reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluch płacze - kłopoty z naszymi pociechami

koniec pięknego tematu :-) bo chciałam zapytać o kupki , czy wasze bąble robią zielonkawe kupki? odkąd zmieniliśmy mleczko zdaża sie że w pampku jest właśnie taki kolor - az byłam w szoku czy zgniło czy cóś;-)
Kurcze andzia Piotruś też sadzi takie zielone kupacze, że szok :szok::szok: , tylko u nas każda zielona . Nie mam pojęcia czy to od tego NAN HA:confused:

reklama
też tak pomyślałam bo jak był na bebiku kupki były żółte - no jeśli wogóle były :dry:
teraz śą kilka razy dziennie ale przynajmniej 2 z nich są zielone a jak śmierdzą:-D:-D:-D:dry::dry::dry: i tak sie zastanawiam czy to normalne

koniec pięknego tematu :-) bo chciałam zapytać o kupki , czy wasze bąble robią zielonkawe kupki? odkąd zmieniliśmy mleczko zdaża sie że w pampku jest właśnie taki kolor - az byłam w szoku czy zgniło czy cóś;-)

A moze to przez zelazo zawarte w mleczku?Ja tez jej zmienilam z tego powodu i kupilam takie z mniejsza zawartoscia zelaza,ale Gabi zaczela mi bardzo ulewac i widac bylo ze jej nie smakowalo,wiec wrocilysmy z powrotem do starego:-):-)

A my już jesteśmy po drugim szczepieniu. Fifi płakał tylko dlatego że go ukłuli i zaraz szybciutko przestał i się uśmiechał do pani doktor. Następne szczepienie 16 września a potem dopiero w czerwcu.
Mały waży 6550 g i ma 63 cm. Mój kochany pączek :-D

Monia, pięknie Fifi waży :-D kawał chłopa:tak::tak:

ja mam szczepienie na tygodniu, a główny szczepiący - moja mama chce sie wymogać, musze ją uprosić, bo ja to ucieknę chyba z tego gabinetu :-(

Cześc dziewczyny, potrzebuję waszej porady. Mam mały problem z moją Ninką. A właściwie głośny problem. mianowicie dziecko mi przepłakuje całe spacery leżąc w wózku. wlasciwie nie jest to płacz tylko ryk, drze się tak mocno, na całe gardełko, że potem zaczyna kaszleć. Jak ją wezmę na ręce to przestaje i mogę z nią tak długo chodzić i jest spokój, albo jak zamontuję nosidelko(fotelik samochodowy) na stelaż wózka to też raczej jest spokój, choć też różnie bywa. Co mogę zrobić? Już jej podnieśliśmy oparcie z wózka na pólsiedząco żeby więcej widziała bo jest bardzo ciekawa świata i nic....ona płacze i płacze....nie wiem jak mam to zmienić bo na dłuższą mete to staje sie meczace. ona ma na spacerze odpoczac a tylko sie meczy potrafiac przeplakac caly spacer...:-( help...

Monia, a mój Tymek dzisiaj skończył 2 m-ce, a wczoraj wazyl 6445 g :cool2: Rosnie jak na drozdżach. Nie wiem tylko ile mierzy, ale w gondoli to już za chwileczke mieścić sie nie będzie :confused:

Reegina może pozycja leżąca jej już nieodpowiada i potrzebuje mieć główke wyżej , może mieć też coś takiego jak refluks tzn w pozycji leżącej jedzonko sie cofa i małej to przeszkadza to podobno mija z wiekiem :sorry2:

Tricolor to Tymuś to mały tłuścioszek:tak: - ślicznie ci waży :tak:

DZiewczyny czy kładziecie juz bąblą poduszeczki pod główke?

reklama
Do góry