reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mali odkrywcy ...

Siwucha, przykro mi, że odebrałaś te żarty jako atak na Ciebie
Nie było moim zamiarem obrażanie Cię. I nie wydaje mi się, żeby którakolwiek znas chciała tu na forum kogoś obrażać. Wydaje mi się, że wręcz przeciwnie...

Efilo, a Zosia jest debeściara i tak. No pomyśl, prawie miesiąc różnicy między Karolką a Zosią ....

reklama
uff jaka ulga :tak:
Wczoraj czytałam i martwiłam się, że mamy konflikt na forum, ale widzę że dziewczyny świetnie się dogadałyście :-D

Siwucha - SUPER!!! :tak::tak::tak:

A ortopede i tak dzisiaj wypytam :tak:

A o tym wylewie to coś pisałaś na forum? Bo ja nic nie kojarze a to poważna sprawa i raczej bym się przejęła :baffled: O co w ogóle chodzi z tym wylewem? Mam nadzieję że się nie pogniewasz że tak wypytuję ale brzmi bardzo groźnie. A w ogóle to już wszystko w porządku?

Widzę, że rozbawiło Was atakowanie mnie...no cóż chciałam przekazac informacje od zaufanych ludzi i wykształconych, mogę wiecej tego nie robic...Wiktor jest pod stałą opieką fizjoterapeutów i neurologów(różnych) i to od nich mam takie dane...myślałam, że inaczej to przyjmiecie
to nie było do ciebie:zawstydzona/y: po prostu to, co mówią specjaliści to jedno, a to co pokazuje życie to drugie
i nie bierz za dużo do siebie:tak:
A o tym wylewie to coś pisałaś na forum? Bo ja nic nie kojarze a to poważna sprawa i raczej bym się przejęła :baffled: O co w ogóle chodzi z tym wylewem? Mam nadzieję że się nie pogniewasz że tak wypytuję ale brzmi bardzo groźnie. A w ogóle to już wszystko w porządku?
ja też nie kojarzę:no: chyba zostawiłaś to dla siebie?

A ja pamietam jak Siwucha wpominala o wylewie Wiktorka...chyba pamietam,bo po dzisiejszej nocy juz niczego nie jestem pewna.Umieram ,padam na pysk,wymiekam a moj kartofel niezmordowany:no::wściekła/y::-(

Pewnie zapomniałyście, pisałam o wylewie zaraz po narodzinach Wiktorka, wtedy jak wszystkie pisałyśmy o wzmożonym napięciu mięśniowym itp.
No teraz z tego co lekarze mówią nie powinno być śladu po wylewie, ale rehabilitujemy to wzmożenie Wiktora cały czas i ma lekki poślizg w fizycznych osiagnięciach tj. jeszcze nie siada(samodzielnie), nie raczkuje choć coś tam sobie próbuje ale jest jeszcze na to czas

reklama
Siwucha jaki poślizg, co ty mówisz???:szok:
Maks jest starszy i nic z tych rzeczy nie robi :szok: znaczy, że my mamy poślizg???

Do góry