reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszki i mamusie 1 kwartał 2009r po 40 tygodniach

reklama
Aniu wielki buziol dla Natalki ucałuj nosek od e-ciotki już słyszę jaki wrzask był
Justyś Ty już szukaj na allegro dodatkowych rąk jak małe zaczną wstawać:szok: jedna w jednym kacie druga w drugim ja czasem do jednego nie zdążę dobiec
Jola maleńka śliczna, zdjęcie małe bo pobrałaś kod z miniaturki
Marzenka z tym nocnikiem to różnie bywa z Ewcią zaczęłam koło 10 m-ca trzeba tylko uważać żeby dziecka nie zniechęcić. Teraz myślę że nie ma sensu bo wszystko jeszcze nieświadome. Super tron do wanny, a Julcia jest boska
Monika naukę nocnika trzeba zacząć wcześniej niż zacznie wołać do wołania to jeszcze dłuuuuga droga:-)
Natomiast ja w ramach poprawienia siostrze humoru zabrałam ja na zakupy i skończyło się na tym że obie kupiłyśmy moim dzieciaczkom ciuchy (siostra jeszcze dzieci nie ma i póki co rozpieszcza moje:-D) i
UWAGA UWAGA w C&A ocieplane dżinsy dwa wzory i dla dziewczynki i dla chłopca w cenie 29,00

Marza, fajne toto i czasami jako chwilowe wiezienie tez mozna wykozystac, no i jak pieknie smerfetka sie w tym prezentuje!:-) Tez o tym myslalam,ale mlody jeszcze nie siedzi no i uwielbia plywanie 'po warszawsku':-D
Justys, komu jak komu ale tobie to para rak by sie przydala.:eek: Mam prosbe: przepisik na pomidorowa, co? To co dzisiaj zrobilam od razu wywalilam - tragedia:wściekła/y:
Ide jutro po zapasik sloiczkow! W Polsce to chyba zgrzewkami bede kupowac!
Dobrej nocki laseczki!

reklama

Hej no i udało się wkleić większe zdjęcie huraaa.
A co do pomidorowej to ja daje Oli taką jaka zrobie dla nas bez zadnych kombinacji.
Oj moja Ola spi już tylko do 6-30 skonczyły się dobre czasy :(
A widziałam na NK że nasza Moniczka obroniła się, gratulacje Moniś :-))))

Ostatnia edycja:
Do góry