Witajcie kobietki!
Właśnie szykowałam się na spacerek a tu lać zaczęło
A ja się uwijałam żeby domek posprzątać i obiadek ugotować zanim mały śpi, żeby jak wstanie szybko zjeść i na polko A tu klops.
Justyś muszę Ci się pochwalić że mnie zmobilizowałaś i dziś serwuje Jaśkowi zupkę z buraczkami według twojego przepisu
:-) Proszę o przepis na serek może się zmobilizuję
Zapodaj zdjecia smerfetek na maila z pół roczku
O matko u nas podobnie jeszcze nie zajarzył że nie da się staranować tylko ominąć
A na dodatek kombinuje z każdym dniem coraz bardziej wstaje przy kanapie odwraca się ale cwaniak bo jedna ręką trzyma się kanapy a drugą wyciąga by chwycić się stołu szybki obrót dwa kroki i stoi (albo leży
) Ja się wykończę zanim zacznie "bezpiecznie" chodzić. W łóżeczku to wie że trzeba iść do drugiego kąta żeby do pokoju widzieć
Wiecie co my to sobie nawet sprawy nie zdajemy jakie te nasze dzieci sa cwane.
Dorotka dzieciaczki słodziutkie a jakie iskry mają w oczach tylko nie mogłam otworzyć zdjęć Emilki bo mi komp nie rozpoznaje formatu może są z telefonu Podeślij mi je w innym formacie plisss
No i proszę proszę Emilcia lubi "dorosłe " jedzenie:-)
Monisia gratulacje wagi dla Matiego no i trzymamy kciuki za obronę, do czwartku masz usprawiedliwioną nieobecność ale potem nie podarujemy
Marzenka coś chyba w powietrzu ze dzieciaki tak kiepsko śpią w nocy. Otworzyłaś w końcu zdjęcia?
A tak wogóle to moje kochane obijacie się z fotkami tylko Jola i Dotinka cos podesłały no właśnie a gdzie jest Jola i Dorotka?