hanna31
Fanka BB :)
Hallo kobietki zabiegana dziś strasznie. Rano byłam z Jaskiem u lekarza bo coś zaczął kaszleć na szczęście osłuchowo czysto Mam nadzieję że przejdzie dostaliśmy flegaminę.Widzę że pneumokoki na tapecie akurat rozmawiałam dziś na temat szczepienia bo zaczynamy pneumokoki Prevenar owszem w tej chwili jest gorszy bo ma w swoim składzie tylko 7 szczepów a Synflorix 10, ale w lutym na rynek zostaje wypuszczony nowy Prevenar który w swojej dawce będzie miał już 13 szczepów także będzie lepszy od Synflorixu także rozpoczynając teraz szczepienie dostanie potem ten nowy Prevenar i tym samym lepsze ubezpieczenie Z tym że nie jest możliwe podanie teraz Synflorix-u a potem przejście na nowy Prevenar. Także my decydujemy sie na Prevenar.
Marzenka zaszczepić można już tą szczepionką dziecko po ukończeniu 6 tyg życia
P.S. Fajne to kino można na seansik
Aneczka u nas tez raz była temperatura po szczepionce, jak mała już lepiej?
Justyś brawa dla małych akrobatek z tym serkiem to poczekam do końca tygodnia przyjeżdza moja przyjaciółka i przywiezie mi mleczko prosto od krówki :-)
Jola Olcia to mała modelka jak ona pozuje do tych zdjęć i duża z niej dziewczynka
Co sie dzieje z naszą Dorotką? nie odzywa się juz od kilku dni:-(
Zmykam jakąś kolacyjkę zjeść bo jak wyszłam dziś o 10 to powróciłam o 19 byłam między innymi na zakupach butków na zimę dla Ewy I Aneczko podzielam Twoje zdanie ceny są kosmiczne startuja od 180 zł ale kozaczki śliczne. U nas dziś otwarli znów nowe centrum handlowe a raczej "lekko" poszerzeli nie byłam przejeżdzxałam obok i powiem jedno gdzie ten kryzys ludzie chyba powariowali jak za czasów komuny
Marzenka zaszczepić można już tą szczepionką dziecko po ukończeniu 6 tyg życia
P.S. Fajne to kino można na seansik
Aneczka u nas tez raz była temperatura po szczepionce, jak mała już lepiej?
Justyś brawa dla małych akrobatek z tym serkiem to poczekam do końca tygodnia przyjeżdza moja przyjaciółka i przywiezie mi mleczko prosto od krówki :-)
Jola Olcia to mała modelka jak ona pozuje do tych zdjęć i duża z niej dziewczynka
Co sie dzieje z naszą Dorotką? nie odzywa się juz od kilku dni:-(
Zmykam jakąś kolacyjkę zjeść bo jak wyszłam dziś o 10 to powróciłam o 19 byłam między innymi na zakupach butków na zimę dla Ewy I Aneczko podzielam Twoje zdanie ceny są kosmiczne startuja od 180 zł ale kozaczki śliczne. U nas dziś otwarli znów nowe centrum handlowe a raczej "lekko" poszerzeli nie byłam przejeżdzxałam obok i powiem jedno gdzie ten kryzys ludzie chyba powariowali jak za czasów komuny