reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszki i mamusie 1 kwartał 2009r po 40 tygodniach

Hejka...
Hania, Jolka, Justyś...z Nati juz lepiej, po biegunce - rozeszło sie jakoś. Dr mówi, że bardzo prawdopodobne, że to Rota ale niekoniecznie,bo była szczepiona a to wszystko lekko i szybko przeszło(a szczepionka łagodzi objawy)...normalnie to by w szpitalu wylądowała..
Monika, o chodzikach jak wyżej :no::no:

Moja Natunia przegięła ( albo ja, bo jej nie upilnowałam:zawstydzona/y:)...wstała przy tym Hipciu i tak sie z tego cieszyła że sie puściła...spadła na meble i obiła sobie nos, ma całą zdarta skórę i krwiaka....:-:)-:)-(zaczynam tęsknic za czasami słodkiego leżenia na brzuchu, trzy dni i już obrażenia...
Współczuje:(to maleństwo napłakało:(((moja też wszędzie musi zajrzeć..już sie pokazały 2 ząbki na dole i tak marudzi,,że czasem mam ochote uciec:)

reklama
Witaj Moniko:-)
Ania fajne masz te smerfetki! Mam nadzieje, ze juz wszystko w porzadku!
Pol dnia spedzilam na probach nakarmienia Filipa. Rano zjadl tylko budyn - Justys, tym razem sie udalo!, potem kilka lyzeczek jazynek z kurczakiem, kilka lykow soczku i tyle, a jest 16! Mam nadzieje, ze nie bedzie niejadkiem, bo ja bylam i rodzice mieli przechlapane...:no:
Witaj:) moja Maja w ogóle nie chce jeść zup gotowanych,, za to soiczki uwielbia. tylko że ja nie chce dawać jej samych słoiczków:( jakie zupy może jeszcze jeść taki brzdąc???

A tak wygląda nosek Nati po masakrze...

ale wstyd....Jezu, znowu sie wspina..
o jejku:(ale dobrze,żę kotek jest uśmiechniety..a tak przy okazji to strasznie mi sie psychika porąbała po porodzie:)))jak tylko oglądam jakiś film gdzie sie coś dzieje z dzieckiem to wyje jak bóbr!!!mój mąż się ze mnie śmieje w głos:)

OOOO biedna Nastka nieźle musiała upaść :szok: , ale to nie pierwszy i nie ostatni raz tak to już jest a wszystkiego nie jestesmy w stanie upilnować :no:
Moniko 18815- ja już mojej Oli w 6 miesiącu dawałam pomidorówke z ryżem, wielowarzywną , rosołek uwielbia wszystkie no i po trochę takich jakie ugotuje np: dzisiaj barszczyk biały też zajadała :tak:
Ola dzisiaj na maksa marudna :no:

OOOO biedna Nastka nieźle musiała upaść :szok: , ale to nie pierwszy i nie ostatni raz tak to już jest a wszystkiego nie jestesmy w stanie upilnować :no:
Moniko 18815- ja już mojej Oli w 6 miesiącu dawałam pomidorówke z ryżem, wielowarzywną , rosołek uwielbia wszystkie no i po trochę takich jakie ugotuje np: dzisiaj barszczyk biały też zajadała :tak:
Ola dzisiaj na maksa marudna :no:
Moja Majka lubi ziemniaki najlepiej ze słoiczkiem lub barszczykiem czerwonym ale przeciez nie będe jej dawała codziennie ziemniakow:)))mam pytanie...mojej majce wyszły dwie jedynki na dole i teraz dopiero dostała rozwolnienia. czy to normalne że dopiero teraz???a może jej idą nowe??:)bo marudzi i wszystko gryzie....no i jeszcze jedno- która zna dobry sposób na przepukline pępkową???już 1,5 miesiąca sie męczymy..a te plastry są drogie i szybko się odklejają!!!

moniko co do ząbków może mnieć rzadsze kupki i jest to spowodowane prawdopodobnie nowymi ktore chca sie pojawić ,u mnie też tak było marudzenie, kupki i gryzienie wszystkiego.:tak:

No oszalały moje siory!! Kto wam kazał tyle skrobac??:szok: Czytam i czytam...
ANIA ale masz partyzanta w domu:tak::szok: Uważajcie na malutką rozbójnicę:shocked2:
JAGODA moje dziewuchy tez nie zawsze mają smaka na jedzenie... szczególnie Wiktorka sie odchudza:) Je tylko troszkę i to nie zawsze... Jak zgłodnieje, to otworzy buzię;-)
Kurde notatki musze robic bo nie wiem co było na poprzedniej stronie:((( Wybaczcie mi!
Cały dzien sama z dziećmi - można się nieźle cofnąc:zawstydzona/y: Aha, udała mi sie wyprawa ze smerfetkami do tesco!!! I były grzeczniutkie tylko mi rąk brakowało:-p Gdzie można kupić zapasową rękę??
Aha HANIU ta śmietanka, to miodzio... zazdroszczę Ci tego mleka:tak: Uwielbiam milk prosto od krowy - najlepiej ciepłe jeszcze, mmmmiodzio:tak:
A guzy na czole to dopiero początek ale też uwazaj na brzdąca:) Strach sie bać co będzie u mnie za kilka tygodni:szok:

reklama
Do góry