPIĄ SIE ROCZKI DZIEN PO DNIU!!!! SZOK:))) Mam nadzieje, że nie zapomnę włączyc kompa podczas urlopiku i złozyć życzenia Waszym Szczęściom;-)

Ja na weekend oddałam dzieci do dzadków, zeby pojechac na zakupy i nas popakować na wyjazd i zonk! One tak strasznie tam płakały, chyba sie boja wielkiego domu dziadków! Nie wiem o co chodzi ale one ostatnio STRASZNIE boją sie odkurzacza, sokowirówki, suszarki, dźwięku rozciaganej taśmy klejącej... Wasze tez tak mają?? :baffled: O 17 normalnie zasypiają, a tam nie chciały - nie wiem czy sie nie bały, że je zostawimy:wściekła/y: Ale mam wyrzuty sumienia! Pierwszy raz tak było:zawstydzona/y:
My w zasadzie jestesmy spakowani i jutro po sniadaniu ruszamy w droge. Biore ze soba kompa ale nie wiem czy bede go odpalać...
Pozdrawiamy was i 3majcie sie ciepło;-)​

filipku wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dużo zdrówka!!!!!!!!!!!
dotinko-współczuje nieszczęsnych 8-mek:-(moja na szczęście gładko poszła ufffja za to jutro od rana dzwonię do dermatologa-wrrr zawsze coś:-(
kasiula- JAGÓDKA cudna jak zwykle?chodzi juz?
ania-napisz jak imprezka:-)
moja jula tez sie boi tego co smerfetki:-(na wekend bylismy u rodziców,ale miałm spięce z tatą więc miło nie było,ach...

kurcze dziewczyny nie jestem w stanie nadrobic tych prawie trzech tygodni nieobecnosci wiec postanowilam sie wtrybiac na biezaco...

oczywiscie na poczatku dziekuje wszytkim za zyczenia urodzinowe:-) moze nie bylo tak jak mialo byc ale i tak bylo fajnie:tak: m stanal na wysokosci zadania i nawet torta "upiekl":-) ale najwazniejsze ze ta moja nieobecnosc przyniosla oczekiwany efekt, bo stesknilismy sie za soba strasznie i znowu jest bajkowo:-)i mam nadzieje ze tak zostanie:-)

w PL bylo superasnie, odpoczelam sobie i dobrze sie wyluzowalam parokrotnie z kumpelami;-)
oczywiscie jak mowilam tak zrobilam i zakolczykowalam moja gwiazde:-)

Aniu, Jolu torciki superasnie!!! ciekawe co ja wymysle:baffled:

Haniu podaje maila kasiek_dziedzic@wp.pl no i czekam, czekam na foteczki:-)

Marzenko moja mala jeszcec nie chodzi, wogole to cos sie rozleniwila z tym chodzeniem w PL, chyba babcie troche przeginaly z noszeniem na raczkach i jej sie odechcialo...narazie tylko wstaje sobie na srodku pokoju i cwiczy rownowage przyprawiajac mnie o zawal;-) a chodzic chodzi dopuki ma sie czego trzymac...
Justys a gdzie ty sie kochana wybierasz...kurcze niedoczytalam:zawstydzona/y:ciekawa jestem jak Twoje postanowienie odnosnie slodyczy bo ja wymieklam przy serniku tesciowej:zawstydzona/y:

oczywiscie 100 lat dla wszystkich malych jubilatow! faktycznie teraz to sie dopiero posypia roczniaki:tak:

milego dzionka kobitki!

hej kochane siostrzyczki!!! sto lat dla wszystkich roczniakow!!!!!! jejku czas leci - wkrotce bedziemy swietowac 18-stke:) Kasiulla- przygode mialas niesmaowita:) wierze ze nerw Toba telepal:) Aniu fajny torcik- ja narazie kupilam swieczke ze spiacym chlopczykiem i perelki do ozdoby torta dopiero w przyszlym tyg bede myślala jaki to zrobic:) tak zastanawiam sie nad tym rowerkiem mama chce sie na niego zlozyc ze mna:) moj eks kupil mu rowerek ale nie da go do nas tylko zatrzymal u siebie- bo wiecie ja jeszcze moge z niego korzystac:p dzisiaj zlozyl wniosek do sadu- ehhh problemow szuka! wczoraj pospacerowalismy z Matim oczywiscie wielce radosny zaczepial wszystkich i widze ze bardzo mu sie podobaja drzewka:) uciekam do pracy kurcze czy ja kiedys na spokojnie do Was popisze??

hej kochane siostrzyczki!!! sto lat dla wszystkich roczniakow!!!!!! jejku czas leci - wkrotce bedziemy swietowac 18-stke:) Kasiulla- przygode mialas niesmaowita:) wierze ze nerw Toba telepal:) Aniu fajny torcik- ja narazie kupilam swieczke ze spiacym chlopczykiem i perelki do ozdoby torta dopiero w przyszlym tyg bede myślala jaki to zrobic:) tak zastanawiam sie nad tym rowerkiem mama chce sie na niego zlozyc ze mna:) moj eks kupil mu rowerek ale nie da go do nas tylko zatrzymal u siebie- bo wiecie ja jeszcze moge z niego korzystac:p dzisiaj zlozyl wniosek do sadu- ehhh problemow szuka! wczoraj pospacerowalismy z Matim oczywiscie wielce radosny zaczepial wszystkich i widze ze bardzo mu sie podobaja drzewka:) uciekam do pracy kurcze czy ja kiedys na spokojnie do Was popisze??

reklama
Witajcie tradycyjnie przy kawce:-)
Pogoda troszkę się wczoraj popsuła, ale na szczęście nie jest zimno. Dzisiaj jedziemy po mebelki dla rodziców, już się nie mogę doczekać ich miny;-) Ponadto od 2 nocy Jasiek szaleje wierci się mruczy nie wiem o co kaman:eek:
Moniczka no coś Ty jeszcze byście z A jakieś orgie na tym rowerku wyprawiali. Co za idiota z tego M:szok:
Kasiulla fotki posłane, no widzisz jak rozłąka dobrze podziałała Fajnie że odpoczęłaś i poszalałaś w PL
Justyś smerfetki wchodzą teraz w okres kiedy jak mama znika to jest niedobrze:no: Udanego wypoczynku życzymy, odpocznij naładuj akumulatory:tak:
Dotinka no to faktycznie problem zwiedzać świat jak chodzenie jeszcze nieopanowane:happy: Ale jak już wystartuje...:-D
Jola torcik super, to co imprezka na weekend się szykuje
Patrząc po suwaczkach to teraz Ola, Natalka,Tosia i Emilka o ile się nie mylę:tak: Oj będzie siedziało. Dorcia a Ty gdzie sie podziewasz?

Do góry