agata077
Czerwcowa mama 2009
Dzieki dziewczyny za wszystkie rady...staram sie ja dobudzac jakos ale z roznym skutkiem to wychodzi....w poniedzialek znowu do pediatry to zobaczymy. A jak na razie to mam zarabistego dola przez to...jeszcze tesciowa dolozyla dzisiaj swoje 3 grosze na ten temat.....siedze i rycze tylko. Strace pokarm przez te nerwy i dopiero bedzie:-( ehhhhh
Nika bezpodstawnie masz doła napewno jestes najcudowniejsza mama dla Igi a wszystkie złote rady tesciowej włoż miedzy ksiązki bedzie dobrze zobaczysz ...
Kochane dziewczynki przeciez nikt nie wymaga od Was zebyście w kilka tygodni opanowały sztuke wychowywania dzieci do perfekcji kazda z nas popełnia błedy szuka rozwiazań wierzcie mi ze mam 4 dzieci i kazdo z nich było wychowywane na mnóstwie porażek kazdo na innych Czasami śmiejemy sie z moim M ze moze gdybyśmy mieli 20 dzieciaków to 21 wychowalibyśmy bez popełniania ich chociaz osobiscie wątpie wiec noski w góre naprawde bedzie cudownie jak wczujecie sie w swoj własny instynkt
pamietam jak przy Oli mialam dość cudownych rad mamy babć ciotek i moj mąż pewnego dnia zastał kartke na drzwiach przyklejoną wstęp wzbroniony !! Mialam cisze i spokoj a to teraz kazdej z nas jest niezbedne )