reklama
kachasek
matka-wariatka :)
i kagańcem;-)
isia_83
Fanka BB :)
No...tak w kólko trzymając się krawędzi kojca Muszę dzisiaj koniecznie nagrać jakiś filmik i wrzucić na Picasę :-) Kojec został co prawda u rodziców, ale w łóżeczku Stasiek radzi sobie równie dobrze więc niedługo nakręcimy te wyczyny i się pochwalimy :-) Monika, wydaje mi się, że nie powinnaś się wcale martwić. Dzieci mają różne temperamenty, tak więc spokojnie - i Ciebie czekają niedługo takie przeboje. Pewnie Karolinka ruszy nagle do przodu i wszystkiego naraz się będzie uczyć!
Monika77 7 czerwiec
Fanka BB :)
isia wejdź na wątek mali odkrywcy, to zobaczysz, kto jakie postępy robi. Przoduje Zosia efila. Mój Staś i kilku innych chłopaków reprezentuja skrzydło leniuszków;-) (jest chyba jedna dziewczynka w tym gronie, Monika mam rację, czy coś się już zmieniło???)
Toska, niestety, nic się nie zmieniło
Jeszcze chyba przez jakiś czas nie będę miała nic do powiedzenia na tym wątku
A smycz i kaganiec THE BEST, hahahaha
E
efilo
Gość
Też już opisywałam na Małych odkrywcach oczy dookoła glowy
Jola
to była samospełniająca się przepowiednia?? ;-) Współczuję kataru i trzymam kciuki co by jak najszybciej poszedł won razem ze wszelkimi innymi objawami!
Jola
to była samospełniająca się przepowiednia?? ;-) Współczuję kataru i trzymam kciuki co by jak najszybciej poszedł won razem ze wszelkimi innymi objawami!
Słusznie Blanes , ale jesteś gorliwa moderatorze ;-)
Jola łączę się z Tobą w bólu bo ja nadal nie pozbyłam się choróbska :-( Na przykładzie mojej siostry wiem jak cięzka i czasochlonna jest praca nauczyciela (ciągle nad czymś siedzi, sprawdza, pisze, przygotowuje), a dzieciaki nawet te najmniejsze z podstawówki potrafią dać w kość, także Jola SZACUN.
Toska Stasiek świetny! Czarek robi podobnie - zakrywa się pieluszką, kocykiem i co mu tylko wpadnie w ręce a potem krzyczy że się dusi
Efilo - z niecierpliwością czekamy na nowe pokazy Zosinej siły. A miny robi jakby ćwiczyła karate..
Jola łączę się z Tobą w bólu bo ja nadal nie pozbyłam się choróbska :-( Na przykładzie mojej siostry wiem jak cięzka i czasochlonna jest praca nauczyciela (ciągle nad czymś siedzi, sprawdza, pisze, przygotowuje), a dzieciaki nawet te najmniejsze z podstawówki potrafią dać w kość, także Jola SZACUN.
Toska Stasiek świetny! Czarek robi podobnie - zakrywa się pieluszką, kocykiem i co mu tylko wpadnie w ręce a potem krzyczy że się dusi
Efilo - z niecierpliwością czekamy na nowe pokazy Zosinej siły. A miny robi jakby ćwiczyła karate..
E
efilo
Gość
Toska
przyznaj się od razu, że upchnełas biedna dziecko w kąt łóżeczka i napakowałaś mu szmat na głowe żeby nam tu zaimponować fotką ;-)
Jak moglas tak ofen?!!
reklama
E
efilo
Gość
Blanes - właśnie miałam napisać że widzę tu rękę naszej Miłościwie Nam Panującej
Super że się dało.
No to skoro Isia napisała co napisała to mogę się przyznać. Zosia wczoraj pierwszy raz wstała. Nie chciałam pisać żeby nie wyszło że ona jakaś dziwna.
Super że się dało.
No to skoro Isia napisała co napisała to mogę się przyznać. Zosia wczoraj pierwszy raz wstała. Nie chciałam pisać żeby nie wyszło że ona jakaś dziwna.
Podziel się: