reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mało wód płodowych w I trymestrze

reklama
Wracając do wątku może ktoś odpisze . Udało ci się urodzić zdrowe dziecko mam bardzo podobny problem czekam na prenatalne zdj USG bardzo podobne i też usłyszałam o ile donosisz i nasłuchałam się o wadach genetycznych

Wracając do wątku może ktoś odpisze . Udało ci się urodzić zdrowe dziecko mam bardzo podobny problem czekam na prenatalne zdj USG bardzo podobne i też usłyszałam o ile donosisz i nasłuchałam się o wadach genetycznych
Mam ten samy problem..
Też straszą wadami genetycznymi
Teraz mam 10 tc
Czy miła już te prenatalne badanie?

reklama
Mam ten samy problem..
Też straszą wadami genetycznymi
Teraz mam 10 tc
Czy miła już te prenatalne badanie?
Tak obecnie jestem w 18 tyg na badaniach prenatalnych z USG dziecko zdrowe z testu papa wyszło wysokie ryzyko zespołu 21 zrobiliśmy Nifty mała zdrowa . Pije bardzo dużo wody dziennie do tego dużo odpoczywam żeby nie obciążać dodatkowo organizmu . Następne prenatalne 11 października . Wód wciąż nie mam tyle co powinnam ale z każdą wizytą jest coraz lepiej 2 lekarzy stwierdziło że taka moja natura ciąży że poprostu mogę mieć tych wód mniej i jeśli nie będzie to jakiś kryzys mocny to narazie nic z tym nie robimy ewentualnie można dopuścić wód na dzień dzisiejszy dziecko rozwija się dobrze i rośnie prawidłowo . Dostałam również informację że z takimi komplikacjami często wykonuje się wcześniejszą cesarkę . Dodatkowo mam łożysko przodujące . Musisz uzbroić się w cierpliwość do prenatalnych po 16 tyg dziecko już więcej susia więc jest też szansa że tych wód przybędzie ważne żebyś teraz piła min 3l wody dziennie i odpoczywała

Do góry