reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszki i mamusie 1 kwartał 2009r po 40 tygodniach

reklama
Witam cieplutko !!!!
No ja sobie dzisiaj nie pospałam Ola wstała sobie o 6 i nie miała zamiaru isc spać, marudziała na maksa ale wkońcu zasneła o 12 nieźle :no:, a rycerz z niej że :szok: walczy do upadłego.
Dorotko- w końcu sie odezwałaś , oj współczuje z tym zębem wiem co to znaczy niedawno też to przeszłam :wściekła/y:
O widze Tosia pokazuje na co ja stać nieźle :dry: urwisek mały. :-D
Marza- twoja mycha jest cudna i ten super uśmieszek mała modeleczka :-)
Dotmar- fajnie że Emilka ma taki apetyt, u mnie jest tak samo co jej dam to zje ze smakiem.
moniko188- twoja mała też jest fajniuchna :-)
No a jak własnie zastanawiałam się od kiedy nocnik, wiec trzeba bedzie zrobic zakup i po mału próbować.

Miłego dnia życze.

Ostatnia edycja:
Joluś nasze gwiazdy są z tego samego dnia a na suwaczku Ty masz 7 miesięcy 7 dni a ja 6 dni. Gdzieś jest błąd i wydaje mi się że chyba u Ciebie :-( Coś źle liczą te nasze suwaczki :sorry: Oleńka jest cudna ! Ona ma taki mądraliński wyraz buziolka ! Cudo !

Hej wam...
Dorka masz rację, Ty masz dobrze, bo moja Nati młodsza o jeden dzień i ja mam na suwaku 5 dni...
Hania, Dorka...a Wy o zębach...czyzby jakiaś intuicja? Mój Małż sadysta dentysta wyjechał dzis 500 km ode mnie...na grób babci..
A ja tez miałam usuwane dwie ósemki i to chirurgicznie, bo były zatrzymane, więc wiem, jak to jest, szczękościsk przez 3 dni...

A ja siedzę na Śląsku i sie nudzę, w związku z czym wybrałam się do największego dziecięcego sklepu, jaki w życiu widziałam..na serio, w Rudzie Śląskiej. Noramlnie dostałam oczopląsu. Tam jest dosłownie wszystko, Fisher Price, Chicco, itd itp, od wóżków po ubranka...no i oczywiście nie wytrzymałam i kupiłam Nati klocki z Fisher Pricea - które naprawde polecam, sa bardzo fajne, o wiele lepsze niz te sensoryczne, Nati sie podobają...o takie: FISHER PRICE AKTYWNE KLOCKI 74121 (795187476) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. a ja kupiłam taniej niz na Allegro...toz to szok...
Oglądałam te nocniczki też..ufff..całą kasę bym tam wydała..ale fajusny ten sklep, dobrze że dośc daleko...;-);-)

Olcia piekna jak zwykle :-D
Hania, fotelik fajny :))

Ok , smyram na spacer, bo ładnie dziś ...

Zrobiłyście mi wczoraj smaka na pomidorówkę i właśnie taką dzisiaj zaserwowałam dzieciaczkom.Małej bardzo smakowała:-),więc mamy wieeelki sukces.W jedzeniu.Dzisiaj kupiłam mojej najmłodszej pannie kubek niekapek o taki: Canpol babies - akcesoria dla niemowląt - Kubek niekapek
mam nadzieję,że zda egzamin,bo jakoś wreszcie muszę ją przekonać do picia.
Dorka biedulo to się miałaś po rwaniu zęba.Mnie też czeka rwanie górnej 8 i to myślę że powinnam jak najszybciej to zrobić bo zaczyna mnie pobolewać już teraz.
Jolka od kiedy przestawiony jest czas to Emilka właśnie wstaje o 6 rano i nie mam szans by oszukać ją by chociaż godzinkę jeszcze pospała:no:.Tak więc wieczór się zbliża a ja zasypiam na stojąco.
Dzisiaj byłam z dziećmi na cmentarzu,na grobie teścia.Moje rozrabiaki,niewinne jeszcze dzieci nie rozumieją co to znaczy śmierć i grób.Sara znalazła przy pomniku jakiś guzik,stwierdziła,że robaczki go wykopały z grobu dziadka by ona miała pamiątkę po dziadku Mikołaju:-D,wyczyściła go i schowała.Kochana,widać,że chce mieć coś specjalnego co będzie jej przypominać dziadka.W sumie nie zna go,teść zmarł przed narodzinami Sary więc pozostają tylko zdjęcia i opowieści.
Dorka ja też chcę ciepło.Zima jest bee:no:.
Spokojnej nocy i miłej niedzieli.

Powiem Wam dziewczyny ze przebiłam niedawno uszy swojej corci
i napewno wiele z was uwaza ze zle zrobilam. ale przykro mi jest strasznie jak niektore dziewczyny nie potrafia sie pochamowac ze swoja opinia i pisza że dla mnie moje dziecko to zabawka do upiekszania:( przeciez nie narkotyzuje dziecka, nie pale i nie pozwalam aby ktos palil w jej otoczeniu, nie pije alkoholu w ogole jak sie zajmuje dzieckiem,,,nawet malutkiego drinka:( a zostałam tak zaatakowana jakbym maltratowala wlasna corke:( myslalam ze na forum baby boom sa kobiety troche bardziej wyrozumiale....

reklama
Oj to chyba jednak u mnie błąd z tym suwaczkiem, klocki super chyba trzeba bedzie zakupić matko ciąge coś nowego :szok:
moniko188- Majeczka ślicznie wygląda w kolczykach :tak:, moim zdaniem każdy robi to w takim czasie jaki mu najlepiej odpowiada i napewno nie zrobiłaś tego po to zeby sie bawić swoim dzieckiem np: moja mama nam przebijała sama i to jeszcze jak miałyśmy z siostrami po 3 miesiące bo stwierdziła ze nic nie bedziemy pamietac, ja też chciałam przebić Oli uszy, ale narazie się wstrzymałam może jak skonczy roczek no zobacze jeszcze :tak:.
Dotinko- napewno przez tą zmiane czasu naszym maluchom poprzestawiała się ze spaniem :-( mam nadzieje ze jakoś sobie teraz to unormują.;-)
Miłej nocy.

Do góry