reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mali odkrywcy ...

Moje dziecko w końcu przewróciło się samo na przuszek :-D
No i obarca się na brzuszu jak zegarek;-) dziś 270stopni zaliczone :tak:

reklama
Jolka, gratulacje.:-)
Monika wszytsko w swoim czasie. Franek zaczął się przewracać z plecków na brzuszek jak miał 6 tygodni, a z plecków na brzuszek nie ma chyba wcale zamiaru ;-)

Jolka gratulacje! :-)

A Piotruś odkrył dziś stopę!!! :rofl2::rofl2::rofl2:
Zgrabnie złapał się za kolanko, przyciągnął nóżkę i hyc za paluchy :szok: Póki co łapie tylko prawą, ale na lewą też na pewno przyjdzie pora ;-)

Jola, Esia gratulacje dla sprytnych chłopaków!

Czarek ze stopą działa już pełną parą - śmiejemy się że liczy sobie palce.

Michał od kilku dni wygląda jak precelek, bo prawie cały czas trzyma się za stopy, a założenie pieluchy czasem jest dla mnie niezłą gimnastyką:-D dzisiaj, jak się bawił - wpakował nogawkę od pajacyka do buzi:-D

Michał od kilku dni wygląda jak precelek, bo prawie cały czas trzyma się za stopy, a założenie pieluchy czasem jest dla mnie niezłą gimnastyką:-D dzisiaj, jak się bawił - wpakował nogawkę od pajacyka do buzi:-D

Oj tak, tak ubieranie nie jest już takie proste.
U nas oprócz tego że stópki w rączkach to jednocześnie jest ćwiczenie obrotów.Jedną ręką trzymam małego, a drugą bieram:tak::-)Łatwe to nie jest!

obroty z plecków na brzuszek?
Michał przewraca się z boku na bok z tymi nogami w górze, zwłaszcza jak ma goły tyłek i ma wtedy ubaw po pachy, że matka się męczy z pieluchą:sorry2: a co do ubierania to masakra. moje dziecko najchętniej leżałoby nagie:sorry2: nie cierpi się ubierać, musimy odstawiać nie wiem co, żeby choć trochę odwrócić jego uwagę
czy to się kiedyś zmieni???:baffled:

reklama
Zosia tez uwielbia sie 'rolowac' z boczku na boczek z nozkami w rekach :-D ale na szczescie robi to ubrana - znaczy sie przy przewijaniu nie przeszkadza. a nawet lepiej - jak ja ladnie poprosze to trzyma w raczkach stopki a ja moge jej spokojnie umyc pupe :-D

Ale ja co innego sie przyszlam pochwalic
Zosia ma za sobą pierwsze próby raczkowania. Co prawda bardziej nazwalabym to kicaniem, bo podskakuje i podrzuca obie nozki do przodu, no ale od czegos przeciez trzeba zaczac :-)

7d628acfca3cc6f6med.jpg

Do góry