reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mali odkrywcy ...

Ooo tak, wszystko na nas! Na szczęście raczkowanie akurat to pozytyw :-D:-D Kabelki, kable, słuchawki wszelkiego rodzaju, a ostatnio mikrofon taki malutki na dłuugim kabelku - to ulubione Staśka zabaweczki :-D:-D
Ojj, idę ja lepiej spać bo jeszcze co gorszego na nas zwalicie ;-);-)

reklama
Żałuje że jestem w pracy bo nie mogę zobaczyć Waszych słodziaczków. Ale jeszcze tylko kilka godzinek :tak: Nie mogę się doczekać co tym razem wykombinowały

Gratuluję wszystkim mały odkrywcom,jestem pod wrażenie osiągnięć waszych bobasów:-):-)
U nas postępy idą jakoś baaaaaaaaaaaaardzo powoli.

Stasiek to mój idol.
a035.gif

szopka gratulacje "mamowania" w wykonaniu Czarka! :-)

Piotruś jeszcze niezbyt łapie co mówi, ale mówi tak jak efilowa Zosia :tak:

Szelki do prowadzenia dziecka widziałam w użyciu na stoku - tatuś jeździł z takim małym brzdącem i w ten sposób go "asekurował". Miałam mieszane uczucia ;-)
Kask to chyba jednak nie jest najlepszy pomysł - bo Maluch nauczy się, że jak walnie głową to nic się nie dzieje i nie będzie się starał nie upadać...

isia Staś pocieszający powalił mnie na kolana - słodki jest!!! :-)

toska Stasio postawił na rozwój wokalny? To zupełnie jak Piotruś :-D Tylko on jeszcze nie zdecydował o wyborze języka :-D

Iszatr gratuluję przemieszczającego się Bąbla! :-)

kachasek ciesz się, że taki kumaty, że już filmiki ogląda ;-)

Pozdrawia Was Mama Żuczka :-D

O, to widzisz Kachasek, Madzia jest lepsza. Ona nie tylko oglądała, ona się nawet kpiąco uśmiechała, jakby chciała powiedzieć "nie graj mi na ambicji bo i tak nic z tego".

reklama
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Ale ja się czasem uśmieję z tych Waszych postów dziewczyny, hiiihiii :-D:-D:-D Macie niezłe podejście do swoich dzieciaków :-D:-D:-D
A Stasiek dziękuje za słowa uznania z przewijaka, gdzie tata z nim właśnie walczy :-):-)

Do góry