OKI MAM CHWILKE
Moniczko witaj!!!! Teraz mamy juz 2 Moniki na forum
Jolu Olenka jest przesłodziutka- a jaka kudłata- Mati urodzil sie z bujna czuprynką i wszystko mu sie wytarło- teraz ma fajniutki ciemny meszek - mam nadzieje,ze wkrotce bedzie czarniutki! A oczy ma jak wegiel ciemne
pewnie po ojcu - kolejna rzecz- smieje się ze po mnie ma tylko dlugie rzesy
Jagoda - moj Mati tez "plywa po warszawsku" zamiast podnosic dupcie do raczkowania to wsadzi glowe w poduszke i macha tymi rekami i nogami! Mam nadzieje,ze wkrotce zacznie raczkować no chyba ze od razu bedzie chodzil a na nogach trzyma sie juz ładnie
Jesli chodzi o nocnik to spotkałam sie z opinia, ze trzeba juz probować sadzac jak zaczyna siadac- to musialabym juz go sadzac- ale widze ze do tego jeszcze dluga droga- chyba nocnik Mati uwazałby za zabawke!
Aniu- dobrze,ze Natalka tak zniosła ten wirus!jednak te szczepionki sa cos warte tych pieniedzy!a Widze po zdjeciach ze robi mega postepy niezla z niej akrobatka ja jeszcze troche poczekam na te wyczyny - mysle ze Mati jest dosyc ciezki te 10 kg robi swoje i moze dlatego nie ma sily podnosic dupci i smigac po dywanie
Pomidorowa ....hmmm narobilyscie mi smakow!!!
Przepraszam jesli pominęłam coś i nie odpisałam ,ale mimo ze nie było mnie moze z 2-3 dni to stron do nadrabiania strasznie duzo
buziaki